Benim şu an tatil yapmam gerekirken kabinde oturmuş kepçe çalışmasını izliyorum. Sen ne yapıyorsun? 
Gençlik elden gidiyor tutalım.. 🦁

Bugünüm güzel geçti şimdi şükürsüzlük etmeyeyim de genelde ne istiyorsam tam tersi gerçekleşiyor. Ağzımdan çıkması değil, aklımın ucundan geçmesi yetiyor aksilikler yaşamam için.😒
Spor yapmam gerek, istediğim bir yazı işine girişmem gerek, balık avlamaya gitsem çok iyi olacak, dışarı çıkıp gezsem hava alsam da aynı şekilde..
Sürekli evdeyim. Hiç bir şey yapmıyorım internette takılmaktan başka.
Tek olumlu gelişme bu hafta yazlığa giderim sanırım. Bu sıkılmışlığı bir derece rahatlatacaktır diye umuyorum.
Cevap
21Cevap
Evde yalnız başına dinlenmek varken şu an kalabalık bir teyze kuzen çetesiyle beraber mangal partisi için hazırlık yapıyoruz.. Keyifli günler..
Enişte de doblo var mı?
Egea var o olmaz mı 😄
Yeni kasaların içleri geniş olur olur sığılır 😃
Araç var ya nakliyede sorun yok 😄
O zaman yansın, mangal yapılsın 😃
Sigarayı bırakmam gerekirken her seferinde daha da keyifli içiyorum 😬😂🤦♀️
Bugün evde yatmam gerekiyordu, ben de tam olarak onu yapıyorum 😌😌 sana da kolay gelsin
Şu anda mutfakta börek yapmam gerekirken ben burada goy goy yapıyorum of bugün çok tembelim çok 😕
Eve yeni geldim ve uyumak istiyorum ama arkadaşım gelecek kahve içmeye..
Maldivlerde şezlongda uzanmış şemsiyeli bardagimdan meyve suyu kokteylimi yudumlamam gerekirken kuru fasulye pişiriyorum
Sen beni maldivlere götür tüm içkilerden veririm
Her zamanki şeyler yedim yattım 🤣
Dinlenmem gerekirken, bavul boşaltıyorum.
Mutlu olmam gerekirken sadece hayatı izliyorum
Yine kaldırman gerekirken yatıyorsun değil mi. Vallahi ben de aynı kafadayım biraz spor yapmam gerekirken yatmayı tercih ediyorum.
Kaldırdım şimdi bekliyorum birazdan da yine kaldırcam 😅
şu an işe girmiş çalışıyor olmam gerekiyor ama Bartında kiralık ev yok. İnsanlar o kadar aç gözlü ve duşuncesizler ki.. 1 tane tek odali bir yere bile 3000 diyolar kirasına.. 1+1 eşyalı 5000 / 6000 ... Ben asgari ucrete calisirken nasil tutup bu kirayi vereyim. Yine moralim bozuldu durduk yere
maalesef aç gözlü dolmuş ortalık. Arkadaşıma aradık bulamadık ev çocuk geri döndü ailesinin yanına
Yaklaşık 1 aydır bende arıyorum. Kafalarına gore fiyat arttırıyorlar
Allah yardımcınız olsun umarım bulursunuz bir an önce düzgün uygun yer
Umarım.. Teşekkür ederim
Rica ederim 🦁
En son evin işleriyle uğraşıyordum bir anda dışarda motor üzerinde rüzgara kafa tutarken buldum kedimi , uçtum geri geldim eve😄
Demek kedin motor üstünde rüzgara kafa atayi 😃
Ona da öğretecem sürmeyi 🐾)
Rakı içmem gerekirken içmiyorum çünkü bıraktım. Artık sevmiyorum.
Vileda yapmam gerekiren , cay içip KS de geziyorum. 🤦♀️

dışarı çıkıcam saç, baş ve makyaj yapmam gerekiyor ama hala oturuyorum mesela yine üşendim.
Aman giy eşofmanı saçı da bağla çık dışarı şimdi yok makyajı falan vaktin daralır. En iyisi uyumak
ama ben yapamam öyleee kjfdnjkd
En güzel o tarz sen beni dinle ben de çok üşünen biriyim ahah
tamam, bu defalık seni dinlicem kıramam jknfjkşfd
Pişman olmazsın ahah
Dayımda İskenderun Demir Çelik'te operatör acaip keyifli riski çok ama keyifli meslek ^^
Vinç mi kepçe mi
Moruk sıcak demir taşıyor o en tepeden vinç
Oo onlar tavan vinci operatörü 100 tonluklarda falandır sanırım. İzabe tesislerinde
Baya keyifli ama 🤣 senin meslekte de seni izleyen çok oluyordur 🤣🤣 türk insanı doğuştan izlemeyi seviyor kepçeydi vesaireydi
Evet şehir içinde özellikle seyircilerimiz yalnız bırakamıyor bizi 😃
Ütü yapmam lazım akşama yemek yok.
Odanın birini toplamam lazım evin alış verişine çıkmam lazım.
Oturmuş burada soru bakıyorum cevaplamak için :)
minibüse atlayıp sahile gitmem gerekirken devlet baba sağ olsun minibüsü de lüks hale getirdiğinden evde oturmuş sonumuz ne olur acaba diye düşünürken bela okuyorum.
Sunum hazirlamam gerekirken.. sunum haricinde herseyle ilgileniyorum :)) hafta sonunun verdigi rahatlikla bol bol keyf yapiyorum. Yarin oturup aglarim herhalde stresten yetistirmeiyorum diye 😅
Ders çalışmam veya gezmem gerekirken (biririyle de çok alakalı şeyler) evde boş boş oturup film izliyorum
2 gündür arkadaşlarla takılıyordum. Benım emeklı olup sahıl kasabasına yerleşmem lazım , hala gecelerı orada burada sürtüyorum
Nişana gidiyoruum🎊😄
Ama uyumam gerekiyor aslında çünkü nöbetteydim ve hiç uyumadan akşam ediyorumm😬
Tarlada olucaktim ailemin zoruyla ama dedim ben gencim istemiyroum dışarı cikcam kızlarla deniz kenarindayim 😌🤣
Araştırma yapmam gerekirken KS de dolanıyorum, sıkıldım da birazcık.
Sunumuma çalışmam gerekirken, boş boş oturuyorum. 😃
Spor yapmam gerekirken ustumde olü topragiyla yatiyorum🥴🥴
Düğün var hazırlanmam gerekirken boş boş işlerle vakit öldürüyorum 😄
Ders çalışmam gerekirken zamanımı burada harcıyorum
Dışarıya çıkmam gerekirken kanepeye daha da çok yayılıyorum
Dövüş sanatına çalışmam gerekirken engelli olup evde oturuyorum hep hayalimdi bir usta olmak ve öğrencilerim olunca eğitmek isterdim ama olmadı ☹
10 bin liraya çantalar almam gerekirken aylık bin lirayla öğrenci yurdunda nefesini kaybediyorum
5 aydır hiç bişey yapmıyorum, dinleniyorum, arada geziyorum, evle ilgileniyorum, öyle stabilize ettim bu yıl herşeyi
Grafik tasarım işleri meşgulum
Animasyon tasarım projeleri var bitirmem lazim ama şu an
10 saat okulda izdirap çekiyorum.
işte operatör olmak bunu gerektirir 😀😀 bacağını makinaya uzatma keyfisi 😂
Benden rahatı yok 😂
vay bee özendim 😂
Gel öğretiyim 😃
yaaa 😀 ne kadar iyisin ya 😂😂😂 ahahah
Bize operatör lazım izine çıkamıyorum 😂
tam benlik iş işte var ya 😂😂😂 benden de ne operatör olur ama sanki de 😬😂
Neden olmasın 😂
olmaz bir kere 😒
Uyumam gerekirken inatla uyumuyorum sanki benim yerime ikizim işe gidecek yarın öyle bir rahatlık yani. 🤷♀️
Ne güzel işte sıkılmazsın bir kepçe çalışsa bende izlesem çok uzun zaman oldu izlemeyeli yıllar geçti yani
Çoğu genç gibi yiyip, içip gezip tozup ortam kovalamam gerekirken ben patates soğan açıp, süpürge paspas yapıp meyve sebze çürükleri ayıklıyorum
İsmail abimle Çanakkale'de olmak varken evde aile eğitimlerine ağırlık. Ah korumacılık ömür boyu mu sürecek.
Evde oturmam gerekirken kafede çalışıyorum
Bugün iyi fırsat bulup giriyorsun buraya valla normalde pazar günleri herkes akın ediyor kafeye
Kasada çalışıyorum ben
Paraları çıkra
ders çalışmam gerekirken burada takılıyorum😀
Sınav soruları KS sorularına benzemez 😃
biliyorum geçen sene tanıştık kendileriyle😀aramız kötü
O zaman bir barış çubuğu uzat derim 😃
uzattım da kabul ederse bu sene inş🙄🙄
Hayırlısı ile eder umarım. Akşam oldu hadi dersine çalış 😃
evett sisler arasında burayı terk ediyorum (efekt) puffff 😶🌫
Gezmem gerekirken sarma sardım şimdi de uzanıyorum
Olsa da yesek
Bekliyoruz
Asıl ben bekliyorum 😅
Davet mi😂
Evet 😃
Bir ara şey yaparız
Gezmek varken geziyorum 😂
Derhal terket burayı hiç kıskanmadık 😅
Rusya’da Nükleer Mühendisi olup Akkuyu NGS’de çalışmam gerekirken; olmadım 😃
Yaşıtlarım gibi gezip eğlenmek varken ders molası veriyorum :(
10 gün sonra İstanbula turis olarka gelmek için hazırlık yapıyorum.
Ama bu gün işime gitmeliydim
Hiçbir şey yapmam gerekmezken hiçbir şey yapmayıp KS'de takılıyorum. 😁
Valla bu yaz yaz, gelmeden bitti diyebilirim yeni, bir işe başlıyorum imkanım olmaz
Kitap okumam gerekiyor ben burada soru okuyorum 😶💨
Ders çalışmam gerekirken burada takılıyorum. Burada takılmasam da çalışamam ama o ayrı konu.
Yaşamam gerekirken zamanın beni öldürmesini izliyorum
Evimde olmak isterdim ama evimden çok uzakta çalışıyorum
Yazı yazmam gerekiyor ama ben ksdeyim...
Yatmam gerekirken oturuyorum.
Sınava çalışmam gerekiyor ken Burada geziyorum
Ev isi yapmam gerekirken yan gelip yatıyorum. 😀😀
Dışarda Pazar gezmesi varken eve tikildik
Ders çalışmam gerekirken ksde takılıyorum
Ders çalışmam gerekirken oturuyorm
Yürüyüşe çıkmam lazım aslında koşu ama çıkmıyorum
Yapmam gereken bir şey yok geziyorum. 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?