Sabah uyandığınızda hesabınızda 30 milyon dolar olsa ilk ne yaparsınız?

Ben de Allah inancı var ben 1 kuruşuna dahi dokunmaz direk karakola gider arkadaşlara şikayette bulunurdum banka işlem detayları araştırılsın babka ile iletişime geçilsin yanlış eft yapan kişi bulunsun ve parayı olduğu gibi alsin derim eftyi tekrar banka o kişiye yapsın eğer olmuyorsa sahibi gelsin parayı cekip teslim edelim deri
Eyvallah herkesin böyle düşünmesi gerekir aslında Müslüman olan, olduğunu iddia esenler vs.
Ülkeden kaçıp gitmek en kolayı bana göre.
Evler arabalar almakta bencilce geliyor.
Ayrıca çok para nereye kadar al al.
Önce bilim merkezi kurardım. Bilim insanları beyin göçü yapmasın diye onları destekledim.
Tarihimiz bilmeyen üç beş çapulcunun eline kalmasın yurtdışından arkeologlar gelmesin diye onlara yol açardım.
Barınaklar kurardım aş evleri kurardım.
Sokaktaki kimsesiz çocukların kendini geliştirebileceği zannat okulları kurardım. ve bunun gibi niceleri
Nasıl olsa kafamı sokacak bir ev bunlar için konuşturacak bir miktar para kalırdı bana da.
Kalmasa sorun değil zaten o kadar param olmamıştı en azından güzel bir yere harcamış olurum diye düşünürüm
Ne kadar güzel yazmışsın gerçekten bayıldım umarım senin gibi bir insana çıkar böyle bir para
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Oh çekerim.
Önce kazançlı olacak bir iş kurarım sonra ev (ev dememe bakmayın şato olur o bence) araba, motorsiklet bir de yakışıklı adonisli bir herif bulurum param var gelir elbet 😀
Sonra ihtiyacı olan insanlara yardım ederim😇
Sen ben bizimkiler bu ekip komple gitmek yurt dışı 😄
@sssicaksutlukahvem bu parayla senle ne yapalım? 😳😂
Planımızı yürürlüğe sokmak için mükemmel bir fırsat djdjfj
Kalanını da itinayla çarçur ederiz zaten.😂
@sssicaksutlukahvem evet benimde ilk aklıma planımız geldi 😂😂
Ooo kalanıyla Rio 'ya karnavala gidelim 😳
Azda oraları karıştıralım 🤦♀️🤦♀️😂
Ahahshsh😂😂
Bi Rio'muz eksikti zaten, girdiğimiz her yeri karnavala çeviririz biz sen raat ol djdjd
Şimdi sessizce uzaklaşalım, illet gibi dadanıyoruz resmen djdjd😂
30 Milyon, sen milyon. Şimdi böyle düşününce aklıma bir şey gelmedi, pablo escobar tarzı parayı yakacak halimizde yok. Bilemedim şimdi 🤔
Alışveriş🤷🤣 evet bu benim. Ama ilk güzellik merkezi de olabilir bilemedim şimdi, 🤣
N'ayız n'olamaz bu hesap artık kullanılmıyor.
Seninle kaçarım hemen 😎
Tekrar uyurdum rüya görüyorum derdim
Direkt Küba ya da Japonya'ya uçarım
Dokunmam başıma bela olur sonra 😃
Ülkeyi terk ederim.
Hemen dünya turu
Bi tirsarim bu para nerden gelmis diye arastiririm. Bide banka beni sorgular. Lanet olsun hesabima ekstra cash para koydugumda bile sorguluyolar nerden aldin bu parayi diye. Pesime dusuyolar. 30 milyon gelse hapislik olurum kara paradan 🙄
Polise gider hepsini geri veririm. Aksi takdirde kimin hesabına yanlışlıkla para geldiyse bu durum bankacılar tarafından raporlanır ve kısa süre içinde sizi bulurlar. Hata paranını bir dolarına bile zarar gelirse hapise girme gibi bir suç teşkil edebilir.
Önce Afrika'da kuyu açtırırım kalan paraylada kumar oynarım
Kıyafet ayakkabı çanta yüzük alırdım 😂😂
Millet yatırıma ben kokoşluğa koşuyorum..
Para önemli değil, önemli olan miktarı 😄😂
Ve benim o nasıl harcayacağım 😁 büyük bir zevkle
30 milyon dolarla ülkeyi terketmem. Akılli yatirimlar icin hazırda tuttugum planimi devreye sokarım. İse alacagim kisiler maaslari alacagim arabalar bile belli😂 hani olurda birgün zengin olursam damdan düser gibi hazirliksiz yakalanmiyim diye 😂😂😂
Paranın kaynağını öğrenirim.
Benim olmayan bir şeye el sürmeyi düşünemiyorum.
Ola ki hediye olarak gönderilmişse bir teşekkürümü esirgemem, sanırım ilk yapacağım şey bu olurdu...
En başta hickimseye söylemezdim. Normal hayatıma devam ederdim fakat kimseye çaktırmadan o arada ufak tefek merak ettiğim şeyleri yapardım. Basit şeyler öyle :)
Yabancı bir ülkeden arazi veya büyük bir ev alırdım. Vatandaş olurdum, keyfime bakardım. Hatta 10 milyon dolara ev alır, 5 milyon doları yanıma alır. 15 i de dağıtırdım. :D
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş