Kişilik & Karakter Ölmeden önce son göreceğiniz yüz kimin olsun isterdiniz? çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor şu andan bahsedelim öleceksiniz ya da ölüyorsunuz diyelim en son kimi görmek ve gözlerinizi kapatmak isterdiniz Ölmeden önce son göreceğiniz yüz kimin olsun isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zincirler Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kimseyi görmek istemezdim. Yalnız bir şekilde ölmek isterim. 1 2 Yorumla çikolataçikilop +1 yıl ölmeden önce aklına gelen biri de mi olmazdı ya da bir pişmanlığın Zincirler +1 yıl Eski bir dostum vardı. Adı Deniz. Son kez onun gözlerine bakmak isterdim. 🤷🏻♂️
dengeszhatuns Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Sevdiklerimi gormek istemezdim o yuzlerindeki aci beni de uzerdi 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. annem.. 1 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ailem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kimseyi görmek istemezdim. Yalnız bir şekilde ölmek isterim.
ölmeden önce aklına gelen biri de mi olmazdı ya da bir pişmanlığın
Eski bir dostum vardı. Adı Deniz. Son kez onun gözlerine bakmak isterdim. 🤷🏻♂️
Sevdiklerimi gormek istemezdim o yuzlerindeki aci beni de uzerdi
Annem..
Ölüyorsam farketmez
annem..
Annemin
Çocuklarım
Ailem