Sizce karaktersizlik midir bu?

İnsanlara kin -şiddet -nefret
Gibi böyle ucuz duygular
yerine empati anlayış acıma duygusu duyarsak
Daha güzel sonuçlar elde edebiliriz
hem kendimiz için hem karşımızdaki için
Yapan şahıs Utanmıyorsa
Biz sessiz kalarak utandırmalıyız
Tabi kişide bu duygu mevcut ise
ఌఌ
Karakter dediğimiz kavram saygı ile yakından ilişkilidir. İnsanı karakterli ya da karaktersiz yapan husus o insanın kendisine, ailesine, çevresine ve doğaya karşı gösterdiği ya da gösteremediği saygı ile ölçülür. Sırrını sizinle paylaşan bir insanın o sırrını yaymanız o insana karşı yapılan bir saygısızlıktır. O sır başka bir insana ait size değil. Sonuç olarak size ait olmayan bir şeyi siz gidip sahibinden habersiz başkasına veriyorsunuz. Karaktersizlik tam da burada bence
Karaktersizlik tabii ki.
Ha sessizcene yaymış ha sesli yaymış asıl önemli olan, yayması. Bu tür davranışlar karaktersizlik'den öteye bir davranış değil.
Bana birinin sırrını veren insanlardan uzak durmak isterim. Bunu ona yapan yarın banada yapar bunu. Baştan irtibatı keserim olur biter. Bir sır ortaya çıkabilir ama bir karakteristik de günyüzüne çıkmış olur.
Dedemin bir sözü vardır ;
Açma sırrını dostuna o da açar dostuna
O yüzden anlatılacak kişi var anlatılmayacak kişi var. Gün gelir seni hedef almasa bile anlayacağın şekilde sırrını döker ortaya bu da onun ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir.
KARAKTERSİZLİKTİR
Cevap
19Cevap
Bence değildir sır veren kişi vermemesi gerekiyor sonuçta hiç bir şeyin garantisi ve güvenilirliği yok ama yine de yanlış bir davranış
Doğru bir hareket olmadığını düşünüyorum. Karaktersizlik midir o konu tartşılır
Çok sır vermem bildiklerimi aklımda tutarım biliyorumki bu tür şeylerin dışarı çıkacağından özel tutarım her zaman
Sır her zaman sır olarak kalmalı. Ama maalesef her zaman güvenilmiyor insanlara.
2 kişinin bildiği sır, sır değildir... Evet karaktersizliktir
Karaktersizliktir. Ben sır vermem ne diyor polat reis: “iki kişinin bildiği sır değildir”
Sırrını soyleme dostuna dostun gider söyler dostuna.
Sır tek kişiliktir.
Evet karaktersizlik o yüzden sırrı kimseye söylememek gerekir.
Öyledir ama insanların çoğu bu karaktersizliği yapıyor bu yüzden sır kimseye verilmemeli
Karektersizlik sen ona güvenmis sin anlatmışsın anlatmasaydın patlayacaktın ona paylaştın oda başkalarına paylaştı duvara anlatsaydin duvar kimseyle sırrını paylaşmazdı
İki kişinin bildiği sır değildir.
Karaktersizliktir bence 🤔
Karaktersizlik
E yani sen ona güvemişsin sonuçta
Görüyorum ve arttırıyorum , Yavşklıktır
Haysiyetsizlik
Hyr asıl akıllılıktır
Sır sırdır yaymak karaktersizliktir
En Adi cinsinden
En büyük karaktersizliktir
Evet
Kesinlikle evet