peki sen bunu nasıl öğrendin kendi kendine mi? ilk önce kullanmış olduğun kelimelere bak babuş mabuş? tipik bir kristalci kafası ile konuşuyorsun ama bu kadar hızlı yaşamak o kadar iyi değil bilgin olsun her gördüğün renkte senin kafandaki rengi gösterir her insan da başarmış olduğu yetiden bahsetmez allah herkese bir akıl vermiş ama kafa kurcala dememiş 😇
daha çok toysun ve yarışta çok yenisin biraz fikirlerini geliştir ilk önce konuşmayı ve cümle kurmayi öğren sonra biraz yarışlardan bahset tamam mı güzel kardeşim
Aferin işte böyle şimdi mola verebilirsin ve kafanı daha güzel şeylerle yaşat ve ona güzel davran sana çok daha güzel düşünceler armağan eder ve herkese sevdirir sen olaya kendi açından bakıyorsun onun için yanlış algın var burada soru soruyorsun ama empati kabiliyetin çok zayıf.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İç sesim var ve hayaller kuruyorum
Sen olmak şanslı
bazen kuruyorum sonra gerçek hayata dönüş yapıyorum,
Boş geldin
Hayaller siyah poşette
Az iccc
Her insan hayal kurabilir içinde ki ses ile hayatına yön verir iç sesin ile ne kadar dürüstsen hayatın da okadar dürüst iyi ve sade yaşarsın.
Her insan da yok babuş
yaşamına göre yaşaması gerekene göre kalbine göre niyetine göre. birgün her insan hayalci olabilir Her kötü insan da çok iyi niyete ulaşabilir.
Diyorum ki adamın hayal kurma yetisi yok
Doğuştan kör olan bir adama renk sorar mısın
Senin yazdıkların farklı şeyler babuş
peki sen bunu nasıl öğrendin kendi kendine mi? ilk önce kullanmış olduğun kelimelere bak babuş mabuş? tipik bir kristalci kafası ile konuşuyorsun ama bu kadar hızlı yaşamak o kadar iyi değil bilgin olsun her gördüğün renkte senin kafandaki rengi gösterir her insan da başarmış olduğu yetiden bahsetmez allah herkese bir akıl vermiş ama kafa kurcala dememiş 😇
daha çok toysun ve yarışta çok yenisin biraz fikirlerini geliştir ilk önce konuşmayı ve cümle kurmayi öğren sonra biraz yarışlardan bahset tamam mı güzel kardeşim
Tamam
Aferin işte böyle şimdi mola verebilirsin ve kafanı daha güzel şeylerle yaşat ve ona güzel davran sana çok daha güzel düşünceler armağan eder ve herkese sevdirir sen olaya kendi açından bakıyorsun onun için yanlış algın var burada soru soruyorsun ama empati kabiliyetin çok zayıf.
Haklısın
😂 Ayy komedisin kadir 😂
kocacım diceksin ulan komedi olan sensin hiç yeşilçam ağacına çıktın mı sen?
😂 😂 Nah kocacım jsjsjk
neyse kocan oldum say ama şimdilik belki yarın belki 3 gün sonra 🧜♂️🧜♀️
El hareketi çekerdim de site kurallarına uyan bir üyeyim dua et. 😬
el haraketi böyle parmağını uzatmak gibi bir şey mi? Nisan yüzüğümü getir diyorsun her halde...
@Edameda06 sayın eda benim için kavga etme lütfen
Duygulandım 😢
👎🏻 Senden artık bıktım. Engelliyorum seni, git yalakalık yaptıklarına yaz hadi naş naş. Bir daha da karşıma çıkma.
@Lütfetmedinizefenim sen de şunu engelle de yazmasın şuraya artık
ulan canım onların hepsi sana 😇