Garezi banamıydı bunun?

Cok yakın bir tanıdığım vardı beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi maddi yönden sıkıntıları vardı ben hep destek oldum yanında oldum okuyordu kontorune kadar yolluyordum bagzen gezerdik hesap benden giderdi mezun oldu kıyafetini aldık annemle beraber hediye ettik filan yani baya desteğim oldu. Kendisi ufak çaplı hediyeler aldı bana ama ben baya baya yani ekmeği bolustum onunla sigara paramı bile yani verdim yeri geldi. Sonra bu birisi için işte beni değişti üniversite kazandı ortam değişti burs aldı cebi para gördü sevgili yaptı değişti yani konuşmuyoruz görüşmüyoruz şu an ölsen umrumda değilsin diye gitti bunca şeye rağmen yanındayım hep geçen gün duydum sosyal medya da bir yere işte sevgilimin veya birisinin parası olmadığını hissedersem asla yük olmam ona ben öderim hesabı ondan önemli değil gibi bir şey yazmış yani bunca zaman toplasan bir tane bir içecegin parasını bile odememistir bana çıkmış oraya öyle yazmış yani iki günlük birisi için para lafı ettirmiyor ama hala üzerinde benim aldığım kıyafet var ve elinde bozulan telefonunu tamir ettirdigim telefonla bunları yazıyor
Garezi banamıydı bunun?