En büyük başarılar aslında kazanılan değil kaybedilenlerdir, bu ciddi anlamda doğru bir söz, ben çok kolay terk ederim, psikolojik olarak da kendimi hiçbir yere veya insana bağlı hissetmem, o yüzden beklentilerim yoktur, sabaha bir bakmışsın siteyi bile terk etmişim.
Terk etmek istediğim yeri, bir kişiye ulaşmak için terk etmek istiyorum. Hayatımda zaten çok fazla insan barındırmıyorum. Terk etmek istediklerimi de çoktan terk ettim. Fakat şu an hali hazırda ki konumumu da terk etsem harika olacak. Lakin yeterince yoruldum burada. Yeni bir başlangıç çok daha iyi olurdu.
Ben ben'i terk etmek istiyorum; ne benden gidebiliyorum, nede gidecek başka bir yerim var. Bazen gitmek istiyor insan, kendinden bile vazgeçebiliyor. Saygılar...
Fakat beni terk etmek isteyip isteyip edemeyenlerle çok karşılaştım. Acı bir durum mu yoksa iyi bir durum mu tam karar veremedim aslında. Şu anda bunun sorgulamasını yapıyorum.
Onun haricinde terk edecek kimsem yok gitmek isteyenler zaten gidiş vizesini çoktan aldılar bizde onları uğurladık çok fazla insanlarla samimi olmamak en doğrusu fazlası zarar
Şu anda bulunduğum şehri terk etmek isterdim... son zamanlarda beni mutlu eden hiçbir şey hiç kimse kalmamış gibi. Ama evim burada işim burada hiçbir yere gidemiyorum...
yok. Aslında benim en çok istediğim şey kalabilmeyi başarmak. bi anda bırakıp gidiyorum her şeyi. Ne tadım kalıyo ne tuzum gerek görmediğim hiçbir şeyi zorlamıyorum da bu durumun aşırısı da oldukça kötü
Terk etmek istediğin, sevmediğin ve istemediğin birisini terk etmemek karaktersizliktir, hele de o kişi seni seviyorsa. Bu durumda karşıdaki kişinin duygularıyla oynanmış olur, yanlış bir şeydir. Yapmayın