Çalışkanlar, üşengeçler, tatilciler nasıl geçti gününüz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir kere öyle harika bir sistem kurdum ki kendime. Robot gibi oldum. Her saatin planını yaptım resmen. 3 ay böyle devam ettim. Çok harika gidiyordu her şey. Baya baya basariyordum bir çok şeyi. Sonra sıkıldım bıraktım. şu an üşengeç tembel tembel takılıyorum.
Ruh halim stabil yine; ne çok mutlu olmama izin veriyorum ne de mutsuz olmama. İşimin başındayım, yine yazıyorum yazılarımı. Her ihtimalin anlık dahil olduğu yarına güçlü uyanabilmek adına, yıllardır uyguladığım şey budur.
şu an esrarengiz bir Hüzün var içimde anlamlandiramiyorum , doğaçlama takıldı ruhuma.
Normalde ben akşam saatlerinde gece yarısına doğru depresiflesiyorum ama bu seferki farklı. Adı yok bende daraltıyor kalbimi.
Yorgun bitiriyorum.
Fazlasıyla yorucu ve yoğun bir haftaydı. Tek istediğim bolca dinlenebilmek.
İyi tatiller 🙂
Cevap
12Cevap
Endişeli bir ruh hali içerisindeyim 🤦♀️
Yorgunum ama mental olarak zehir gibiyim
Biraz sıkılmış bir şekilde
Öğle bitene kadar üşengeçtim, sonra bir enerji geldi. Bir bakmışım mutfaktayım, bir sürü iş çıkarmış hâlde buldum kendimi.
Ellerine sağlık 🙂
Teşekkür ederim ☺
Mutlu. Günüm güzel geçti annesiyle dışarıda gezen bir masumcuğa denk geldim çiçek vermiştim vs o masumcuk mutlu olunca bende mutlu oldum dolayısıyla 😊
Tam olarak böyle
Bugünü bomba gibi bitiriyorum. Bu senenin en güzel günlerinden biriydi. Çok eğlenceli bir gündü. İyiydi hiç unutmam bu günü.
Üşengeçlik bir karar değil yaşam biçimidir. Sabahları uyanmaya üşendiğim gibi gecede uyumaya üşenen bir insanım 😂
Bugün durumu üşengeçlik :)
Bugun acayip yoruldum cuma olunca yogunduk bitkin bitmiş tukenmis haliyle bitiriyorum👍🥺
Bu üşengeçlik halsizlik bitkinlik bu aralar herkeste var anlam veremiyorum
Mutsuzum. Enerjim düşük. Bir sürü şey düşünüyorum ama hiçbirini sonuca bağlayamıyorum. Böyle bir ruh halinde hizmet sektöründeki işimde insanlara fayda sağlamaya çalışıyorum 16 dan beri.
Daralmış bir ruh hali ile. Panik atak geçirmemek için kendimi zor tuttum.
Güleç fjdhdhd
Köpek sevdim, arkadaşımı korkuttum, pasta yedim. Mukkkemmmel!!! 😂😂
Her gün aynı ruh halindeyim senelerdir eve kapalı yaşamaktan hayattan bezmiş haldeyim
İnanılmaz bir yorgunluk var inanılmaz bir endişe filan böyle değişik
Yorgun ve hasta
Geçmiş olsun 🌸
Teşekkürler 🌸
Cok yoruldum artık oturmak istiyorum
Neşeli mutlu ruh
İşsizim fark etmiyor...
Uyuyarak 😂🤣
Sen gece modunda cevapla bu soruyu 😀 seni pas geçiyorum 🙂🙂
Günaydın 😁
🙃🙂🙊
rahat