Kalabalık ortam veya genel olarak insanlarla bir arada olmayı sevmeyen?
çok normal bir durum değil evet ama böyleyiz sonuçta napalım
çok normal bir durum değil evet ama böyleyiz sonuçta napalım
Ya illa bir aktivite yapmak için topluma ya da topl olmana gerek yok ki şahsen tek başıma daha çok eğleniyorum kalabalık oldumu sen lunaparka gitmek isterken diğeri deniz diyor o zaman da ortalık karışıyor kalabalık dan bu yüzden çok hoşlanmıyorum
Cevap
3Cevap
Herkes oyledir.
Kalabaliktan uzaklaştikca sogursun
Yoo pekte zor olmuyor aslında sadece görmek istediklerini arıyor insan
Maalesef zaman zaman oluyor uzun ara verince
Asosyallikten yakınıyorum mesela kimseyle görüşemiyorum diye sonra alışıyorum yalnızlığa yarın arkadaşım buluşalım dedi mesela ben de tamam dedim ama hiç canım istemiyor sırf sosyalleşmek için gidicem sence mantıklı mj
Bende de aynı durumlar oluyor. Aslında birtakım görüşe göre mantıksız, birtakım görüşe göre de mantıklı. Bana soracak olursan gitmelisin, sonuçta sosyal olmamak senin tercihin değil. Tercihin olsaydı, istediğin gibi yapmanı tavsiye ederdim.
Uzak kaldıkça insanlarla iletişim kurmayı unutuyorum
Kalabalığa girince de rahatsız oluyorum
Ama alışmak için girmem lazım
Falan filan
Evet, alışmak ve bir şekilde kondüsyon sahibi olmak gerekiyor. Ama yine de yeterli değil, profesyonel bir yardım almanı tavsiye ederim.
Alıyorum zaten
Benim de benzer problemlerim var fakat cesaretli de bir insan olduğum için yardım alma konusunda tam emin olamıyorum. Bir de işin maddi boyutu ve süreklilik gösteren kısmı var, sizin için en iyisini diliyorum
Ne yönden cesaretlisiniz
Farkındalık sahibi biriyim, sosyal fobim var ama bir yandan da iletişim kurmayı bilen, kendine sayısı olan biriyim. Sınırda bir durum benimkisi.. Veya şöyle diyeyim açık olsun, herhangi bir konuda sözümü esirgemem, çekinmeden söyleyebilirim ama sosyal ortamlarda kendimi iyi hissetmem, utanırım kimi zaman..
Çok benziyoruz o halde. Ben de öyleyim
Yani normal,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?