Kişilik & Karakter Çok hızlı tükettiğin bir şey söyleyebilir misin? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Kahveyi yapmam ve içmem sn ye sürmüyor.Zaman bile bu kadar hızlı akmıyor bence)) Çok hızlı tükettiğin bir şey söyleyebilir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ITheLivingDeadI Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Cips 🙄 paket paket alıyorum 1 günde bitiriyorum 🙄 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sigara 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. #SelamGençlik 🍀🍀Baharatlı taco cips ve yoğurt 😅😅🍀🍀#EnDoğruÂnda ❤️❤️#TubaSueda 🍀🍀#AşklaBaşla ❤️❤️ 1 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben her yemeği içeceği hızlı yerim tabi bir yere yetişecek isem direkt bitirmem 1 dakika bile almaz 😄 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevdiklerimi hepsini teker teker kaybediyorum bu dünya kocaman Bi yalan ölüm ise hayatın kendisi 2 0 Yorumla
_Yıldız_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Sarmayı 3 saatte satarsın yarım saatte biter , laanet 1 1 Yorumla _Yıldız_ +1 yıl *sararsın Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yoğurt olabilir. 5 kilo yoğurt bana 1 hafta dayanabilir en fazla. 1 0 Yorumla
eftelya80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Zaman.. Çikolata, dondurma, peynir, yoğurt.. En ağır tükettiğim de gazlı içecekler.. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Lahmacunu, pizzayı, hamburgeri filan çok hızlı tüketirim öyle böyle değil. 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Para yetmiyor dışarı adım atsam 100 TL gidiyor 😕🤣🤣 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Aburcubur 1 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl misafirlikte kimse yokken yediğim tatlı 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Redbull cips.. 1 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Activia yoğurt çok güzel olsa tak tüketiriz 1 0 Yorumla
Ceyhungnd Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Kahveyi su niyetine içiyorum ve 10 kilo verdim 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seks diyeceğim de neyse :D :D 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Gençliğim 😂 1 2 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Daha dur 23 yaşındasın 😀 biz napalim hiii Yorumla cnrche +1 yıl Ruhum 60 onu ne yapacağız Yorumla
Thalia27 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. güven güvenimi sarsan bitmiştir nokta 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yemek , kahve ve sigara 🥹 0 0 Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Önrümü.. 1 1 Yorumla movie_colic +1 yıl *Ömrümü Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Sabrım 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Çay. 1 0 Yorumla
satürn22 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. tuvalet kağıdı 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sabır 0 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Ezme 0 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 925 cevap paylaştı. Kahve ve göz kalemi. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Mutluluk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Cips 🙄 paket paket alıyorum 1 günde bitiriyorum 🙄
Sigara
#SelamGençlik 🍀🍀
Baharatlı taco cips ve yoğurt 😅😅🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Ben her yemeği içeceği hızlı yerim tabi bir yere yetişecek isem direkt bitirmem 1 dakika bile almaz 😄
Sevdiklerimi hepsini teker teker kaybediyorum bu dünya kocaman Bi yalan ölüm ise hayatın kendisi
Sarmayı 3 saatte satarsın yarım saatte biter , laanet
*sararsın
Yoğurt olabilir. 5 kilo yoğurt bana 1 hafta dayanabilir en fazla.
Zaman.. Çikolata, dondurma, peynir, yoğurt.. En ağır tükettiğim de gazlı içecekler..
Lahmacunu, pizzayı, hamburgeri filan çok hızlı tüketirim öyle böyle değil.
Para yetmiyor dışarı adım atsam 100 TL gidiyor 😕🤣🤣
Aburcubur
misafirlikte kimse yokken yediğim tatlı
Süt ve fırında sütlaç
Redbull cips..
yemek 5 dk da yiyorum
Aynen kahve çabuk içiyorum hemen
Activia yoğurt çok güzel olsa tak tüketiriz
Zaman
Kahveyi su niyetine içiyorum ve 10 kilo verdim
Seks diyeceğim de neyse :D :D
Gençliğim 😂