Zamana yön veren bizleriz aslında.
Zamanla geçer dedikleriniz veya geçer diyenler geçti mi?

Konunun ne olduğuna göre değişiyor bu.. Bazı acılar vardır ki insan ölene kadar izini taşır.. Zamanın insanı iyileştirici etkisi asla yadsınamaz.. Zaman geçmese insan hep aynı noktada kalırdı.. En azından yaranın kabuk tutmasını sağlıyor.. Bazı şeyler geri gelmez ve bunun farkındasındır.. Zamanın bunları unutturucu etkisi olamaz.. Zaman sadece avutur.. Keyifli akşamlar..
Geçmez zannettiğim ne varsa geçti. Olay kafada bitiyor aslında, zamanı erkene çekmek de geçe bırakmak da bizim elimizde.
👌🏻🙋🏻♂️
Gecti allaha sukur 🙏🏼
İlk defa geçmiyor. Zaman geçiyor ama geçmesi gereken kalıyor. Zaman benim için durmuş, dünya etrafında dönmeye devam ediyor. Sanki başına geçen bir kuş gibi yüreğim, sert bir zemine çarpıp bayılmış gibiyim...
Güneş başına geçen*
Cevap
15Cevap
Zamanla geçer dediğim ne varsa gecti. Geçmesini istediğim için geçti. Önemli olan benim istemem ve vazgeçmiş olmam.
Geçmedi zamanla geçseydi keşke
Geçmedi. Maalesef de geçmiyor. Tam unuttum bitti derken en savunmasız zamanımda yakalıyor yine beni. Sonrası ağlama krizleri, kısa süreli depresyonlar vs vs.
Her şey zamanla geçmese de acısı hafifler ama. İnsanın ailesinden kaynaklı yaşadığı şeylerin acısı geçmiyor. O ağırlık altında eziliyor daima.
Az önce eski asik oldugum flörtüme yazdim yakını vefat ettiği için, önceden ona yazınca telefon basında beklerdim ve bu histen kurtulamayacağımı düşünürdüm ama az önce ona mesaj attığımı unuttum resmen 😀 Gerçekten zaman her şeyin ilacıdır lafı cok dogruu
Evet geçti zamanla ne geçmiyor ki her şey geçiyor bir zamandan sonra durumlar dertler sıkıntılar monotonlaşıyor Ve beyin güncellenmediği sürece unutuyor 🦋
Evet, zamanla geçecek dediğim şeyler zamanla geçti.
Evet, zaman gerçekten etkili. Tabi çıkarımlar ve yaşanmışlıklarda buna katkı sağlıyor. O yoğun dönemlerin içerisindeyken geçmeyecekmiş hissine kapılınılsada zamanla her şey elbet geçiyor. Süreç lazım. Alışıyoruz, duyarsızlaşıyoruz, unutuyoruz.
Sadece zaman geçti.. ama o geçemeyenlerin zamandan haberi yok ))
Doğru doğru ://
Geçiyor.. O an geçmez sanıyoruz ama bir şekilde zaman hafifletiyor onu..
Geçer zannediyordum ama geçmezmiş. Eski bir arkadaşı görmek bile aynı acıları tekrar yaşamak gibi geliyor. Büyümüştüm, geçmişti diyorsun ama geçmemiş işte. Kandırmaca.
Kızlar Bir Adım Öne dayak yemem
Oğuz Atay güzel söylemiş; "Zaman her şeyin ilacıysa fazlası intihara girmez mi..." Zaman, akış vs. her neyse biz geçiyor zannediyoruz. Oysa ki zamanla geçmiyor sadece alışıyoruz.
Alışıyorsun, unutuyorsun, duygularını işleyip kurtuluyorsun ya da benim favorim kafaya takmamayı öğreniyorsun, yapacak olan yapıyor, gidecek olan gidiyor.
Zamanla geçmesi için çaba harcamak gerekir. Aptallık aynı şeyi defalarca kez yapıp farklı sonuç almayı ummaktır.
Acısı taze kalmıyor geçiyor evet zamanla unutulmasa da
Geçmedi. Sadece kozun alevi söndü. İki yelleyince gene yandı
Evet bazıları geçti, bazıları ise baki kaldı.
Geçmiyor ama unutuyorum, unutunca acıtmıyor 😊
zamana da bırakmam umrumda değil genel anlamda ajs
Geçmedi unuttum sadece
Yooo geçmedi , şehir efsanesi o
Acısı geçti ama etkileri kaldı
Geçmedi varlığına alıştım
Hayır geçmez sadece yerini başkası alır
Yoo gecmedi sadece zaman gecti.
Yok ama geçecek olan neydi unuttum
yok geçmedi, daha derin yaralar bıraktı..
Geçti geçiyor zor olsada bwzen
Gectii
Zaman geçti, her şey geçti, bir o geçmedi...
Acısı hafifledi
Geçmedi gibi. :D
Evet geçti
Hayır.
Geçti
Evet geçti
geçmedi alıştım
Geçmedi.
Geçmedi
Geçecek
Geçmedi bir türlü
Geçmek diyil de alışıyo insan