İkna kabiliyetinin yüksek olması her insanda pek olmayan bir özellik. Aslında ikna edicilik hepimize de hemen hemen vardır ama bir anda ikna edicilik bir yetenek denebilir.
Evet canlar söz sizde...
İkna kabiliyetiniz nasıl, kendinizde çabuk ikna olur musunuz?Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..
Ben ihtiyacım olan şeye göre ikna olurum. Mesela tatlı yemek için kafeye gitmişsem o tatlıyı yemem gerekir. Bunun için ikna edilmesine gerek yoktur. Alışveriş de ise zor bir müşteri olduğumu düşünüyorum. Mecbur kalmadıkça ve ihtiyacım yoksa ikna edilmesi güç bir insanım. İkna etmekte ise daha iyiyim.:-) İyi akşamlar 😄
İstersem çok iyi ikna edebilirim ama üşeniyorum ve umrumda olmuyor. Benim ikna olmam da şöyle istersem iknaya gerek yok istemezsem o şeyi bana kimse yaptıramaz.
Samimi biri olduğumu düşünüyorum. Genellikle doğaclama yaşıyorum, içimden geldigi gibi.. Bu nedenle ikna kabiliyetim oldukça iyi.. İkna olma konusuna gelirsek ikna olmuş gibi yapan biriyim. Karşımdakini zorlamamak icin belki de.. Ama asla aklıma yatmıyor bazen..
Cabuk ikna olmam. Mantikli gelirse veya sevdigim insanlar konusuyorsa ikna olma ihtimalim var. Ama kolay ikna ederim eger ikna etmek istiyors onun disinda pek ugrasmayi sevmem dil dokmekten pek hoslanmiyorum.