''Ama senin değilim yar değilim, sebebi var bahanesi yok
Üstelik divanen delinim, tam kalbime gelmedi ok..''
#heartoffire
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kimse benim olamaz ya da bana ait olamaz. İnsanların duygularına zincir vurmak imkansızdır, zaten zorla ya da çıkarı olduğundan değil, isteyerek yanınızda olan insan makbuldür.
Benim bir insanı kabul edip hayatıma almam kolay değil. Kafalar uyacak, çekim olacak, vs. Ölme eşeğim ölme 🤣🤣🤣
İnsan ne ekerse onu bicer bende kimseye fazlasını vermem, fakat dengede tutmaya da calışmam kimseyi kolay kolay hayatıma almam ve benim olmak zordur ve zaten zor severim o aura yoksa o çekim felan çok iyi arkadaş dost olabilirim fakat asla aşk sevgi olamaz Aşk bile o kadar kolay değil bende kücük büyük hesaplar yapmam fakat nezaket vede ince hesaplar yaparım hatta galiba çok zorum.. ✌
Artık hiç kolay olamayacak.. keyifli haftalar.
Kolay değil. Hayatıma kolay insan almam
Rica ederim babem 💋❣
Cevap
14Cevap
Benden hoşlanan birisiyse kolay
Yani sürünmek gibi insan aklına hep kötü mü dusunce sokar zor değil çok zor olmak gibi fırsatlar bazen insanin ayağına kadar gelir ama bazıları bunu göremezler o yüzden qrtik gülmüyorum nefret edeceğim nefret le bakacağım böyle mi olmam daha hoşlarına gider enteresan pekii
Hoşlandığım birisi ise ilgi gösterip yanlış yapmadığı sürece kolay.
Ben kimsenin sahibi değilim, olamam. Kimse benim sahibim değil, olamaz.
Hayatıma herhangi bir insanı almak istemiyorum. Ne zarar görmek isterim, ne de zarar vermek. Herkes kendi yolunda emin adımlarla yürüsün.
Herkesi hayatıma almam zor biriyimdir karşı cinsten ancak güçlü olan birisini alabilirim güçlü demekten kastım erkek gibi güçlü değil tabii ki de duygusal açıdan sert kişiler duygularını kontrol edebilen :)
Vala kendimi övmüş gibi olmayım büyünden küçülne benden atılmıyorlar mal desem bile bunlara sanki o söze ihtiyacım var gibi hissediyorum diyorlar demekki sevdiklerinden kolay bir insanimdir galiba
Bana bir ömür katlanabilmek kolay ise benim olmak kolaydır
Kolay başlar zor devam eder maalesef. İnsanlar birbirini tanımadığı zaman daha mutludur
Kolay ama tanımadığım biri ise tanımaya çalışırım önce onun için zor 😄
Karşı tarafın bana verdiği hissiyatlara bağlı bir durum kolay zor olması
Sevgi ve güven verdikten sonra yengeç burcunun gözü Bi başkasını görmez
Hayır değil hemde hiç değil
Cıks kolay değil
Hayatıma girmek kolay kalmak zor
Doğruu😑
En azından hata yapmayanlara yerim var
Tabiikii kesinliklee
Hak vermene sevindin
Benim olsun bir olsun ömrü olurum onun
belki zor belki kolay zaman zaman
Çok zor kolay kolay arkadaş olmam
@Aselcik23 öyle olsun
Hayatımda yer edinebilmek oldukça zordur..
Hayır , değildir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?