Hayat felsefeniz var mı? Varsa nedir?

Hayat amacım; bol bol sevmek ve seyahat etmek. Birde olabildiğince bilgi öğrensem boş gitmesem kafi.
Az insan çok huzur
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Felsefi olarak değilde kendi geleceğimi nasıl ve nesilde iyilestirebilirim diye düşünüyorum bunun icin refah düzeyim ne kadar ne gerekiyor hayatım icin ne mutlu ediyor ne yaparsam nasıl refah ve bütçe olarak nasıl yaşayabilirim diye düşünüyorum ve şöyle bir sonuca vardım kendi çapımda çalışmak omur boyu sürmesi gereken birsey evlilik olursa benim eşimi mutlu etmem icin ve refah düzeyi icin ev ve araba şart olduğunu düşünüyorum bunu bu ekonomi ile yapmamın zor olduğunu bunları yaparsam bana ve eşime gereken zamanı ayiramiyacagimi düşünüyorum bunun icin kendi hayalimin yaşayacağımı sanıyorum ama bir sorun daha çıkıyor aile bir ailenin bir parçası olmak çok zor geliyor bana birilerinin mutluluğu ve refahı icin çabalıyor ve kendi hayalimi gerçekleştiremiyorum burnunda bana etkisi hayattan bikmama neden oluyor gel gelelim bencil olarak görüyorlar peki ben bencilim diyelim neden kendileri mutlu olduğu zaman benim mutlu olmadığımı neden görmezden geliyorlar düşündüğüm Zaman herkes konuşuyor ama herkes kendi bakış açısı ile bakıyor hayata insan oğlunun hepsi bencil herkes kendini düşünüyor insanlar hep kendini düşünüyor savaşlar çıkıyor insanlar hep yamyamlık yapıyor ve dahası var ama ben aklıma geleni yazdım bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Bu konuda haklısınız çok sevdiğim bir söz var insanlar seni sevmez ya senin onlara verdiklerini ya da seni sevme fikrini severler diye eğer hayatımızı bu yönde şekillendirirsek kendimiz için yaşarız bir insanın bizi sevmesi hayatımızın sahibi olduğu anlamına gelmiyor
Bu sözü bende sevdim a benim sözlerle değilde açıklamayı seviyorum düşünüyorum ailem evlen diyor bende bu devirde olacak şey değil diyorum
Sebebini açıkladığım zaman deli damgası yiyorum toplumsal olarak normal kişisel olarak herkeste at gözlüğü olduğunu düşünüyorum
Hayat felsefem, insanların hayat boyu inançlarla kandırılmalarını sevmiyorum, aslında iyi ve kötünün olmadığını her insanın içinde iyi ve kötü olduğunu biliyorum. ve hayat aslında anlamsız hayata anlam veren bizim düşüncelerimiz
Hayat felsefem Allah`a kulluk bu yolda yürürken hayat istediklerini karşına çıkartıyor
anı yaşa yarını yarın düşünürüz 😉
ye içi vur yat
4S kanunu
hay çiçeğini
En İyi Erkek Görüşü