Beklemek durağan enerjidir. Bekledikçe beklersin. En iyisi serbest bırakmak, ne olacaksa olsun. Yarım kalan bir şey de yok. Onun tam hali o kadarmış demek ki. İsteklerim, hayallerim var. Ama olmazsa olmaz derdinde değilim. Tutunmuyorum hani. Öyle))
Bazı hikayeler yarım kalmaz, o hikaye o kadardır demişler. Beklersem güzel günleri yeni başlangıçları beklerim. İnsan bulunduğu anda kalmalı onu yaşamalı. Beklemeğe değer bir şey yoksa bekmek sadece zaman kaybıdır
Bekliyorum ama ne bir heyecanla, ne de bir sevinçle. Olmayacak duaya amin denmeyeceğini çok geçmeden anladım. Bir umut beklemeye devam ediyorum yine de. Belki olur. Olmazsa da olmaz. Dert değil.
Beklemeye değer birisi veya bir durum için beklerim. Değeri düşen o kadar çok şey var ki benim için değerli olan beklenir.
Beklemeye değeri olmayan bir şeyi bekler isem kendime olan saygıyı kaybederim. Buna gerek var mı? Yok. Gerek olmayan bir şeyde gerekçe arar isek bizde yok oluruz.
Hayat bu hep bi beklentimiz var. Severiz sevilmeyi bekleriz, ilgi alaka bekleriz dürüstlük bekleriz. Gercekten seveni deger vereni bekleriz. Bi cok. Sey sayilabilir eb cok bekledigimiz sanirim sevgi ve sadakat
Beklemiyorum. Bekleme enerjisi çalışıtirmaktansa yaşıyorum önüme gelen herşeyi ve herkesi. Zaten olacağı varsa oluyor çünkü bütün kalbimle ve ruhumla inanıyorum..