Munisliğimi her ne yaparsa yapsın kendilerine verdiğim bir "Eman belgesi " zannedip hainliği ve fesatlığı sinsi sinsi ve tam gaz büyüten aşırı akıllılar var hem burada, hem gerçek hayatta! Ne diyeyim? Söz konusu haklarım ve kıymetlilerim ise, profilimdeki yazıyı okuyabilir isteyenler..🍀🍀
Uysallık damara basasıya kadardır. Çünkü her insanın bir sabır noktası bulunur kiminin yüksektir kimininse alçak. Alçak olan bir anda parlar patlamaya başlar. Sabrı yüksek olan (bende dahil) ise bir noktaya kadar sakinliğini korur ancak bir yerden sonra o eşik geçildiyse dik başlılık devreye girer.
Aslında uysal biriyim. Canımı sıkan insanlara dikbaşlılık göstermek zorunda kalıyorum. Bir tek o dilden anlıyorlar çünkü. Yoksa ben de bayılmıyorum herkesin tersine, zıttına gitmeyi.
Dik başlı olmaya yatkınım, daha uysal ve uyumlu olmaya özen gösteriyorum. Ama aklımın almadığı, mantığa uymayan şeyi kabul etmem, sonucu ne olursa olsun.
Kişiye göre değişir ama sevdiğimi kişiye dik başlılık yapıp onunla karşılıklı şakalaşmak inatlaşmak güzel olur tabi dozunda. Yoksa isteklerine veya diğer konularda uyusal sayılırım 🤭
Çok inatçı bir yapım var eğer inadıma dokunan bie şey değilse gayet uysalım kimsenin gönlü kırılmasın mutlu olsun derdindeyim. Ama inadım tutarsa dediğim dedik çaldığım düdük
kesinlikle çok dik başlıyım. hemde kendimin bile kendimden rahatssız olacağı kadar çok ama etrafımdaki insanlar buna rağmen benden uzaklaşmıyorlar demek ki uysal olduğum noktalar da var.