Flörtöz kızlar girmez. Harbiden böyle kızlardan artık iğrenmeye başladım. İşi gücü erkeklerle yazışmak. Sevgilinin birini bırakmadan başkasıyla çıkmak. Dünyanın en güzel kadını olsa bile midem bulanıyor bu kadınlardan. Onlar acaba ne zaman anlayacaklar erkekler için cinsel obje olmaktan başka bir şey olmadıklarını?
atıyorum mesela bu sıtede cok var x bayan 1 dakıka once bır soruda kımseyle konusmuyorum dıyor.. sonrakı soruda adamın tekı etıketlemıs mesela bunu... cayı kac sekerlı ıctıgıne kadar bılıyor... konusmadan mumkunmu boyle seyler... yalancı buradakı kızların cogu. profıllerınde bekar yazdıfgına bakma.
Ah ya, sizden öğrenmişlerdir o kızlar. Ben şahsen sevgilim olunca bu sitedede dahil 7 cihana duyurdum. :D gizli saklı bir şeyim yoktu ama gel gör ki senin hemcinslerin sevgilime rağmen, hatta “sevgilim var” dememe rağmen “olsun engel değil” diyen taraftı.
Benimki sadece örnek :D öyle olan kızlar varsa erkeklerde var bu biiir. İkincisi özellikle bu sitede diyaloğa girmemek mümkün değil, fake hesap açıp uğraşanları, soruların altına görüşlerde salça olanları gördük :)
Birincisi sizden öğrenmişler derken , erkekler lafını kullanacaksın sizli bizli kullanıp beni katmayacaksın , ikincisi öyle olan kızlar varsa erkeklerde var demissin kimse bunu inkar etmiyor zaten.. olması yaptıklarının doğru olduğu anlamına gelmez buda iki..
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Kindar Egolu kendini dünyadaki her şeyi zanneden bencil vurdum duymaz böyle duygusuz aşırı derecede belli yerleri yerçekimine meydan okuyan insanlar girmesin artık sıkıldım yeter bana da yazık hatta direkt şöyle diyebilirim Ferhatlar ve köpekler giremez djjdjdj
‘’ hiç kimse giremez ‘’ yazardım.. girmek isteyen ben hiç kimsemiyim der ! Ve girmenin bir yolunu bulurdu … aksi bi şey yazsaydım misal ukala’lar giremez deseydim.. hiç kimse ukala olduğunu kabul etmeyeceği için ilk yazdığımı yazardım 🤔
kendini beğenmiş her istediklerini elde edebileceklerini ve kalbimi yol geçen hanı sanan girilip çıkılması kolay olan iki ucu açık hol gibi gören kırılabileceğini bilmeyenlere bu tabelayı asmak isterdim
Kibirli, egoist ve cahil insanlar benden uzak dursun. Bin alimle baş edersin de bir tane cahille baş edemezsin. Cennet vatanı cehenneme çeviren de o kesim zaten
Kendini öldüren tecavüz eden insanlara aşık olabilen insanlar bana aşık olamasın çünkü beni haketmiyorlar dürüst efendi adam gibi insanlar aşık olsun mümkünse.
Girdiği yerde büyük bir kapı olabilir, gerisi devasa bir boşluk.. Şöyle yazardı " yalnız kalmaktan korkmuyorsan, gir. Gelirken iki lahmacun getir" Czn Burak