☞︎Görünüş herkesi aldatır Kimisi her konuda kendini geliştirir ama diksiyonu sıfırdır ❀
ఌఌ

Diksiyon önemli bir unsur. Karşındakine kendini kolaylıkla dinletirsin. Hitap yeteneğin gelişir en önemlisi ikna etme şansın artar. Hayranlık uyandırırsın
Ses tonu kesinlikle çok etki yapıyor bende.
Başka kişilerde bu etki yapar ama sesin kalbe dokunuşu olur herkes aynı sesten etkiyi alamaz. Duydukça yakıcı etkisi küle çeviriyor. maalesef ki sesi ile kalbe dokunan yok.
Teşekkürler
Rica ederim
Diksiyon ve ses tonu en azından benim için görünüşün çok önüne geçmektedir. Özgüvenini jest ve mimikleriyle belli edebilen karşısındakini kendine çekebilen, bu rütbeye ulaşmış her insana çok saygı duyarım.
Çok büyüktür. Sesden çok etkileniyorum.
Massaka adındaki sanatçının ses tonuna sahip erkekler beni etkiliyor. Tabi etkilemesi tek başına yeterli değildir. Ama sürekli onu konuşturur ve dinlerim ;)
Cevap
13Cevap
Benim için etkisi büyük olamaz.
Benim için değil ben ses tonundan etkilenmiyorum
Ben radyocu cem Arslanı dinlerdim trafikte filan okul dönüşü. Adamı öyle bir hayal ettim ki dedim instagramı vardır çıtırın. Ay bulmaz olaydım :D
😅😅
Evet büyüktür. Sadece ses tonu da pek etkili olmayabilir ama diksiyon her şeydir.
Ses tonu gerçekten etkileyen bir unsur. Bundan etkilenen biri olarak güzel bir şey olduğunu düşünüyorum 😄
seninki de az etkileyici değil 😅♥️
Seninkine ne demeli gülüm 😍
Saol kuzum 🌹💋♥️
💖💖🌸
Evet ses tonunun insanlar üzerinde bir etkisi mevcut. Sesin karizma oluşu kişide ayrı bir hava katmakta
Kesinlikle katılıyorum 🍓
Evet ben ve Beyza radyocu olsak Türkiye’nin yarısını kitlerdik hahsh😅
Hahshsh çok iyi ya 😂😂
Şaka mısın en büyük etkilerden büyük iki yıldır diksiyon dersi görüyoruz ve çok çok etkisi oldu münazaralarda çok güzel konuşuyor insanlar
Şaka değilim gerçeğim 😅
Ses tonu etkiliyor. Her ilin kendi ağzı vardır ve herkes İstanbul ağızı konuşacak diye bir kural yok.
Üslup , ses tonu, diksiyon karşımdaki kişiyi daha dikkatli dinlememe neden olur. Ve tabi ki çok etkileyici buluyorum.
Ses tonu ve diksiyonun insan karakterini büyük ölçüde yansıttığını düşünüyorum. Vurgular ve üslup önemlidir efenim ayrıntıları atlamamak lazım.
Ses tonu ve konusmak bencede onemli duzgun konusabilmeli duygularini nasil. Ifade ederki insan baska turlu
Merhaba bir spiker olarak tabi ki etkisi büyük. Yayından çıktığım zaman bazıları sesiniz çok naif daha önce duymuş gibiyim vs diyordu 😊
Basen çok itici ve yapmacık duruyor, Doğallık candır
Evet kesinlikle ses ve diksiyon etkiler diye düşünüyorum
Evet tipini beğenmediğim birçok insana ses tonu ve diksiyonu nedeniyle isinmisligim vardir
Ses tonunun çekici etkisi çok büyük. (En azından benim için öyle.)
Kesinlikle ses tonu ve hele diksiyon inanilmaz önemli 🙌
Gercekten cok onemlidir. Ses tonu, rezil de eder, vezirde
Öyle olduğunu düşünüyorum, duymuşluğum da çok, karşı taraf için düşünmüşlüğüm de…
Karşı taraf çirkine bile ses tonu güzelse o kişiyi aşırı çekici yapiyor bence
Çok ama çok büyük. Kesinlikle ses tonu ve diksiyonun düzgünlüğü kendini dinletiyor. Bu sayede istediklerimizi yaptırma gücümüz artıyor. Ses tonuna çare olmasa da diksiyonu düzeltmek gerçekten çok önemli :)
Belki, emin değilim. 🤷😅
Neden ki beyefendi hahshhs😂
Tamam Şükrü bey 😅😂🤣
Tabii ki. Bence görsellikten daha etkili. Yakışıklı olarak düşündüğünüz birisi itici, çirkin dediğiniz birisi çekici gelebilir
Evet, büyüktür: Daha ince ayrıntılarla ilgilenecek gelişmişliktekiler azınlık.
Her konuda sesime diksiyonuma ve görünüşüme güveniyorum.
Evettt bence çok çekiciliği etkiliyor
Ben bile etkilenmiyorum😄
Kesinlikle. Sesine hasta olunan insanlar vardır.
Tabiki büyüktür olgun gösterir
Evet önce diksiyon sonra ses tonu beni etkiler.
kesinlikle etkisi vardır
Bende ikisi var ama kimse bakmıyor
Büyüktür, çok farklı bir aura katıyor o insana.
Çok büyüktür
Yadsınamaz bir gerçek...
Evet ama görünüşte önemli
konuşunca tüm cekiciligi giden insanlar var
Haklısın
Ses tonuna düşerim açık ve net :))
Ses tonu etkili bence de.
Merhaba, evet akılda yer eden şeylerden biridir.
Evet
Tabii ki. Hem de ilk sırada gelir.
Çok büyük
Evet
Çook büyüktür
Net var nett
Tabiikide
Fazlasıyla.
Bilmem yorum yok
Tabiki
Evet kesinlikle
Eveett