Benim için mutluluk şu an da hissettiklerim. Kendimi güçlü hissetmem... Tek başıma Allah'tan başka kimseye ihtiyaç duymadan hayatımı sıfırdan kurabilmememin mutluluğu. Peki senin için mutluluk nedir?
1 saat önce kadar gün boyu sıcaktan bunalmış halde yorgun yorgun uzanırken, aniden gelen yağmura koşmamdır mutluluk. Ellerimi göğe açarak yağmur damlalarının yüzüme temas ettiği anda verdiği huzurdur.
Ne zaman mutsuz hissetsem kendimi, bolca su içip sonra çişimin gelmesini beklemeye başladım. gelir gelmez de tuvalete gitmeyip biraz daha sıkıştırmasını bekledim. sonra yüzümde minik bir tebessümle tuvaletin yolunu tutup o huzur veren şırıltıyı dinleyerek dedim ki. ohh be, işemek mutluluktur.
Huzur ve özgürlük. Benim için mutluluk tercihlerinle olsun, sahip olduklarınla olsun, kararlarınla olsun kendin adına en iyisini yapmak ve en iyisini yaşamaktır.
Mutluluk, özgür olmaktır... Özgür olmaksa, her istediğini yapmak değil, yapmayı istemediğin şeyi yapmamaktır. 38 yaşında sıfırdan hayat kurabilmek ise, güçlü olmak demektir, saygı duyulacak kadın davranışıdır... @lotus-patra
O an ki ruh halime bağlı bazen bi hayvan sevmek olabilir bazen yalnızlık olabilir bazen aileyle vakit geçirmek olabilir ama bi genelleme yapmam gerekirse başıma buyruk yaşamak benim için mutluluktur
Bagimsiz olabilmek, huzurlu olmak, kafa rahatligi, dil dokmek zorunda olmadigini bilmek, anlasildigini hissetmek etrafindakilerin yuzunun guldugunu gormek bunlarin hepsi mutluluk. Ufacik seylerden mutlu olan biri olarak mutluluk benim icin zor degil. Kotu seylerde bile sukrediyorum daha kotusu olmadi diye.
Benim için mutluluk Allahın verdiği cana şükretmek sağlıklı yaşamaktır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim için mutluluk eski sağlikliykenki ruh durumuma duygu durumuma ve vücut sağlığıma dönmektir şu anda mutlu değilim 8 seneden beri nasıl yaşıyorum bilmiyorum