Her şey görüntüsüyle başlar.. O okeyse, diğer kriterleri araştırırsın..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_Maidetta_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Önce tip sonra enerji
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Redamancy-4 | Kişilik & Karakter konusunda 14,3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
İnsan mı değil mi ilk başta buna bakarım genelde vicdanını var mı yok mu ne biliyim sakin mi bunlara bakarım yani enerji dış görünüş bir şeye benzemiyor artık mükemmel olanları da gördük genelde dışı iyi olanların içi boş oluyor o yüzden dışı kötü olanlara gönderiyorum genelde çünkü insan oluyorlar
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Portakal-Çiçeğii | Kişilik & Karakter konusunda 430 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Istediği kadar güzel ya da yakışıklı olsun enerji tutmadığı sürece benim o kişiyle işim olmaz. Sonuçta güzellik gelip geçiyor hep aynı yaşta kalmıyoruz değişiyoruz ama enerjimiz karakterimiz davranışlarımız gelişiyor ama değişmiyor
Göğüsleri, kalçaları ve fiziğine bakarım. Göğüsleri sert ve dik olacak, kalçaları sert ve geride olacak ve fiziği dik ve orantılı olacak ki ondan tahrik olabileyim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
KnightsSword | Kişilik & Karakter konusunda 694 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
her şeyden bir tutam önemli ama şahsen ben enerjinin dış görünüşten daha önemli olduğunu düşünüyorum. Aura aşırı önemli bir faktör.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
theghost278 | Kişilik & Karakter konusunda 649 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Ne olarak sordun soruyu? Arkadaş seçerken yoksa mi flört, sevgili vs seçerken mi? İkisinede cevabım farklı çünkü.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Banker_Bilo | Kişilik & Karakter konusunda 586 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Dişil enerjisi yüksekse, feminen, cilveli, biraz edepsiz, haylaz halleri varsa nasıl göründüğü ikinci planda kalır.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
belamistiyon | Kişilik & Karakter konusunda 451 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
İkisi de önemli bence ama dış görünüş olarak bakımlı olması yeterli
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
1 ay
Enerji aura mimikler ses diksiyon. sadece tipi olsun sessiz olsun sıkıcı olsun isim olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
826Enerci enerci birazcık da sinerci 😄
Görünüş de az çok enerji verebilir insana.
Enerciii jddjjd
Her şey görüntüsüyle başlar.. O okeyse, diğer kriterleri araştırırsın..
Önce tip sonra enerji
İnsan mı değil mi ilk başta buna bakarım genelde vicdanını var mı yok mu ne biliyim sakin mi bunlara bakarım yani enerji dış görünüş bir şeye benzemiyor artık mükemmel olanları da gördük genelde dışı iyi olanların içi boş oluyor o yüzden dışı kötü olanlara gönderiyorum genelde çünkü insan oluyorlar
Istediği kadar güzel ya da yakışıklı olsun enerji tutmadığı sürece benim o kişiyle işim olmaz. Sonuçta güzellik gelip geçiyor hep aynı yaşta kalmıyoruz değişiyoruz ama enerjimiz karakterimiz davranışlarımız gelişiyor ama değişmiyor
Göğüsleri, kalçaları ve fiziğine bakarım. Göğüsleri sert ve dik olacak, kalçaları sert ve geride olacak ve fiziği dik ve orantılı olacak ki ondan tahrik olabileyim.
her şeyden bir tutam önemli ama şahsen ben enerjinin dış görünüşten daha önemli olduğunu düşünüyorum. Aura aşırı önemli bir faktör.
Ne olarak sordun soruyu? Arkadaş seçerken yoksa mi flört, sevgili vs seçerken mi? İkisinede cevabım farklı çünkü.
Dişil enerjisi yüksekse, feminen, cilveli, biraz edepsiz, haylaz halleri varsa nasıl göründüğü ikinci planda kalır.
İkisi de önemli bence ama dış görünüş olarak bakımlı olması yeterli
Enerji aura mimikler ses diksiyon. sadece tipi olsun sessiz olsun sıkıcı olsun isim olmaz
Karakter sohbet karakter
Enerciii
Görünüş %70, enerji %30.
Enerjisi beni cezbediyor ya
ilk imaj son imaj ciddiyetine
😀 Bilmem bakıyorum sadece nedenini bilmiyorum
Ortaya karışık olsun be ben ayarlarım onu jshdj
Uzayliysa ben okeyim
Hareketlerine
neyine olcak tabiki yüzüne hatta 2 kaşın arası