Net kedilerim. Gecenin bir vakti bile aklımdalar. Geç kalıyor olsam bile onlara her zaman vaktim var. Tek huzur veren şey kedilerim. Yorgunluk falan filan fasa fiso onlar varken. Arada bi bıkıyorlar benden😄 Severken öldürüyorum birazcık galiba. Kediyi öperken kedi ters bakış atıp kaçıyo😂 Yiyecek sanıyor garibim :))
Başta senin kedin sandım ya.😂 Dedim kediyi mıncıran o parmaklar Aslan’a ait olamaz.. Neyse soruya geleyim ben ; çok klişe bir cevap ama uyumak kesinlikle. Onun haricinde çay/kahve içmek, sevdiğim insanlarla birlikte bir aktivite yapmak. Yemek yemek evet çok ciddiyim yemek ve tatlı yemek, müzik dinlemek. Tek başına kulağında kulaklık sahilde yürümek falan filan işte.
Yorgunluğumu alacak ilk eylem eve geldiği zaman güzel bir duş almak. Onun dışında oturduğum yerde demledim kahvem ile birazcık tembellik yapmak yeniden enerji toplama için yeterli oluyor. Ve son olarak dünyanın en yakışıklı kedisiyle birlikte vakit geçirmek.
Benim de böyle şirin bir kedişim olsa tüm yorgunluğumu alırdı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sadece uyumak cunki iki küçük çocuğa bakan günlük rutinim hep hareket stres ve yoğun iş birde üstüne gece ağlayan bebek olunca bazen bende bunalıp ağlama isteği gelip hayata neden geldiğimi sorguluyorum ve sanırım bana lüks olan şey sadece uyku söyle bir uyuyum ama 1 ay uyandırmayın bazen yoğun bakıma girecek kadar hasta olsam o yatmanın hayalini kuruyorum saçma bir sekilde😪😪😔