Ben bir koç olarak Bad Girl severim yani kötü kız anlamında Ayrıca küfürlü konuşmasını istemem her ne kadar kötü olsa da. Dış görünüşe önem veriyorum özellikle yüz güzelliği vesaire
Şahsi olarak söyleyebilirim bunu çünkü guzellik göreceli dir. Ne çıplak denecek kadar açık nede kapalı denecek kadar kapalı olacak. Ortası olmalı. Saçları genelde uzun severim balık etli ve zayıf olabilir birde mümkünse kısa olmamalı
dozunu kaçirma tabi ondan hoşlandiginida hissetsin yani kısaca zor kızı oyna dikkatini cektigini belli eder zaten utanma cekinme olmaz onlarda sabredemezler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben bir koç olarak
Bad Girl severim yani kötü kız anlamında
Ayrıca küfürlü konuşmasını istemem her ne kadar kötü olsa da. Dış görünüşe önem veriyorum özellikle yüz güzelliği vesaire
Özgün ve özgür bir ruha sahip kadınlar... Sivri dilli hazır cevap ve güçlü kadınlar tabi en önemlisi tutkulu
Koç erkeği böyle naif kızlardan hoşlanır. Fazla hareketli kızları sevmez. Ben koç burcuyum
Naif bir kızım zaten ama hırçın severmiş
Ona bakma onun derdi seks olabilir.
Seks çok sever koç.
Hırçın dan kastı bu mu
Bence öyle
Siz birbiriniz için yaratılmışsınız. Koç ve aslan aşırı uyumlu bir ikili. Olur bu iş.
Çok çapkın bu arada
Koç erkeği koç gibi kızlara tav olur soruya bak burç ne alaka ya. 😂
Koç burcuyum.
Yani genelde doyumsuz oluyoruz başka kızlar da olur etrafımızda
Tek bir kız yetmiyor mu
Sürekli başkalarında olmak zorunda mı
Ya yeter tabiki ama bir hazır da tutma istediği ya da sevgili anlamında olmasa bile etrafımızda kız arkadaşımiz çok oluyor
Konuşulan kızlar genelde hazırda tutmak için mi hahshhd
Bir de hırçın kız severim den kasıt?
Cinsel anlamda demiştir biraz sert ve hızlı seks seviyoruz
Seksi diğer şeylerin üzerinde tuttuğumuz bile oluyor çoğu zaman
Dış görünüş olarak?
Şahsi olarak söyleyebilirim bunu çünkü guzellik göreceli dir. Ne çıplak denecek kadar açık nede kapalı denecek kadar kapalı olacak. Ortası olmalı. Saçları genelde uzun severim balık etli ve zayıf olabilir birde mümkünse kısa olmamalı
Hırçınlık anlayışı başka emin olabilirsin
Ben de kavga etmek terslemek zannediyordum 😑😪
Hayır öbür türlü:)
Acaba bu yüzden mi diyor ben kapalı kız istemem hemen benle evlenmek ister diye hahahshhs açığım bu arada
Olabilir :) ama yanlış düşüncede. Kapalısı açığı yok bunun
Sakın ama sakın ego yapma, direk üstünü çizer...
Başka peki
İlgi ve biraz cilve dikkat çekebilir...
21/03/1994 orjinal koçum :)
Yardımcı olunuz..
Yatakda iyi gerisi boş
Nasıl hareket etmeliyim dışarıda
Ona mesafe koy herzamn ipleride eline verme koc inatcidir cok fazla bu sekilde baya mucadele baslar
Yani yüz vermeyeyim tersleyeyim mi
Evet yuz verirsen hedefe ulasirsa tadi olmaz
Dış görünüş olarak peki
Zevkler tartisilir
Peki hırçın kız severim demesi?
Kavga mı edeyim bdhsjs
dikkatink çek bir adım at geri çekil yüz verme
Yüz verme iyi davranma diyorsun yani
Dikkatini çektiğimde nasıl emin olurum tam dengesiz biraz
dozunu kaçirma tabi ondan hoşlandiginida hissetsin yani kısaca zor kızı oyna dikkatini cektigini belli eder zaten utanma cekinme olmaz onlarda sabredemezler