Aldatıyorum hem de her gün?

bıktım her şeyden. kendimden bıktım, ailemden bıktım, okuldan bıktım, her şeyden gerçekten inanılmaz bıktım. bir anda gelen ağlamalarımdan, her güne istemeyerek başlamaktan ve daha birçok şeyden bıktım. oturup birine bir şeyler anlatamamaktan bıktım, hiç tanımadığım insanlara şu an bu hislerimi yazıyor olmamdan utandım. hiç mi bir işe yaramıyorum ben bu hayatta? her şeyim yalan ve kandırmaca. aldatıyorum kendimi, ne kadar aldatabilirsem gücümün yettiği kadar aldatıyorum. iyiyim, başarılıyım, yapabilirim diyerek aldatıyorum kendimi. korkuyorum kendimden ve hislerimden. korkak olarak doğmadım ama bir korkak olarak öleceğim. hislerinden korkan ve kendinden kaçan biri olarak ölmüş olacağım. sorumsuzum ben. hiçbir şeyi hak etmeyen sorumsuz, iğrenç biriyim. yalancıyım. kendime yalan söylüyorum, sevdiklerime yalan söylüyorum. dünyada kötü olan her şeyi hak ediyorum ben. insanlar beni mahvetti ama ben kimseye dur diyemedim, korktum. ya beni istemezlerse diye deli gibi korktum. ya artık beni sevmezlerse ya yalnız kalırsam diye. ne olduysa hak ettim ben her şeyi. bunları da içimi dökmek için yazıyorum buraya. böyle hissedenler varsa ki muhakkak vardır ne yapacağız hiç bilmiyorum,
Aldatıyorum hem de her gün?