Selamlar.. Kimi şükreder her duruma ve yara aldığı yerden daha da güçlü şekilde devam eder yoluna, fazlasında gözü olmadan.. Kimi ise büyük haksızlıklar yaşadıktan sonra hayatın yakasına yapışır haklı isyanıyla.. 😊 Senin hayattan alacağın mı fazla, ödeyeceğin bedeller mi? Keyifli günler.. 🥂
Hep bu hayattan alacaklıyım diyerek kendimi motive ettiğim bir dönem vardı, Babam hayattaydı memleketten uzak olmak bu kadar zor değildi annemden ayrı kaldım, 3 yıldır kazandığım parayı kaybettim gülmek hayal kurmak çok kolaydı. Ama şu an içinde olduğum durum bana bu hayat senden alıyor dedirtiyor sanırım böyle devam edecek
Herkes alacaklı ya. Dostlar, yoldaşlar, arkadaşlar, hayat size gelinciklerle dolu bir lunapark mı vaad etti de vermedi? Emekleriniz boşa çıkabilir, yatırımınız yok olabilir, sağlığınız bozulabilir, vs. Ne olursa olsun ilerlemek zorundasınız, kalkıp, toparlanıp, üzerinizdeki tozu silkip devam etmek zorundasınız, hem de her şeye rağmen, son nefesinize kadar. İnsan olmak bunu gerektiriyor, acı ama gerçek.
yaşanan olumsuzluklar kişiyi öldürmüyorsa oldurur güçlendirir düştüğü yerden kişi daha güçlü kalkar eğer kalkabilirse elbette "Tecrübe yenen kazıkların bakiyesidir" kişi düşe kalka hayatı öğrenir. zaten edinilen her şey harcanan efor ve deneyimlenen olumlu veya olumsuz anlam kazanır
Şu an bedel ödüyorum sanırım ama alacaklarımı alabilmem için düştüğüm yerden kalkmam lazım bunun için bir el lazım ya da kendi yumruğumu vurup kalkmam… Ben ikinciyi yapmak istiyorum artık umarım başarırım 🤲🏻🙏🏻
Yasamin boyunca sectigin yollar verdigin kararlar belirler bunu. Ama gun sonunda verdigin kadar alirsin. Sorunun cevabi ise alacaginla verdigin esittir.