+1 yılbu olayın aynısını ben yaşadım gece uyurdum uyumak denilirse gece çığlık sesleri hakır hakır gülme sesleri duyardım sabah uyandığımda annemlere sorardım gece kim gülüyordu veya kim çığlık atıyor diye ilk sıralar pek da takmadım doğrusu yorgun olduğum için oluyordur demiştim ama zamanla bu olay git gide sıklaştı ve buna yemin ederim ki yatağımın etrafında yarım metre büyüklüğünde yaratıklar görürdüm yorum yapamıyorum cin midir peri midir diye ama gitmediğim hastahane gitmediğim hoca kalmadı bu olay 2 sene kadar sürdü odayı komple a dan z ye temizlettim okuturlar üfletirler filan veya ekmek kırıntısı olabilir diye ama sonraları sık sık okuyup üfleyip yattım ama bu olaylar yine devam etti çare etmedi artık uyumaya korkar olmuştum ama geceleri yatarken pek düşünmemeye çalıştım tek başıma yatamaz olmuştum ama ben zamanla geçeceğini düşünüyorum doktorun da hocanın da yapacağı bir şey yok Allah acil şifalar versin inşallah çabuk rahata kavuşursun
04 Yorumla- +1 yıl
bir seneden daha uzun bir süredir iyiyim şükür
En İyi Cevaplar
Şimdi bazı dangalaklar sana şizofren dicektir fakat biliyorum böyle şeyler var Cin suresi var bir kere Kuranda. Soruna gelicek olursak kardeşim banada benzer bişey olmuştu senin gibi değil tabi daha farklı ama aynı kapıya çıkıyor olay bol bol ayetel kürsi okumak ve kılabildiğin kadar namaz kılmaktan geçiyor. Zor atlatmıştım bende. Bide kafanda bitirceksin gerisi hikaye duanı edip yatıcaksın Allah istemedikten sonra sana zarar veremez o. Abdestli olarak yatmaya çalış sakın ama sakın hocaya hacıya gidim deme ben o hataya bir kez düştüm uzak dur bu senin sorunun sana senden başka kimse yardım edemez. Duanı et namazını kılabilirsen kıl emin ol düzeliceksin sevgiler..
04 Yorumla- +1 yıl
Dangalaklar dediğin kim anlayamadım. Ben şizofren dedim de
- +1 yıl
Nasil kurtuldun
+1 yılKesinlikle sana inaniyorum aynisina benzer benimde basima geldi beyin gücüyle irtibat kuruyor ses yok beyninin icinde bana geldi ama iyi bjri oldugunu ve sadece benimle dertlesmek istedigini kimseye anlatamadiklarini bana anlat uzulme yaninda ben varim dedi ama kimseye soylememi yoksa bidaha gelemicegni soyledi. ben annemlere soyledim inanmadilar git yat dediler kizdilar yine geldi korkma benden soyleme kimseye yaninda olim dedi yine korktum dualar okudum gitmedi cunku kotu olanlarindan degildi sonra ona lutfen git korkuyorum gelme bir daha dedim duzgunce konustum ve bidaha gelmedi cok şükür. ya da yanimda ama benimle konusmuyor bazen birden kotu urpertiler geljor biri bana dokunuyor gbi oluyorr v. s ama kendini belli etmiyor sağolsun. onlarinda iyisi kotusu var.
02 Yorumla- +1 yıl
Kötü olmasinin sebebide sen ondan kurtulmak istemissin ama aciklamadan kacmissin aciklama yapmadan. allah korusun buyuk konismim şu an yine gelse kafayi yerim sana dicegim su 1 kere olsun korkma onunla konus eger sana zarari yoksa ki sen uzun sure korkmadan onunla yasamissin bir kotulugu olmicaksa devam et bu arkadaşlığa.
annenle şimdi oturup konuşmalısın bence bu tür şelerin şakası olmaz. korkutmak istemem ama saplantılı yaratıklardır onlar öyle duydum. seni kıskanmış bile kardeşinden. nası bir yöntem uygular hocalar bilememde sana tek tavsiyem banyoda çok durma mutlaka avret yerlerin kapalı olsun abdestsiz gezme ve duaları ağzından düşürme ayetel kürsi özellikle. nas felakta oku. Allah yardımcın olsun vala
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Zariyat 56- Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.
inanın veya inanmayın cinler var. insanlara musallat oluyorlar. cinler ile evli olan kişilerde var. ayrıca onlarla konuşuyor ve gömülü altınların yerlerini gösterip buluyorlar. inanmayan inanmasın, siz inanmadınız diye onlar yok olmuyorlar aksine varlar. doktorlar bu işe çare bulamazlar istediğiniz kadar psikolog psikiyatra gidin sadece tomarca para ödemekle kalırsınız..
bunun çözümü elbette işin ehli bir hoca bulmakta.51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşım bizim ailede de var sayılır aynı sorun o yüzden hiç yazdıklarını okumadım acilen çevrende gerçekten bilgili bir hoca varsa bunlarla ilgilenen hiç vakit kaybetmeden git kardeşim çok kötü bir durum ve seni çok çok iyi anlıyorum zor günler geçiriyoz çünkü bizlerde kolay bir şey değil bol bol ayet-el kürsü oku hatta 8 kere oku saga sola yukarı aşağı önüne arkana oku üfle 7 ciyi oku ve eline üfle vicudunun her yerine sür sonuncuyu da oku üfleme içinde kalsın bol bol felak nas oku sonra rahatsız oldukça kelimeyi tevhit kelimeyi şahadet getir bol bol ezan oku ve dinle seni biraz olsun rahatlatacaktır hoca söyledi bize bunları ama sen kesin bir hocaya görün geçmiş olsun kardeşim
02 Yorumla- +1 yıl
bu kadar çok üfleyince tansiyonunuz düşmüyo mu :S ne bileyim ben bir kere denedim dalağım şişti de
Cevap sahibi+1 yılKardeşim Allah başına vermesin böyle dert yoksa bu kadar rahat davranıp dalga gecemezsin
Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Onceden satanisttim ve seytandan asla bir kotuluk gormedim cinler. ise. yaramazn tekidir ailenin etrafinda ya da senin etrafinda dolanmasi icin anlattiklarindan daha. guclu bir bag olmali aranizda ama nolursa olsun o bir seytan tanri degil bisey yapamaz sadece seni ruhen kontrol etmeye calisir
21 Yorumla- +1 yıl
Kanka benim söyleyeceklerim şunlar biz çok eskiden 13 yaşlarımda kuzenimle dedemlere gittik tek başımıza yani köye gitmiştik ailemizle dedemi ziyarete geldik diyelim böyle gittiğimizde bize hep şeker para vb verirdi hep neşeliydi o gün yüzüne bir gariplik olmuş bize nasılsınız bile dememisti bizde dedemle konuşmaya calistik konusasi yoktu arada bi iyiyim diyordu gozunu acarak kapiya gozlerini dikti 5 10 sn ayirmadi kalkti ve gitti disari cikti dede nereye dedik bisid emeden biyere gitti zaten o günden sonra korktuk ailemize demedik 2 ay sonra dedem öldü
Abdest al namaz kıl kurtuluşun olur Allah insanı onlardan üstün yarattı. Dua et bedenine ulaşırsa bunları hiç yapamazsın bende de düşünce oluyor geceleri arada rüyamda da görüyordum ama abdest alıp uyuyunca olmuyor. Eğer sorun hallolmazsa #bthnsntrk35 facebook adresimden mesaj at her konuda yanında olurum.
31 Yorumla- +1 yıl
Hayizliyken ne yapacaz
+1 yılDostum oncelikle gecmis olsun bak abdestsiz dolaşma icki icme surekli sabah aksam inanarak kalpten ayetek kürsi oku okudugundada YUVE RABBIMIZIN sana koruyu melekler gonderecegine inanarak oku herseyden seni koruyacaklarina inan namaz kilmaya basla ozellikle sabah namazlarini kacirma surekli fatiha ve ayatel kursi oku ve la ilahe illallah de surekli YUCE RABBIMIZIN buyuklugunu dusun gecer insallah
02 Yorumla- +1 yıl
Bak gercekten sabah namazini kil cunku o namaz sahitlidir melekler yaninda durur ve hic bir kotu meleklerin yanina gelemez inan bana ve yurekten inanarak oku ayetel kursiyi kuran oku kurani kerimi ac yuce rabbimizi dusun
+1 yılKurtulmak istiyorsan basit git bir hocaya derman olur :D cinlerin musallat olmasıda normal şansına denk gelmiş :D ancak bir konuda kafam karıştı cin bile olsa o daha bebek melek kafasını demire vurması falan antıksız yani her konuda mantık dışı neyse sen git bu konularda bilmiş birisi vardır etrafında hiç olmadı camiye hocanın yanına git :)
02 Yorumla- +1 yıl
burada olsan benim abim tarikatta zaten onlar bunlardan çok iyi anlıyor onlar için basit şeyler hatta şu an yanımda olsaydı yardımda isterdimde burada değil :) Etrafında bir araştır tarikata falan bağğlı özellikle semerkanda bağlı bir yer var mı ordaki hocalara güvenebilirsin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılFısıltalı duyuyorsun şu an buna alışmak zorundasın ne olduğunu biliyorum bunu kaldıramazsan ileride şizofreniye kadar gider. Onları tanı ve kökenlerini sor sana yalan söylemeyecekler kaçar oldukşarına ve hangi günlerde daha yopun olduğunu söyle bana sana yardım edicem korkma korkarksan kışkırtırsın dua işe yaramaz bu arada
19 Yorumla- +1 yıl
Dua işe yaramaz mı? cinler yalan söylemez mi? Arkadaşım tekrar tekrar bir düşün cinler yalan söyleyen varlıklardır. Dua işe yaramaz demissin tek sıgınagı dua ve Allahtır.
Cevap sahibi+1 yılbaşına gelmeyen şeylerle ilgili inandığın şeyleri çözüm olarak gösterme boş konuşmuyoruz burada kızı rahatsız edenler cinler değil.
- +1 yıl
Ya resmen kıza cinlerle konuş demizsin arkadaşım ne başına gelmemesinden bahsediyorsun? Sen cinleri kanka arkadas olarak goruyorsun herhalde onları tani dedigine gore. Müslüman bir cin insanla konuşmaz bulaşmaz müslüman cin değilse de yalan söyler her turlu şeyi yapar ve sıgınacagı sey dua. Dua ise yaramaz ne demek ya?
Cevap sahibi+1 yılaptal mısın cin değil diyorum okuman mı yok
Cevap sahibi+1 yılsoran sana değildi bu lafım cevabımda yazdığım şeylerin yanıtını düşünüp verirsen ancak yardımcı olabilirim emin olamadığım bir şeyle seni rahatsız etmek istemem
- +1 yıl
@nizekzom Rahatsız eden onlar degil demis ardindan onları tani kokenleri sor demis hem onlar degil diyor hem tani diyor.
Cevap sahibi+1 yılbu benim bildiğim yardımcı olamam ama düşündüğüm olmaması iyi sanırım senin için benim dediğim çok güçlü birşey çünkü
Bir ateist olarak sana yardımcı olacam şimdi iyi dinleyin bu kıza musallat olan CİNLER sizin sülalenizi boğaz köprüsünden sallandıra sallandıra hertürlü iğrenç şekilde sabah akşam ... Buraya yazmıyorum siz çaktınız ne dediğimi. ben yaşadıkça bu küfrüm devam eder ve tövbesi olmasın.
Sanırım yeterince dikkatlerini çekmişimdir. Bir süre dikkatlerini çekerim herhalde. başka sorun var mı?00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılsure okudun mu hiç felak nas ayetel kürsi ya da bunu
Bismillahillezi la yedurru ma. asmihi sey un fil erdi vela fissemai ve hüvessemiul alim.. cok tesirli bişey.. oku derim..3 kere ve besmele cek.. ayetel kürsiye inanırsan koruyor.. bunu oku... sıkıntıdan kurtarır..10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 602 cevap paylaştı. Ateistim ve cevap veriyorum. Eksileyebilirsin.
> Sağlık sorunların var. Daha düzgün bir psikoloğa / psikiyatriye git..60 Yorumla
+1 yılCİnler biz hristiyanlardan nefret ederler ve korkarlar özellikle isa dan isanın adını kullanarak onları kovabilirsin... sizleri isa mesihin adıyla kovuyorum kötür ruhlar uzak durun benden de bunu sürekli dene isa mesihin adıyla kötü ruhlar cinler size buyruk veriyorum hepiniz gidin de
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca hristiyan din adamları cin kovuyorlar bir rahibe gidip durumu anlat muhakkak
bu tür olaylar insanların başına gelebilmekle birlikte çeşittli çözümleri de vardır. tabi ki tıbbi yardım öncelik ama işe yaramazsa bu işin ilmini bilenlerden yardım alabilirsin benmde başımdan geçmedi değil
10 Yorumla
+1 yılEğer soru ciddiyse, bir hocaya gözük derim ailene söyle bu durumu benimle beraber diyosun pek iyi bişey değil, sen bir hocaya git bilgili bir hocaya ve sürekli nas suresini oku onu yanında hissedince o sureyi okuyunca yokolması lazım yokolmuyorsa sende sorun var :)
00 Yorumla
+1 yılHocayla falan ilgili değil bu psikolojik bir şey. Emin olabilirsin. Derhal bir psikiyatriste görünmen lazım.
34 Yorumla- +1 yıl
İyi bir yere gitmemişsin. Psikiyatriyle ilgim var annem psikiyatristtir bu anlattığın kesinlikle psikolojik bir şey. Tek beden iki bünye hissiyatı.
- +1 yıl
Ben de inancli bir insanim fakat cinlerin bir yerde bir noktada gozukmesi lazim telepati yoluyla anlasmak da neyin nesi? Bir ses bir fisilti bir goruntu vs
ruh hastası olan kabul etmez zaten kendinde birşey olduğunu. ayrıca gidip psikoloğa bunları anlattıysan nasıl normalsin deyip antidepresan verdi? saçma
arkadaşım doğru düzgün bir psikoloğa ya da psikiyatra mı ne gideceksen git.10 Yorumla
+1 yılPsikolojik rahatsızlıkların var. Cin falan değil.
Bunu ben değil, sen söylüyorsun. "Ses falan yok, düşünce akışı."20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAteistler gelmesin demişsin ama bence psikolaga git inançlı olup olmamam senin için bulunduğun kötü ruh haline yorum yapmayacağım anlamına gelmez ne olursa olsundesteğe ihtiyacın var bir doktorla ggorusmen gerek
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞizofreni olabilirsin ama sizoftenler farkında olmaz çok dile getirmezler bu olayları
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım olabilir dedim evet haklısın hemen tespik edilebilen birşey değil ama aklıma ilk bu geldi. Evet öyle düzgün hir doktora ihtiyacı var
Ateistler uzak dursun diyince hemen koştum. Sende şizofren hastalığı var. Hocaya mocaya gidersen bunu alttan alttan daha da tetikleyebilirsin ona göre.
00 Yorumla
+1 yılCok kötu bir durum, ben asiri derecede korkarim böyle seylerden, ama sanki psikologa gitsen daha yararli olur, bir ise yaramdiysa baska bir psikolog ara..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. karakter sayısı yetersiz geldi link atiyim ordan bak istersen
xkardelenx.blogcu.com/.../501521000 Yorumla
+1 yılingilizce biliyomusun?
https://www.youtube.com/watch?v=Oa-ae6_okmg01 Yorumlao gittiğin psikolog ve psikiyatra bunları anlatınca ne dediler?
hiçbir şeyin yok deyip gönderdiler mi?10 Yorumla
+1 yılşimdi bu sitede kimse sana inanmayacak ama benim de başıma benzer bişey geldi. konuşabilir miyiz?
12 Yorumla- +1 yıl
benim levelim düşük geldiği için mesj atamıyorum sen atar misin
ahah yeter l*n güldürmeyin karnım ağrıyor sonra. ^^
20 YorumlaEğer bu anlattığın doğruysa öncelikle bunu ailenle paylaştın mı? Yaşın kaç?
04 YorumlaKardsm hocalara gitme cogu cinlerle calısıyor.. Anne baba bedduası aldınız mı hic?
27 Yorumla- +1 yıl
Adama faizden şeytan mısallat olmus hocaya gidip kuran olutuyolar ne fayda eder? Sen faizden tevbe ediceksin ve faizin kısasını ödiceksin ancak öyle musallattan kurtulursun. Anne baba bedduası almıs insana istedigin kadar oku bozmaz. Onu ancak hellallesmek ve 80 vurusluk kısas cezası kurtarır
- +1 yıl
Öyle deme ama rüşvet alıyor bu cinler :) bence 100tl versen gider ne uğraşıyon oku üfle pku üfle
Şizofreni hastaligina yakalanmista olabilirsin dikkatli ol belirtileri sadece ine cine saptirmak pek saglikli degil
00 Yorumla
+1 yılöncelikle sen sıyırmışsın böyle bişeyin olması imkansız o yüzden akıl hastanesine git..
15 Yorumla- +1 yıl
ne cini ne perisi ne ruhu yok dünyada böyle şeyler yok. hayal gücün çok geniş senin sadece okadar..
- +1 yıl
Neden olmasın direk sıyırmıssın diyerek kestirip atılacak bir konu değil bence kuranda bile geçen bişey bu onun kurgusu değil ki
- +1 yıl
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/alonelove ne okuyum söyle öner göster yazan kısmı bekliyorum.
İnanıyorum sana. Ama bu konu derin bir konu. Bununla ilgili gitmen gerek görüşmen gereken ilgili yerler var. bilirsin az çok. onlara gidersen sana yardımcı olabilirler.
00 YorumlaOlay tamamen psikolojik.. Cin diye bir şey yoktur lütfen yapmayın.. Doktora bir gorun iyice ilerlemeden..
10 Yorumla
+1 yılİşten anlayan birinin yanına gitmen şart. İkna yöntemiyle giderse ne ala ama gitmezse mecburen öldürecekler.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mesaj atabilirsin bir yer önericektim ama mesaj açılmıyor sana Abdestsiz gezme ve ibadete başla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz buna psikoz diyoruz. Düşüncelerin okunduğunun sanılması, görülen varlıklardan veya nesnelerden cevap alma, bana ve aileme zarar verecekler diye paranoyak düşünceler.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka bir hocaya git. En azından diyanete git bence
10 Yorumla Okuyayim dedim de cok uzun be kardesim ozet yok mu ozet :(
00 Yorumlazamanında cinlere kafayı çok yormuşsun onlardan birini çağırmış oldun hocaya git ama öyle püfürükçü hocaya değil misal nihat hatipoğlu mesela
00 Yorumlaiyi bir hoca bulursan bu işi para için yapmayan yani allah rızası için yapan, 5 dakika da kurtulursun.
00 Yorumla
+1 yılBana acil ulaş sana yardimcı olcam feraha erceksin ulaş bana kurtulmak istiyorsan bu illetden durumun hiç iyi değil ama seni bu durumdan kurtarabilirim.
00 YorumlaSeni sevmiş be güzelim oda bir kul sonuçta bana ulaştırmısın özelden Konuşmak istiyorum ciddi bir konu
02 YorumlaBol bol dua et ve İzmirde olsaydin şayet bir hoca var bende de de vardi onun sayesinde kurkulmustum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçüklükten beri aynı evdemisiniz? Ev dışında bir yerde görüyormusun?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSakın internetten yanlış dualar önderip göndermeye falan kalkma. Anladığım kadarı ile müslüman bir cin. Konuşup ikna edeceksin. Ona zarar verecek girişimlerde bulunmak seni günaha sokabilir, insan gibi bir canlı sonuçta. Kardeşinin başına gelen şeyler gerçekten kaza olabilir diye düşünüyorum. Çocukların bu tip şeyler başına çok geliyor. Dua ve sure ile gitmemesinin sebebi müslüman olmasından kaynaklı olabilir dediğim gibi. Birde istemedende alıştıysan bilinç altında giderse yanlız hissedeceğin, boşlukta kalacağın hissi olabilir. Madem telepati kurabiliyor, senin mantığının altında yatan düşünceyide görebilir. Öncelikle gitmesi konusunda kendini ikna et, sonrada onu.
Git okuttur üflet kendini boynunda muska taşı her gece KUR'AN oku. Bide unutma Allah bizi daha üstün yarattı, sakın korkma.
00 Yorumla
+1 yılbende seneelrce çektim. adı cabbar geçen gün kendini bana hatırlattı. adını andıkca rüzgarını hissediyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Cabbarmi? Gercektenmi
- +1 yıl
evet adını yeni öğrendim. @uykusuzsarı
+1 yılHocaya gitmenizi ve namaz kılmanızı oneririm ailenize bunu açıklayın
06 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur fakat mevlüt felanda işe yaramalı 4 sene bizde çektik sizin gibi
- +1 yıl
Komple evde idi gerçek bildiğiniz bize gozukuyordu yanlız başka bütünlerle insan vaziyetlerinde birden kayıpttı akşam saat 2 de kucuken uyumazdım sohuktan sobaya gidiyim dedim sonrada elimi ısıtırken sakallı yaşlı dede havada sandalyede oturuyordu bana gülümsüyordu bende ona ne korkudan bide kucugum anlamıyordum bişi
- +1 yıl
Bize çok anneme eşşek olarak bile gorunmus ciddiyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bildiğin şizofreni belirtisi, cin falan değil. Daha iyi bir psikiyatrist bulup git.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılDua et kardeşim. Bıkmadan usanmadan ısrarla dua et. Dua her şeyin giriş kapısıdır.
20 Yorumla Soruyu okumadım başlıktan yola çıkarak hocaya gitmeni öneriyorum.
00 YorumlaAteistim ve @gallantt arkadaşa katılıyorum sorun nörolojik bile olabilir doktora görün derim.
20 Yorumla
+1 yılÇok sağlam bir hocaya gitmen lazım mesaj atamıyorum sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurumun gerçekten kötü sana bir hristiyan rahibin ismini vericem web sitesinden durmunu anlat ona ingilizce olarak adı FATHER MAKARY YOUNAN bir çok müslümanda cin kovmuştur videolarını izleyebilirsin mısırda yaşıyor galiba.
00 YorumlaBol bol ibadet etmelisin sürekli zikir halinde ol bunların hepsi ailenin iman eksikliğinden ama cin oluduğunu nerden biliyosun brlkide o Melek?
00 Yorumla
+1 yılsağlam bir hocaya götürsün annen benımde teyzemde vardı okuttu gecti
00 Yorumla
+1 yılFelak nas oku ozellikle odani sirkeli suyla bastan asgi sil... daha ayrinti istersen msaj at
11 Yorumla- +1 yıl
Sirkeli su nerden çıktı şimdi ahahahahahhahaajah :DDDDF
+1 yılALLAHIMMM SEN KORUU :) ALLAHA SIGINMAKTAN BAŞKA BISEY YAPMAZSIN
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılSana uygun sa bir mesaj atabilirsin yardimci olmak istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılbulundugun odanın yüksakta bir yerde kuranı kerim bulundur bir hoca var ama gidebilirmisin bilmiyorum
00 YorumlaSize bu konuda yardım edebilirim kardeşim bana mesaj atarsanız açıklama veririm inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil
Kur-an daki ilgili konuları netten bulup oku sürekli oku bunlardan elbet kurtulursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim mahaledede bir kadın vardı senin durumunda, bizim bir tanıdığın yanına geldi ona yardımcı oldu şuanda gayet ii
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleğer ciddiysen gerçekten mesaj at sana yardımcı olmak isterim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş sen niye insanları kandiriyorsun. Profil foton ktodrug nickli kendini rus olduguna inandirmaya calisan kizla aynı. Yalan soyleme lutfen
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat