Bütün komik şeyler hep o anlarda aklıma geliyor. 
#Cassie

Bu benim nasıl insanlarla olduğuma göre çok değişir Ortam kasvetli ve soğuk ise
Olduğumdan daha fazla soğuk ve ciddi olurum
Ama eğer sevdiğim ve eğlendiğim arkadaşlar ise
Sanırım gülmekten ciddiyetimi koruyamam 😂
Ben yine de içimden kuruyorum kendi kendime 😄
Hahah oda güzelmiş kurmakta en iyiyiz kadınlar olarak 😅
Evet 😄
Ya ben tek olsam ciddi kalabiliyorum ama yanımda kuzenim veya arkadaşlarım olduğu zaman onlar benim tüm ciddiyetimi bozuyor. Bir keresinde cenaze evinde kuran falan okunduğu zaman kuzenim benim tüm ciddiyetimi bozmuştu gülmemek için kendimle savaş vermiştim 😄😅
Bazen ciddi ortamlarda gülesim geldiği oluyor ama genelde ortamına göre olurum. Ciddi kalabilirim. Mesela cenazede falan asla gülmem. Aksine ağlayanlar falan olunca benim de ağlayasım geliyor.
Cenaze ortamı başka tabii. Ağlayasın yoksabile ağlatıyorlar.
Gülmem gereken durumlar varsa gülerim hiç ortamın ciddiyetine bakıp kasmam, anını yaşamayı seven bir insanım bunu hiç bir şeyin bozmasına izin vermiyorum
Cevap
24Cevap
Eğer tek isem mecbur ciddi kalırım.
Ama yanımda birileri varsa bu pek mümkün olmuyor.
Kaynatmak lazım...😄
Ben tek olsam da sıkılmayım diye içimden düşünüyorum.😄
Kız öyle deme dün çok sıkıcı bir ortamdaydım, ortamdakileri süzdüm resmen enerjimi emdiler. İçimden bile düşünemedim yani o derece.😄
Yorum yaptın mı süzerken 😄 şu kıyafetin altına giydiği ayakkabıya bak haspam diye 😄
Ooo ayıpsın yapmazsam ayıp olurdu.
Karşımda bir tane gıcık bir kadın vardı kenafir gözlü, içimden söylediklerimi ah bir bilse.😄😄
Hahahs 😄 süper stres atma yöntemi
Hayatı ciddiye almıyorum
Mümkün olduğunca ciddiyetimi korurum. Yaramaz bir arkadaşım varsa değişebilir ama 🤭😊
Yaramaz arkadaşlar bizi yakıyor 😄
Tabii ki yoksa biz çok usluyuz😅🙈
Hehe 😄
Aynı bensin sen, küçükken bile vardı bende aşı olacaktık sınıfça, herkes ağlayıp kaçıyor ben gülmekten ölüyordum 😄
😄😄
Elimden geleni yapıyorum ama bir yerden sonra kahkaha atasım geliyor napayım atıyorum bende :D
Aynen öyle oluyor 😄
Bu yüzden şirket toplantılarında fazla kalamıyorum :D yok yani abi atom mu parçalıyoruz anlatalım çıkalım o ciddiyet o takım elbise kravat kombinasyonları laaan hayırdır :D Onları öyle görünce bile kahkaha atmamak için dilimi ısırdığım olmuştur :D
Ahaha anlatalım çıkalım işimize bakalım ne bu tripler 😄
Ciddi ortamlarda kahkaha basasım geliyor özellikle biriyle tartışırken msjlarda bazen gülen emoji atmamak için kendimi zor tutuyorum 😂
Konuşmacı veya eğitimci miymıy ise bir süre sonra kahkaha tufanım geliyor. Sırf bu yüzden kaç eğitime ara verdim🤣
moralim bozuksa kalabiliyorum ama keyifliysem ciddi kalmam zor ya. gerçekten bütün saçma anılar o anda aklıma geliyor gel de gülme...
Annen yanımdaysa asla... Cünku o da ciddi ortamlarda kahkaha patlatmamak için zor duruyor.. Bende onu gorunce nasil durayim😂 Kopuyoruz😂
Valla bazen kahkahayı basıyorum eğer iş ortamı değilse. Millet de gülüyor zaten. :D İlla ki dayanırım ama bazen geliyorlar işte..
O anki keyfime bağlı sonucta öyle dur ak istersem öyle dururum😈
Evet , kalabılıyorum. Zaten dıştan bakılınca sert duruyormuşum
Evet gayet ciddi olabiliyorum. Gülme gelirse de eğer o an istersem engel olabiliyorum.
Normalde insanlar içinde kolay gülmem ama ciddi ortamlarda bi gülesim geliyoki anlatamam😂
Maalesef illaki bir ekmek çıkıyor gülecek dayanamıyorum ben şahsen🤣
Ciddi kalabiliyorum. Bu sefer karşı tarafı gevşetmek İçin bir espri gönderirim
Bazen ama genelde kahkaha atasım geliyor attığımda oldu zaten 😅
Ben tam tersiyim ciddi ortamda gülerim istemsizce gülünülen ortamda ciddi
Bazen komik olabiliyor benim espiri yeteneğim böyle ortamlarda tavan oluyor
Hayr tbik bı gülme krizi gelio gülmemek icn zor tutuyrm kendimi
Ouuw evet buz dolabına dönüştürüm hemde hsjd
dönüşürüm*
Yaa ne kadar da ciddi bir genç
Ciddi ortamlarda gerilirim ben cassie *-*
Uwu
Ortamına göre davranırım. Ciddiyet de beni rahatsız etmez
Ciddi ortamlarda ciddi kalamıyorum aklıma alakasız şeyler geliyor ve gülüyorum bu huyumdan vazgeçmem gerekk
🤣🤣 benim de bazen öyle oluyor 🤣
😄
Yanımda arkadaşım varsa asla kalamam ama teksem ortamın ciddiyet seviyesine bağlı
Kalamıyorum dkslşdöskf
hayatım ciddi..
sürekli ciddi ortamlardayım
Ciddi kalırım
Oğlak olduğum için hep cidiyim
Evet kalabiliyorum mimik oynamaz o an bende
Hayır bazen gülesim geliyor kdfj
Evet kalabilirim.
Bazen evet bazen hayır..
Evet bazen zorlansamda kalabilirim
Genelde böyle bir gülme tutar beni
kalırım. her şeyin bi yeri vardır