Defalarca reddetmeme rağmen peşimi bırakmıyor? Herseyi denedim ama pesimi birakmiyor.. Kendisini engelle atmak istemiyorum onu cunku bundan once onu yapmistik ise yaramadi..
Sen ne dusunurdun?
Sen ne dusunurdun?
Engelle atmak istemiyorum cunku onu daha once yapmistik falan dedin onu anlayamadim oncelikle. Ama netten tanistigin ve sadece netten konustugun biri ise ve gercekten rahatsiz oluyorsan hic cevap vermeyebilirsin zaten bir sure sonra susacaktir cevap alamayinca..
Kendisini taniyorum bundan once yine ayrilmistik. Ozamanlarda ona teklifi sundum ve beni engelle atmasini ricaettim. Oda sagolsun yapti. Sustum mesaj bile atmadim, bagirdim cagirdim.. ama nafile/;s
Oyleyse bahsettigin kisi eski erkek arkadasin dogru mu anladim? Eger dogru anlamissam soruyu yanlis sormussun dikkat etmeni tavsiye ederim. Bie iki defa susupta sonra yine cevap veriyorsan tabiki birakmaz. Laftan anlamayan biri belliki. O yuzden butun muhattabini kesmeli ve kesinlikle hicbir sekilde cevap vermemelisin tabi cevap vermeye mecbur birakilmiyorsan...
Aramizda birsey yoktu..
Aranizda bir sey yoksa nasil daha once ayrilmistiniz anlayamadim ki ben. Cok karisik konusuyorsunuz. Tam olarak anlatsaniz ona gore yorum yapsak daha iyi olur sanki.
Benimle cok ilgilenirdi herseyini benimle paylasirdi. Sabahlara kadar telefoondan konuurduk. Kiskandiri beni herseyime karisirdi.. Ardindan bana biz arkadasiz ve benim baska bir seevdigim var diyip gecti karsiyaa..
Hmm simdi sende sevdigim var de sana ne yaptiysa aynisini yap :-) kisasa kisas derler.
Desem ona bile inanmaz..
Eğer cidden sevdiğini düşünüyorsan, karakteride iyise yani alkolik vs değilse, senin için herşeye yapabilecekse ve ayrılmanız aldatma vs üzerine olmadıysa otur düşün birdaha zor bulursun
Karakteri yerine oturmamis. Üstelik kendisi alevi ben sunniyim. Geçen anneme bir dedim şöyle bir durum var annem hemen ihtiraz etti arkadaşlık olarak kabul ederim ama sevgili asla! Kortkugum nedir biliyormusun bide bir bakmisin ô bana gercekten birşeyler hisediyor ozaman yanarım...;/
Ya alevi olsa ne olur gerçek alevidir belki, ama karakteri oturmamışsa sallla gitsin
Annemimden bir bildiği var elbet. Salla gitsin diyorsun onu başından beri red ediyorum. Sustum yazmadım sinir olduğum bağırdım çağırdım, belki rahat bırakır diye. Defalarca iza ettim nedeni açıkladım ama hala peşimde.. bundan önce başka bir kızla çıkıyordu ardından bana geri dondu çünkü ô kızdan önce dé hep bolbol konuşuyorduk
Cevap
4Cevap
biz bazen sizleri gözümüzde çok büyütüyoruz. Sorun bu...
Adam haklı
Muhabbete dıştan bakıyoruz o yüzden bir şans ver diyebilirim ancak.
Simdi benimle bulusmak istiyor ama ben istemiyorum..
Olay nedir peki?
Bundan once benimle cok ilgilenmisti ardindan bana baska bir sevdigim var diyip gecti karsiya.. buda benim cok zoruma gitti sanki beni kullanmis gibiydi.. bende bu sebebten dolayi ondan kaciyorumki yine ayni seyi bana yapmasin..
Hıı şimdi anlaşıldı. Bırak dönme o halde geri dönme. Belli ki sevgin nefrete dönüşmüş. 2 arada kalırsın olmaz.
Yani bende o yuzden ondan kaciyorum o saniyorki ben ona naz diyorum ama oyle birsey yok;o
Bazılarının karşısına temiz çıkar. Kendisi çamur içinde olur.
Bazıları çamur içinde olur karşıdaki temiz olur. Kendisi hala çamurla dolaşmaktan memnun olur.
Ben hiç birini anlayamıyorum. :))
Hmmmm.
Yanlış yazmışımda anlamışsındır işte :))
evet
Ona kirli coraplarini yolla bundan cok etkilenip pesini birakcak dir.:)))
Sen dalga geç bakalim
Pesini mi birakmiyor abine babana soyle pesini mi birakmiyor git polise. Bunuda mi dusunemyn...
Onları bile denedim_
Ee baban bir aey yapmadi mi
Etti diyorum ya;/
Ne yapdi nasl birakmyr la babanda sorun var benm oyle bir olayim olcak o cocugun anladn senn
çık madem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar