Hayır çünkü bana göre insanın öğrenebilecekleri yaşam boyu devam eder. Tamam oldu bitti değil. Gelişim sürekli olmalı. Mesela ben her şeyi yaptım dersem duraksarım. Yeni yeni şeyler keşfedemem. Bir çok hayalim var hâlâ. Yapmak istediklerim görmek istediğim Kıtalar, kültürler, şehirler var kokusunu içime çekmediğim daha yola çık daima 🛤️✨✨
İş tamam Kariyer tamam İnsanı yönüm tamam Saygınlık ve iş hayatım da ki çevrem tamam Arkadaş çevrem son derece tamam. Akrabalar ile aram çok iyi oda tamam Sağlıklıyım tamam Evlilik veya sevgili konularını başarı olarak görmüyorum. O yüzden boş geçiyorum. Zaten kimse yok ama olsa da başarı olarak görmem. Nasip kısmet ya da beni hak eden daha çıkmamış 🤐
Evet, başardım. Kendimi geliştirmeyi, sorumluluk almayı, liderliği, yönetmeyi, söz dinlemeyi ve dinletmeyi. Hayır demeyi, sonunda üzülmemek için. Evet demeyi, yapabilecekleri şeyleri görmek için öğrendim.
Nike sponsorum oldu, talih yüzümüze gülmedi. Milli takımda bulundum torpilim yoktu. Muzik yeteneğim var ama geçim derdi beni yordu artık yaşamaya çalışıyor önüme bakıyorum.
Başardım evet karısı ondan izinsiz hamile kalmışdı diye adam kadını o çocuğu aldırsın diye zorluyordu ben vazgeçirdim birbirinden küsen insanları barıştırdım daha neler neler