Her zaman olduğum kişi olduğum için kazandım hayatta yapmacık olan insanlar dan nefret ederim hele ki gözümün içine baka baka yalan söylüyor sa ahmak ile dalga geçmeye de bayılırım hani mevalana buyurur ya (Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol diye işte tam bir terazi de İnsan kendini bir tartmali acaba aşağıda mi yukarı da mı diye )
Olmak istediğim kişiyim ama bu bazen ağır oluyor. Çünkü insanlar genellikle herkese ne şiş yansın ne kebap usulü davrandığı için benim dik duruşum bazen insanlara "sert" gelebiliyor.
Olmak istediğim kişi olmaktan yorulduğum oluyor kim bilir belki ileride her şeyden uzaklaşmış her şeye "haklısın" diyen birine dönüşürüm. Zaman gösterecek 🤍
Kimseye özenmem kimseyi kendime lider seçmem ne isem oyum kendi öz karakterimi yansıtmayı severim öylede yaşarım. Herkese olduğum halimle davranıyorum.