Birisi; kendisini ilgilendirsin veya ilgilendirmesin, her konuda bir şeyler söylemek için açar ağzını. Diğeri, en güvenilmeyecek insanlardandır. Gizli hiçbir şey yapamazsın, sürprizlerin yalan olur. En kötüsü: Varsa hakkında bildiği bir sırrın, o da bu şekilde açar ağzını. 😒
Sence hangisi daha sinir bozucu ve katlanılmaz? 🤔👎 Senin hayatında bu tarz biri var mı? 🙄
Her şeye maydanoz olan insan mı daha sinir bozucudur, ağzında bakla ıslanmayan insan mı?
Her konuya bodoslama atlayan, beni alakadar eden bir tarafı var mıdır yok mudur diye hiç düşünmeyen insanlar daha sinir bozucudur. Haddini bilmeyen insanlardır bunlar. Nasıl sinirim bozulmasın ki...
Ağızlarında bakla ıslanmayan tahammüllü olamayacağım tipoloji. İnsan sırrı saklansın ister, birini dost zannedip sırrını verirsin, gidip bunu herkese yayar. Maydanozun zararı kendisine yine!#Hey! 🍀🍀
Her şeye maydanoz olan insanı bir şekilde halledersin de, ağzında bakla ıslanmayan tipleri asla.. Çalıştığım şirkette bolca var bu tiplerden. İrrite oluyorum artık.
Şaşırma.. Ben bu tarz şeylerin plaza ortamında olduğunu sanardım hep böyle ama yok, havacılık ortamı daha da kötü. O yüzden kimseye fırsat vermeyeceksin. Takıl kendi halinde.. Koz verme.
Kesinlikle her konuda çok biliyormuş gibi araya girip bir de uzun uzun konuşmaları yokmu ve sırf üzülmesin diye sabırla onun o gereksiz bitmek bilmeyen konuşmasını beklemek çok can sıkıcı var maalesef öyle biri her lafa her konuya maydanoz olan.
Mesela yengem var diyelim bize misafirliğe geliyor. Atıyorum pide yaptık yiycez kadın akşam yemeğine kalmıyor eve gidiyor sonra bizi arayıp pideleri yeriniz mi diye soruyor öyle bı tıp var mesela