Sadece gerçekse olsun istediğim..
#54srp

İnsanlar değerini kaybediyor zaman geçtikçe. Bir noktada neden yanında olduklarını anlıyorsun. Etrafına baktığın zaman seni çıkarsız ve sen olduğun için seven, istedikleri gibi davranmadığında da seni isteyen kimse olmadığını görünce her şey uçup gidiyor.
Bununla ilgili aslında birçok kavram var. Tabi en başta insanlara olan güven. Kimseye hatta en yakınıma bile eskisi kadar güvenemiyorum. Her konuda kafamda bir soru işareti. Sürekli insanların davranışlarını sorguluyorum. Bununla birlikte bir de samimiyet var. İnsanların eskisi kadar samimi olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.
Değer verdiğim insanlar değerlerini düşürmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıkları için değer vermeye korkar bir hale gelmiş olabilirim.
Teşekkür ederim ablacımcımcım.😏❤️🫰
Dhdjfjfk😂😂😂
Teşekkürüme teşekkürle karşılık veren de yani ne bileyim.😂😂😂😂😂
Shshdhd😂😂😂
İyi güldürdün sabah sabah he.😂😂
Bunu biliyorduk zaten, bilmediğimiz şeyler söyle.😂😂
Değer kaybeden en önemli şey sanırım değer verme potansiyelim.. Sabrım kalmıyor ve tahammülüm.. Keyifli günler..
Teşekkürler baby 💋❣
Cevap
21Cevap
Türk lirası dışında değer kaybeden bir şey yok hayatımda.
Mutlu olmak. sanki bir gün gerçekten mutlu olsam da artık önemi yokmuş gibi geliyor
#SelamGençlik 🍀🍀
Değer vermediğim insanlara odaklanmayı kökünden kesip attım. Onlar değerli olmadıklarını anlamakla meşguller benim hayatımda hiçbir yere sahip olmadıklarını anlamakla meşguller.
Birkaç insanda karar kıldım. Onların hayatımdaki değerlerini çoğaltmakla meşgulüm..🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Hayatımda değerini kaybeden pek bir şey yok. Bazen anlık gelgitlerle her şey ve herkes önemini kaybediyormuş gibi geliyor ama normale dönünce geçiyor o duygu.
Git gide değerini kaybeden bir şey yok aslında. Her şeyin değerini ederini başta belirledik. O doğrultuda ilerliyoruz
İkili ilişkiler full saçma gelmeye başladı. Yani muhabbet güzelde aşk meşk falan nedir abi. Muhtemelen yanlız öleceğim için Allah içimden insan sevgisini alıyor ☺️ benim için sorun yok
Geçen yaz 30 Demet toplamışızdır bu küçük sarı çiçeklerden 😀😀
Balkonumuzu bununla doldurmuştuk😊 Çok faydalıymış 😊👍
Ülkemizin ekonomik olarak geriye gitemesi dışında yok..
Öyle olacağını hissettiğim kişilerle hemen arama mesafe koyuyorum. Hiç uğraşamam vakit de kaybedemem
Duygusal işler değersiz daha çok somut veriler anlam kazanıyor
Değer kaybeden sadece tl var
Insanlar. aslında degerini kaybeden demiyeyimde hiç değeri kalmayan
sanırim kendim kendimin değerini kaybediyorum başkaları tarafından
Froto 325 den 270 e geriledi daha da düşecek gibi şans yok
Umutlarım ve akıp giden gençliğim.
İlişkiler genel anlamda ilişkiler
İnsanlar… Önemsemeyi gitgide bırakıyorum…
Insanlar kaybediyor hayvanlar kazaniyor
Düşündüm de, öyle bir şey yok.
Nankör olan sevgili insan aramazmı neyse diyorum
Kendim ve insanlar..
Gençliğim
Bizzat hayatın kendisi
türk lirası
Kendi
kart limitim
İnsanlar
Hayatın kendisi
Günlerim