- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir ara arkadaşın verdiği elektronik sigara likiti İngiltere’den gelmiş. Mariuhanna aromalıymış. Bende tövbeliyim içmiyorum. İçemiyorum. İçince korkunç azap görüyorum. Ruhum yanıyor acı içince. Lanetlenmiş cehennem azabını, kokusunu yaşıyorum çaresizlik içinde.
Ulan madem içemiyorum en azından kokusu, tadı gelsin dedim. Eve geldim, elektronik sigaranın içine koydum. Yaktım, bir buhar aldım. Ama marihuna aroması, kokusu yok. Çilek gibi aroması var. Allah Allah şaşırdım. Bir dört, iki fırt nikotin gereksinimim gitsin diye çektim sert sert.
Aldığım arkadaş fırlamalık mı yaptı diye aklımdan geçerken beynime bir girdi kafası. Panik atağı da tetikledi. Ecel anım geldi. Ölüm tribime girdim. Ben ciddi ciddi gidiyorum. Korku kapladı. Acı içindeyim. Cehennem azabı yok ama çok yoğun korku var ve gidiyorum artık. Korkuyla gittim abdest aldım. En azından son namazımı kılayım diye. Ellerim ayaklarım titreye titreye gittim andest almaya. Her anım korku dolu ama o andan çıkamıyorum. Bir namaz kıldım evliyalar gibi ağır ağır Kuran okuyarak. Ama titriyorum. Titremekle kalmıyorum ölümü hissediyorum. Üşüyorum. Aynı zamanda soğuk soğuk terler dökülüyor alnımdan.
Zar zor namaz kıldım. Secde ederken canım çıktı çıkacak gibiyim. Namazı bitirdim. Titreye titreye uyuyan annemin yanına gittim. Annem korku dolu uyku sersemi “ ne oldu oğlum “ dedi. “ O an her halde arkadaşımın verdiği likitin aroma değil gerçekten marihuna likiti karıştırıldığı şüphesi düştü. Anneme de korku dolu, titreye titreye durumu anlatmaya çalıştım. Beddua etti arkadaşıma. Açtı Kuran okudu üzerimde. Sıyrılıp bir köşeye acı içinde uyumaya çalıştım.
Ertesi iki gün vücudum uyuşmuş halde gezdim. Emin olmak için panik atak mı yaşadım yoksa verdiği likitte mi sorun vardı diye denettim içici bir arkadaşa. O da işk defa likit içti. İçtikten beş dakika sonra oda “ Allah’ım beni çocuklarıma bağışla “ diye dua etmeye başlamış.
Yani ben aroma sanarken meğersem çilek arıma içine gerçek madde varmış içinde. Ve içen herkes benim gibi çarpılmaya benzer durum yaşadılar. Ve ben böyle bir şey oldupunu bilmeden içmiştim.
Uzun oldu ama korkarsam annemin yanına giderim 😁12 Yorumla- +1 yıl
Valla bilmiyordum ben aroma sanmıştım 😁
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Geceleri kolay kolay bir şeyden korkmam.
Galipten ses falan gelirse anca.
Allah kahretmesin aklıma bir şey geldi yaa 😬😬😂
Yıllar önce giriş kat evde oturuyorum. Gece saat 1.5 film izliyorum. Biri cama bütün gücüyle bir vurmaya başladı ama yüreğim ağzıma geldi. Hem cama vuruyor, hem zile basıyor. Elime ayağıma titreme geldi. Hepimizde korktuk. Meğersem mahallede biraz saf bir çocuk var, çöpe kova atmışlar sizin mi sormak için camları kıracak gibi vurmuş 😬😬🤦♀️
Kızsan zaten anlamaz🤦♀️öyle bir aksiyon dolu bir gece yaşamıştım😂😂12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeni al kucağına, elini belime sar
Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar
Olmadı ama seni kaldırayım mı🙄11 Yorumla
+1 yılHayır, kalkar ışıkları yakarım sonra sigara yakarım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gece pek korkmam aşırı kötü rüya görmem lazım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 206,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmadı bazen psikopatmıyım diye düşünüyorum korku filmlerinden keyif alıyorum :D
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yıl
Bir ara şöyle bir şey oldu bende. Bir süre uzun uzun baktım. Sonra küfredip kalktım lambayı yaktım. Sonra toplayıp tekrar yattım 😄
Uyurken çok dikkatimi dağıtır böyle şeyler.34 Yorumla- +1 yıl
Ya bu ben de de var😁😁
- +1 yıl
@birsuskuncicek
Uyku halinde görülen ile uyanıkken görülen aynı 😄
Uykuluyken de gerçekliği sorguluyorsun bir de 😄
- +1 yıl
En iyisi düzenli biri olmak😁
+1 yılKüçükken ablamı uyandırmaya çalışırdım da o beni daha çok korkuturdu tek gözü kapalı bağırarak.😒
Bir yerden sonra kendi kendime alıştıysam demek ki şu an bu hale geldim.🤷♀️22 Yorumla- +1 yıl
Yaa tabi.😪
+1 yılHayatımda iki kere babamı yanıma çağırdım. İlkinde kulağım dehşet derece de ağrıyordu o gece. Babama buraya gelin diye seslenmiştim. İkincisinde karabasan yani uyku felci geçirdim. Saatlerce yaşadığım anları ben bilirim. Babamı çağırdım gene. Hatta o kadar felç geçirdim ki babam kapıdan ilk girdiğinde halisünasyon geçirip babamı başka bir şey sanıp daha da baygınlık geçirmiştim jsjsj
12 Yorumla- +1 yıl
O gece de ölüyorum zannettim zaten😂
O kadar çok korkacağım bir olay yaşamadım. Ufak tefek korktuğum anlar oluyor öyle zamanlarda da koridoru koşarak geçiyorum anlıyor herkes 😄
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılAy evet itiraf edeyim oldu ajdjejd ama benim birini kaldırmam için korkmayan biri olması lazım. Mesela bir keresinde gece arkadaşımla evde tek kalırken sokakta bir şey gördüğümü sandım ama asla ses etmedim. Çünkü uyandırsam ne beraber korkucaz😂
11 Yorumla
+1 yılÖncelikle daha korkutucu resim beklerdim bu resim bende bişey uyandırmadı😂😂.
Şöyle yatağımdaysam sorun olmaz yorgan altına çökerim ayaklarımı çekip😂😂ama lavaboya filan giderken annemi az kaldırmadım sağ olsun hiç söylenmeden götürür😂12 Yorumla- +1 yıl
Bana bişey olmaz ya alışığım da millet buna da korkutucu demiş ama yanından geçmez tam tersi komik geldi özellikle gif😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok oldu ya:)
Hatta yaklaşık 2 hafta önce uyurken ses geliyodu ben de korktum babamı çağırdım meğersem kelebekmiş bi yere sıkışmış kanat çırpmaya çalışıyomuş onun sesiymiş:)11 Yorumla
+1 yılOyle bir şey olduğunda kimseyi kaldırmıyorum. Odamın ışığını açıyorum ve telefonumu elime müzik dinliyorum ve youtubedan komik videolar seyrediyorum. Zaten sonrada uykum geliyor ve yatıyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Biraz öyle oldu 😅😃
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldu. Annemle babami uyandirirdim hep. Bide benden kucuk kardesimi uyandirirdim yazikk ya cocuk benden cok cektii 😅
14 Yorumla- +1 yıl
Yazik ya bu kardeslerin kaderi herhalde bu. Cocuklara travma yasatiyoruz 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır. Küçük yaşta babamdan daha çok korkardım. Sonra da hiç korkmadım.
10 Yorumla
+1 yılHayır korktugum oluyor ama bunu çoğu zaman kimse bilmiyor ne gerek var birden uyanıyorum tekrar yatıyorum hatta😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin bilmesine gerek yok aslında 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılAz önce kızım korkup yan odadan bağırdı anneeeeeee diye. elini tuttum. o uyudu hemen ama sağolsun uyku kalmadı brn de djfj
11 Yorumla
+1 yılşu an yalnız yaşamıyorum. Annemin yanına giderim en fazla, uyandırmadan yatarım. Eğer yalnız olursam da zaten bir köpek edineceğim. Oğlum korur beni.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim bu soruları sormak için neden bu saatleri tercih ediyorsunuz, sabaha kadar gözüme uyku girmeyecek şimdi
13 Yorumla- +1 yıl
Şimdi uyandığıma göre? Hahahahaha
+1 yılGece 1 kez korktum o da kotu bir ruya gordum de uyanmistim. Sevgilim vardi o zaman, onu uyandirdim sarildik uyuduk geçti😂
12 Yorumla- +1 yıl
😄😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir şey gördüm ve tüm evi ayağa kaldırdım
29 Yorumla- +1 yıl
ilgimi çektii nasıl olduu anlatırmısınız
Cevap sahibi+1 yıl@Coraline-0
Herkes rüya görmüşsün dedi ama gerçek gibiydi- +1 yıl
Bu tür şeylere kimse inanmaz zaten😃yalancı deli derler
- +1 yıl
gözleri boncuk boncuk ckskxjjsx
Cevap sahibi+1 yıl@Coraline-0
Aynen
+1 yılDaha az önce baya korktum ama kimseyi kaldırmadım. Ayetel kürsi okuyorum. 😂
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen korkmam bir ses duysam çıkar bakarım kimseyi uyandırmam
11 Yorumla
+1 yılHayir korkunca genelde bi balkona çıkar sigara kahve içer geri yatarim kaldirsam dalga geçerler😂
11 Yorumla
+1 yılOlduuu ama şimdi odada tekim birini kaldırana kadar korkudan ölebilirim djgjfjg
11 YorumlaO kadar korktuğum bir durum yaşamadım. Korkarsam kendim yönetmeye çalışırım.
12 Yorumla
+1 yıl16-17 yaslarımda bir rüya görmüştüm çok korkmuştum o bağırmamla ağlamamla zaten herkes uyanmıştı 😀
11 YorumlaBiri olduğunda evet uyandırırım ama artık kimse olmadığı için ışık açık uyumaya çalışıyorum 🤧
11 YorumlaÇocukken hiç unutmam ya odadan anneme seslenirdik ya da koşa koşa onun yanına giderdik😅
11 Yorumla
+1 yılGenelde kendim kalkarım çok korktuysam annemin yanına gider yerde bile yer olsa uyurum.
13 Yorumla- +1 yıl
Bir tek annemin yanında rahatlıyorum 26 yaşıma da 76 yaşıma da girsem bu hiç değişmeyecek 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılGece korkunca arkadasimi ararim ben uyuyana kadar kamera açık kalir 😂
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayr kendimden baska birini gece gece delirtmeye gerek yok
30 Yorumla
+1 yılÖyle bir durumda tüm duaları tek seferde okuyup kalkıp bir sigara yakıp uyumadan önce hareket var mı diye sağa sola bir göz atıyorum :D
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİstemsiz çok oldu, rüyamda bağırıyorum bilinçsiz sesleniyorum. Ama kaldırdığımda oldu kardeşimi falan jsjsjsjs
10 Yorumla En son 14 yaşındayken, korku filmi izlediğim bir günün gece yarısı uyanmıştım ve korkmuştum, annemi uyandırmıştım.
10 Yorumla
+1 yılKüçükken gece uyandığımda korkunca annemle babamı uyandırıyordum.
10 Yorumla
+1 yılYa asıl şeytan kediyse 😱
Arkamı duvara veririm maks10 Yorumla
+1 yılKüçükken evet annemin yanına giderdim sığmayız diye çoğu zamn babamı postalamıştır djdnbd
10 Yorumlahayır olmadı ve korktuğum şeyin sürekliliği bana haz veriyor o yüzden uyandırmam da yani 😂
13 YorumlaYok olmadı ama çok kez kaldırdılar beni. 😀 Arkadaş iki dakika uyutmazlar böyle durumda. 🤣🤣🤣
10 Yorumlayalniz yasiyorum anne ve babam yok hayatda deiller kendi korkumu kendim yenmeyi ogrendim yasam da
11 Yorumla
+1 yılOlmadı, çok korkan bir insan değilim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya ben yatağın içinde gömülürüm
11 Yorumla
+1 yılAhdjdjf ödlek değilim ben.
12 Yorumla- +1 yıl
😎😄
Hayır kaldırmam kimseyi, gece korkmam ben
12 YorumlaEvet çocukken rahmetli anamı kaldırırdım
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken yapardım bunu
11 Yorumla Her gece karabasan yaşıyorum ama çağırmadım hayır. Aksine alıştım artık.
10 Yorumla
+1 yılBi gün gece çok korkunç bi kabus görmüştüm ve sabaha kadar lamba açık oturdum.
10 YorumlaKorkuyu da birçok duygu gibi çoktandır yasakladım kendime
10 Yorumla
+1 yılKesin bilgi veriyorum yorgan korur😂😂
10 YorumlaNeyden korkuyosun knk?
10 Yorumla
+1 yılOlmadı, kendi kendimi avutuyorum o durumda..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılHayır korkmam kolay kolay
10 Yorumla
+1 yılAnnemleri uyandırıyordum eskiden kdjslşdjdl
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaldırabileceğim biri olmadı hiçbir zaman.
10 Yorumla
+1 yılHayır hep sessiz sessiz kendim korkarım kosemde
10 Yorumla
+1 yılÜstteki foto hangi filmden acaba
10 Yorumla
+1 yılEvet oluyor
10 Yorumla
+1 yılannemi kaldırdığım olmuştu
10 Yorumlagece korkunca uyurum uyurken korkamam sonuçta
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!