Köy falan olsa tamam da orman çok sığ kaçar, buralar da mesela insanlar yer alıp ev yaptırıyor, ço fazla rağbet var özellikle şehir yaşamlarımdan sıkılanlar için diyebilirim :)
Bak şöyle hayalim Yaşadığım orman öyle bir orman ki akan suyu var ya da gölü orası kesin değil. Ama bir yerde su bölgesi var. Ve bu orman piknik yapılan ya da insanların girip çıktığı bir orman değil. Benim bir evim var güneş batarken ve güneş doğarken evimin üst katındaki pencereden evim o güneş ışınlarını alıyor. Üst katımdan günün bitip başladığını anlayabiliyorum Evimin etrafında çiçekler var capcanlı ve rengarenk onlar da evimin konumunu ve güneşi alışını seviyorlar. Yaşadığım bölgeye ara ara yağmur yağar ben de o zamanlar evde çıkar gezerim akan suyun yanına gider oradaki kayama otururum. Ve biraz da yürüyüp bir şeyler düşünürüm. Yaşadığım Ormandaki toprak kokusu da öyle bir huzur veriyor ki kafamı yukarı kaldırıp ağaçlara bakar kuş cıvıltılarını dinler ve derin bir nefes alıp gözlerimi kapatırım bazen çiçeklerimden kendime taç yapar. Kafama takarım. Prenses gibi geziyorum🤣 Ayrıca aracımla istediğim zaman şehre inebilir ve ihtiyaçlarımı karşılarım. Ama yaşadığım yer bana huzur verip ruhumu dinlememe olanak sağlayan bir yer. Bu yüzden şehirdeki işlerimi halledince o ormanın yolunda aracımla giderken sevdiğim müzikleri ve camı açar. Özümü yaşar ve huzurla dolarım. O sakinlik bana beni hissettirir.
Evet benim istediğim konsept. orada kendimi istediğim kadar soyutlama özgürlüğüne sahibim ayrıca gerçek hayattan da aslında kaçmıyorum çünkü şehre iner ve işlerimi hallederim. Yani yaşama alanım bana beni hissettirir. Ama sorumluluklarımdan da kaçmam şehre inerim çünkü 👼🏻👼🏻👼🏻 Sonra işler bitince geri eve yani bölgeme giderim Kalabalık ve gürültüden uzak. Evimde akan suyun sesini dinleyebiliyor olmak ağaçlardaki kuş cıvıltılarını duymak geceleri baykuş seslerini duymak ve rüzgarla ot hışırtılarını duymak istediğim de çıkıp yerlere yatmak ve çiçeklerime bakmak birde evcil hayvanımın da orayı çok seviyor olması. Yanıma gelmesi beni hisseder gibi benim de onu çok sevmem Evcil hayvanım bir köpek bayağı akıllı ve onu gezdiriririm o da çok mutlu ben de o kadar akıllı bir köpek ki onu çokta iyi eğitim ormanda gezse bile evin yolunu her zaman bilir ve yemek saatlerinde hep evdedir.
İmkân benim elimde ama bu bayağı uzun bir süreç olacak kendime bölge seçmem en uzun mesele bir kere Çünkü o bölgeye ruhumu teslim etmiş kadar olup orada yaşayacaksam ormanımı iyi seçmeliyim Ve bunun için imkanlarım olursa eğer bir gün gerçekleştiririm😂😇😇😇
Doğru, hepside sanal dünya çünkü ve çizgi roman da bu konunun merkezi gibi çünkü diğer saydığım herşeyde uyarlamaları mevcut çizgi romanların kdjxhdbhxdz
Olması gereken o çekişme yaşanmamışsa daha gerçek anlamda metafizik üzerine sohbet edebilmiş değilsiniz demek kiii Yani söz konusu fizik İki fizikçi karşı karşıya sessiz sessiz onaylayarak ilerleyemezdi. Savunmalar olurdu. Dinleme dahilinde