2 kişi ağlamıştı. Ancak bunlarda benim suçum olduğunu düşünmüyorum. Birisi benden hoşlandığını söylemişti, ben de uygun bir üslupla red etmiştim. Ama ısrarcı olup ağlamıştı. Diğeri de beni aldatmıştı, sonra pişman olduğunu söyleyip saatlerce ağladığını söyledi. Ağladığını gözlerimle görmedim ama öyle diyordu. Başka da kimse benim yüzümden ağlamadı.
Askerde biri beni kızdırdı bende onu ittim duvara ağladı ama haketti ben boş yere kimseye karışmam ben hâddimi biliyorsam herkes bilecek ayağınızı denk alın ulenn
Arkadaşımı ağlatmadım şunca yıl boyunca ama beni seven ve karşılık alamayan birkaç kişiyi ağlattım. Lanet olsun, kötü de oluyordum valla o durumda görünce… 😅
Şimdi yalan yok birçok insanın gözündeki yaşa sebep oldum. Ve maalesef ki bunların birçoğu kadınlar tarafından geldi. Övünülecek bir şey değil tabii ki ama olması gereken şeylerdi.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burada aslında senin iyi olman, doğru konuşman vesaire yoksa karşı taraf ağlaması senin suçun anlamına gelmez. Maalesef insanız duygularımızı yoğun yaşıyoruz...
Ağlattım ama üzdüğüm ya da kırdığım için değil. Bana yapılan yanlışı söylediğimde sırf elimde kanıt yok diye kavga eden birine ispatla giidp yapılan karşılıklı hareketleri söyledim. Yaptığı haksızlık karşısında ağır geldi yaptıkları ve ağladı. İçim acımadı herkes kendi yanlışlarına oturup ağlasın.