bir kadını ya da erkeği vazgeçilmez yapan unsurlar nelerdir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 senedir vazgeçemediğim ve benden vazgeçmeyen birisi var. Ve bunun sebebi herşeyi yazıyorum en başta dürüstlük sonu ayrılık olacaksa bile doğruyu söylemek nolursa olsun yalan söylememek. birbirine karşı her zaman anlayışlı olmak. illa dediğim dedik olmamak. ama her zamanda ezilmemek arada dozunu kaçırmadan kafa tutmak söz geçimek kıskanmak korumak kollamak tabiki sevmek canından çok sevmek. onun için herşeyi yapabilmek. ve belki herkesin hoşuna gitmeyebilir ama etkin bir seks hayatı da önemli oluyo. Ama tabiki Güven de çok önemli. Bunların hepsini yaşarken birde sonsuz güven duygusu içermeli. işte o zaman vazgeçilmez oluunur ya da vazgeçilmez bir ilişki. Mesela bitirmek istersin ama yapamazsın sonra aslında istemediğini anlarsın. böyle bir duygu oluyo vazgeçememek :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAsıl ben teşekkür ederim canım beğendiğin için :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKimse vazgeçilmez değildir. Eğer vazgeçemiyorsak bu yine bizimle ilgilidir. Ya gerçekten vazgeçmek istemiyoruzdur ya da alışkanlık haline dönüşen bir şeyden vazgeçmek için çaba harcaman istemiyoruzdur. Durum bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılDogru konusani 9 köyden kovarlarmis ama. Bu devirde herkez icin a* s*k vazgecilmez unsur olmus tamam cinsel*ik de önemli ama onemli olan unsurlardan birisi. Ask duygu karakterler ve daha cok. sey ? Yazik tek tük kaldik neslimiz tükeniyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Eic? 😆😆😆😆 yeniyim ben hic secilmedim 😢😢😢
- +1 yıl
Hahaha 😆
+1 yılKadını vazgeçilmez yapması seni tamamlıyor olması, bakışları, zekası, asaleti, duruşu, kanaati bilmesi.
ve sen her şeyden vazgeçmişken sana sahip çıkması. erkek her zaman ayakta duramayabilir.12 Yorumla- +1 yıl
Ciddi olmak gerekirse güzellik her insan için önemli değil diyen yalan söler ama benım ıcın once karakteri önde gelir.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
64Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Eskiden olsa bu teze karşı çıkardım ama erkeğin vazgeçilmezliğini yataktaki performansı belirler, kadınlarda ise vazgeçilmez kadın yoktur, zor unutulan kadın vardır =)
15 Yorumla
+1 yılAlışkanlık bence eğer o kişiyi gerçekten kabullenip yanındaysan her zaman hal hareketlerine alışıyorsun ve bir sure sonra arada bir sevgi bağı olmasa bile vazgeçilmezin oluyor denendi patenti alındı %100 osmanaleeon güvencesi ile :D
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar saat sonra bildirim gelince eic seçildi sandım skdkckf
+1 yılerkekte gamze kirli sakal ve iyi sestir. kadında iyi fizik, güzel göz ve kürekcik kemiğidir. (fiziksel olarak)
02 Yorumla- +1 yıl
benim kirli sakalım olduğu için gamzelerim gözükmüyo şimdi napmam lazım sorabilirim de mi sana :D
- +1 yıl
ben her türlü algılarım gamzeyi dostum :D benim gibi gamzelere zaafı olan insanlar zaten milim çukur olsa farkeder :D
+1 yılTamamen talih meselesi. Gerçekten vazgeçilmesi zor yanları vardır ama herkes geçer ondan. Göremez vesayir. Talihine bakar bunlar tamamen...
00 YorumlaValla bana göre güzel bir karakter ve zeka dış görünüş kadar bunlarda çok önemlidir
02 YorumlaKadını bilemiyorum da erkeği vazgeçilmez yapan EDEP..
11 Yorumla
+1 yılBir kadından vazgeçemiyosam annemdir
Bir adamdamda vazgeçemiyosam oda babamdır
Geri kimse vazgeçilmez değildir01 Yorumlakendinizi vazgeçilmez sandığınız için, vazgeçildiniz.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Tabii ki de öncelikle karakteri
Sonra da ailesinden ve dışardan almış olduğu davranışları01 Yorumla
+1 yılOna giden yolda sürekli engeller çıkması onu daha değerli yapar ve vazgeçilmicek erkek kılar ^^
02 Yorumla- +1 yıl
bu kadınlar içinde geçerli yalnız :)
şeref namus halsiyet herkonuda dürüstlük sonu nere varırsa varsın her iki cins içinde geçerlidir
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 909 cevap paylaştı. Bilgisidir. Tabi bunu empoze etmişse. (Karşı tarafın anlıyacağı kadar.)
13 Yorumlakendi kişiliğni taşıması kandının kadın erkeğinde erkek özelliklerini taşıması (sadece cinsellik düşünmeyin)
01 Yorumla
+1 yılHic Bir sey Ve Hic Kimse Vazgecilemez Degildir Mezarlar Kendini Vazgecilemez Sananlarla Dolu..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Karakteridir.. Doğruluğundan şüphe etmediğim özgüveni tam bir kadından vazgeçemem şahsen ben
01 YorumlaKadın nerde oturup kalkmasını bilirse erkek için vazgeçilmez olur erkek de kadına güven verirse kadın için vazgeçilmez olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılKimse vazgecilmez degil. Özellikle tum gemileri yakan biriyse kimsenin yoklugu koymaz varligi da ilgilendirmezzz.
00 Yorumla kadını bilmem ama o erkeğin ben olması vazgeçilmez yapan unsur işte :D
02 Yorumlaerkekte vazgeçilmez olan şey yakışıklılıktır sonra piçliktir.
08 Yorumla- +1 yıl
kişilik yani? ya kardeşim hep böyle diyosunuz ama nedense hiç görmüyoruz. sürekli dersiniz ki karakteri hoş olsun efendi olsun ama sırnaştığınız aşık olduğunuz yatağına girdiğiniz herifler yakışıklı piçler. doğruya doğru hepiniz böylesiniz. senin o dediğinden ben de öyleydim ama noldu hep ittiler dışladılar ağzıma sıçtılar gittiler piçlerle birlikte oldular. hepiniz aynısınız kızım işte. efendilik hoşgörülük bırakmadınız adamda lanet olsun. ayrıca kişilik falan da palavra. herşey dış görünüştür noktaaa.
- +1 yıl
pardon kendini üzeni tercih etmez mi? yapma yaaa? bunu sana kim söyledi de sen de sazan gibi inandın? madem öylelerini istemiyosunuz neden sürekli öyle tiplerle elele tutuşup öpüşüp koklaşıyosunuz? asla sevmem tahammül etmem dediğiniz o serseri piçlerin koynuna neden giriyosunuz? tek bir cevabı var: YAKIŞIKLILIK. benim seçimlerimde asla hata yoktur her kız aynıdır. hepiniz aynısınız.
- +1 yıl
valla çok güzel olup ta şımarık tripli manyak bir kızın peşinden koşmam ve ayrıca beğenilmicek kadar da çirkin bir kız pek görmedim gördümse anca 10-15 kişi hayatımda gördüm. çok güzel olmayıp sadece karakteri iyi olan bir kızdan bile hoşlandım hatta açılmak istedim kıza ama şimdikiler artık açılsak dahi sapık abaza oluyoruz ya o yüzden bulaşmadım. odediğin karaktere bakmayan sadece güzelliğe önem veren herifler işte kafalarında sürekli seks olan sapıklardır.
+1 yılşimdi konuşturacan beni orospuluğuna veya yavşaklığına bakıyo o vazgeçilmezlik ;)
01 Yorumla
+1 yılerkek için kadının giyimi karakteri ve bakımlı olması, kadın için ise erkeğin duruşu korumacı tavrı ve sevgisi diye düşünüyorum.
01 YorumlaAilemden başka hiç kimse benim için vazgeçilmez değildir...
00 Yorumla
+1 yılBenim için "vazgeçilmez olduğunu" bilmektir diye düşünüyorum... İki kere okunursa ne dediğim anlaşılacaktır...
00 Yorumla
+1 yılkabul etmemek :) yani birine ulaşınca vazgeçilmez olmuyor:)
04 Yorumla- +1 yıl
sevgili olmayacaksın arkadaş :) bütün sevgililer ayrılıyor zaten:) koşar uğraşırım kabul etmesın ama benı sevdiğinide bilem ve zamanın gelince evlenme teklıfı edem o da kabul etsin böylece eşim olduğunda benim için vazgeçilmez olur
- +1 yıl
:) :) çıkar bir gün karşına biri:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kadın nazık alımlı ve sert olmalı erkekse sempatık..
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgevsek olmıycak
İnsanlığı. ikisininde
11 YorumlaErkek değil de adam olsun yeter.
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz entellektüellik be, biraz..
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. 2 unsur vardır. Çözülemezliği ve ulaşılamazlığı.
07 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun!
+1 yılInsan gibi insan olmasi vazgecilmez unsurlaridir.
01 Yorumla
+1 yıleğer hatun zorsa asla vazgeçilmezimdir
12 Yorumla- +1 yıl
zorsa sonuna kadar zaten bu folloş birikti etraf gel demeden geliyorlar ya kuskunç oldu artık
Size Verdigi Deger. ?
12 Yorumla
+1 yılKadını gizem, bakışlar, ve seks
03 Yorumla- +1 yıl
Yani. merak ve çekim etkisi oluyor
+1 yılMezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur.
30 YorumlaGözler, tatlılık seviyesi :D ve bir de dürüstlük
15 YorumlaKalite her zaman vazgeçilmezdir
04 Yorumlakimse vazgeçilmez değil
02 Yorumla
+1 yılVazgecilmez su an icin babam..
00 Yorumla
+1 yılKimse vazgecilmez degil.
00 Yorumla
+1 yılKİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİİİİR ^^
00 YorumlaHiç kimse vazgeçilmez değildir.
10 Yorumlabakışlar olabilir mi?
01 Yorumlakulak memelerını guzellıgı vazgecılmez kılar
02 Yorumla
+1 yılMasumlugu.. Su devirde cok zor bulunur efenim.
03 Yorumla- +1 yıl
Hadi ordan herkesi ayni kefeye koyma
- Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılKarakter kisilik saygi anlayis.
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. bana göre sevmek bir insanı vazgeçilmez yapar
02 YorumlaKimse vazgecilmez degildir
10 YorumlaKarakter ve koku.
12 YorumlaZeki olması
11 Yorumla
+1 yılAgzinin iyi laf yapmasii
02 Yorumla- +1 yıl
Ama yalan mi
Seks isteği
02 YorumlaSamimiyeti..
02 Yorumla
+1 yılimkansız olması
02 Yorumla- +1 yıl
Acı çekmek hobilerim arasında sanırım valla hala da acısını çekmekteyim
+1 yılKişilik davranış ve üslubu. ..
01 Yorumla
+1 yılHissettiklerindir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyfendi erkek kesinlikle bu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKişiliği karakteri değilmidir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe verdiğimiz değerdir bazı insanın ilk gördüğümüzde kişilikli biri gibi görünsede lerde o kişiliğini kayıp edebiliyor ve ona karşı olan değerden dolayı vazgecilmez olup gözümüzde büyütmüyormuyuz
+1 yılMantığı.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için güzel olmasi
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEwt
Cevap sahibi+1 yılFazlasıyla
Cevap sahibi+1 yılYani vazgeçilmez dedin onun icin hersey yapacağım anlamina gelmez poposu kalkti mi bir vazgecerim ki g. t gibi kalir
Cevap sahibi+1 yılIyi bakalım :))
+1 yılkişiliği tabi birazda güzelliği
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir kadını ya da erkeği vazgeçilmez yapan unsurlar nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler