Genelde bi insan bana küçük düşürücü soz veya harekette bulunursa o insani kafaya takip itibarsizlastiriyorum böyle olan var mı?

Eğer karsidaki biri bana karşı kötü kelam söz ederse ilk önce onu bi can damarindan vururum eğer atıyorum vucudunda poblem var o insana toplum içinde eksik kalmış sakat insan diye dalga geçerim küçük düşürürüm kimseye dokunmam yılan gibiyimdir ama bana bir hakaret edilmişse o insani yerden yere vururum genelde karşıdaki insana karşı ilk hedefim onun özgüvenini kırmak kendine olan guvenini sarsmak bunlari durduk yere yapmam ama öyle bir psikolojik hareket yaparım ki benimle biri uğraşırsa onu pisman ederim kiz erkek fark etmez bana karşı yapılmış harekette ilk hedefim her zaman özgüveni kırıp parcalamak sonra itibarsizlastirmak sonra küçük düşürüp yerden yere vurmak normalde iyi biriyimdir bana biri dokunmadığı sürece böyle olan var mı içinizde
Genelde bi insan bana küçük düşürücü soz veya harekette bulunursa o insani kafaya takip itibarsizlastiriyorum böyle olan var mı?