Kendim için değil ailem için endişelenirdim yoksa tek kurşun takılırım onun beni öldüreceğini bilsem yaşadığım evde durmazdim öncelikle. Hiç kimseye söylemeyip (bunu bir yere yazardım ki kanım yerde kalmasın ) durumu onunla yüz yüze halletmek için mücadele ederdim gece tenha bir yere giderdim o da bir sekilde karşıma çıkardı nedenini sorardım onun peşimden gelmesi için oraya gittiğimi bilirdi ve söylemese bile sormak için vaktim olurdu diye düşünüyorum sonra kim kimi öldürecek bakarız dediğim gibi tek kurşun takılırım ondan önce davranmak için tek bir şansım olacak
Ona herhalde yalvarırdim hayatımda yapacağım ilk yalvarma olurdu çünkü bana ihtiyacı olan 1 yaşında bir evladım var ben ölsem o kimsesiz kalır kimse ona bakmazdi
Anlaşma yolunu Denerdim Eğer Numarami yerse Onu gizliden bitirirdim habersiz 😅 Ama bu tabi The Collector Koleksiyoncu İçin düşük ihtimal Adam Tam Psikopat Gittiği yere akla gelmeyecek ölümcül tuzaklar kuruyor Ev telefonu içine tut da cama kadar kapan çivi Kesici aletler yerleştiriyor Tabi kendisi de geziyor etrafda yavaş yavaş Çok değişik bir adam Garip sesler Çıkarıyor Bağırıyor gözleri de parlıyor karanlık da Başarılı yapım tavsiye ederim izlemeni Psikopat Yaşlı bir adam Juan Fernandez Ben başlarda genç bir oğlan zannetim maskenin içinde ki adami
Bunu bildigime gore pek de prof degil anlasilan. kapi pencereleri iyice kilitler yanimdan bicagimi eksik etmem aksam ve sabah erken disari cikmam telegonumun sarji ful ve polisi aramaya hazir bekletirim Tabi polise gidip sikayet ederim en once.
Böyle durumda fazla çabalamanın bi anlamı yok. Adam prof yani sopaylamı karşılık vercem kurşunlara? Bu yüzden ulaşabildiğim herkesten helallik dilerdim ve acısız olmasını ümit ederdim
Kim olduğunu öğrenirdim cocuğu varsa onu kaçırır saklardım kendini öldürmezse cocuğunu öldüreceğimi söylerdim ya kendini öldürür ya evlat acısı yaşardı