Ufukta görünür fakir kız, zengin oğlan. Oğlan yakışıklı, kız güzel, karşılaşmaları olay. Zıt kutuplar çarpışır, fokurdar kazan! Kış sezonuna kalmadıysa evlilik yakındır, inan.
Hepimizin hem başını hem de sonunu bilmesine rağmen en az 2-3 defa izlediği yaz dizileri... Özellikle de ergenlik zamanlarındaysanız her haftayı iple çekmeniz yüksek olası.
Malzemeler: -Sakar, saf, çalışkan ve gururlu başrol kız... -Zengin, playboy, şirketi ve üstü açık arabası olan başrol erkek... -Başrol çiftin akıl hocası, deli kaçık yakın arkadaşları. (Bu kişiler de sevgili olur fırsatını bulduğu an.) -Başrol çiftin ailesi. Annesi, babası, kardeşleri, halaları, amcaları... -Başrol çiftin asla sevilmeyen platonik aşıkları. (Başrol kız ve oğlana düşmandırlar) -Duruma göre küçük çocuk. (Maksat başrol çifti sevimli göstermek)
Eveeet... İşte size yaz dizisi! Ben sanırım başrol kızın deli dolu kız arkadaşı olurdum. Başrol kız olamamın nedeni ise, ne o kadar sakarım ne de toz pembe bakarım. E yapacağım iş de düzenli bir devlet işi olurdu. Sonra da başrol erkeğin yakın arkadaşlarından biriyle olur, başrol çift gibi fazla ayrılık ve acı çekmeden mutlu mesut geçinip giderdim fjdhd Gifte de gözüktüğü üzere:La la, la la la la, la la la la la la!!!Peki ya siz bu karakterler içinde hangisi olursunuz? Neden?
Kendini bir yaz dizisi içinde bulsaydın hangi karakter olurdun?
detay çok iyi ya tercüman olmuşsun resmen. :D beni yasak elma dizisindeki ender ve yıldız'a çok benzetiyor bir çocuk dershaneden. bir dizide rol alsan anca bu kadar olur aynı o ikisi gibisin farkın yok diyor. yaz dizileri pek sevmem farklılık katıp ekşın entrikadan yana olup ender ve yıldız gibi bir karakter olurdum. 😃
Ana karakter olan zengin oğlanın en yakın arkadaşı karagün dostu. Tam bir fırlama görünüşlü ama aslında efendi düzgün bir çocuk. Dostumla eğlenir açıklarını kapatırdım. Babasından beraber azar işitirdik. Eğlenmelere beraber giderdik. Kavgalarımız da olurdu ama barışmasını bilirdik😄
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle karakter başrol erkekten daha fazla seviliyor ama nedense başrol olamıyor, tuhaf 😄
Hayatımda hiç böyle yaz dizisi izlemedim ve görünce bile hep aynı şeyleri tekrar eden senaristlere üzülüyorum, hemen kanal değiştiriyorum. Bu arada dizileri hakkıyla eleştiren Murat Soner'e de selamlar, saygılar😃