4 yaşımdan beri cinler etrafımda, ne yapacağım?

Ateisler Nolur uzak dursun bu sorudan.
Olay 4 yasimda basladi. Kardeşim yoktu. Odam ayriydi annemlerden. Geceleri uyumazdim. Uykum da gelmezdi. Tavana bakar odaya bakar dururdum. O zamanlar bana yüzünü göstermedi hic. Ama o hep ordaydi. Benim ne düşündüğümu bilirdi mesela kendi kendime annenleri düşünürdüm, o bana cevap verirdi ama ses gibi degil yani beynimin içinde dolasirdi onun dusunceleri de. En yakin tanim telepati diyebilirim gunumuze uyarlanirsa. Kesinlikle ses yok. Sadece dusunce akışı.
Bir keresinde gözlerini kapat annen gelecek birazdan dedi. Kapattım uyuyornus gibi yaptim. Annem geldi beni kontrol etti, üstümü örttü. Geri yatti. Bu sadece bir örnek.
Herneyse, annem babam cakisiyordu 2 sene kres 2 sene de anaokukuna gittim. O da benimleydi. Çalışma boyama kitaplarimiz vardı altinda aciklama yazardi, Tam hatırlamıyorum ama ornegin kesikli cizgileri birleştirip sekli boyayiniz tarzi, o bana söylerdi. Ben okuyomus gibi yapardim. bir gun öğretmenim yanına çağırdı bunu oku dedi, okuyamadım. Kızdım ona bana neden soylemedin diye. Senin iyiligin için dedi. Kusmustum kendi kendime.
Zaman geviyordu. Ben alistim. 2 yıl sonra kardesim oldu. Artık geceleri korkuyordum cunku ona cevap vermiyorsun ve bu onu sinirlendiriyordu. Rüyamda hep annemi babamı ölü goruyordum. Tehdit ediyordu. Agliyodum. Kardeşimin besiginin basina gidiyordum. Annem bana onun melek oldugunu soylemisti. Beni koru annemi koru bizim için geldin der dururdum.
Kardeşim yurumeye baslamisti. Ben ına cok duskundum, ona siginiyordum. Kardeşimin basindan felaket eksik olmadi. 6 aylıkken kucagomdan düştü. Kafasını vurdu. Nasi oldu anlamadim. 1 yaşında merdivenden inerken tutundugu demire kafasını vurmaya basladi. Defalarca kafasını demire vurdu. Alni yarildi. Saçma şekilde kardesim zarar goruyordu hiç bişey yokken ağlamaya baslar birden susardi. Ona zarar verdigimi anladım. şu an hala benimle o pislik.
Güncellemeler
+1 yıl
Yer yetmedi. Gel gelelim şu an hala benimle. Kurtulamıyorum. Bilgisi olan Nolur yardım etsin aileme zarar gelmesinden korkuyorum onları nasıl koruyabilirim? Annem babam namaz kılmaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Şizofren değilim. Psikologa gittim. Psikaytra gittim. Gayet normal bir insanım arkadaşlar. Abartilcak ya da inanıp inanılmayacak bisey de yok. Farkindaysaniz soru bana inandiniz mi degil, nasıl ailem zarar görmeden kurtulabilirim?
4 yaşımdan beri cinler etrafımda, ne yapacağım?