Hayal kurar mısın? Peki, ne vadede olur?

Bende küçüklüğümden beri hayalperestlik var. Kendimi bildim bileli hep hayal kuran birisi olmuşumdur. Öyle uzun vadeli hayaller değil, anlık aklıma ne eserse onun hayalini kurar/düşlerim. Hayal kurmayı çok seviyorum. Özellikle müzik dinlerken hayal kurmak bir başka oluyor. Uyumadan hayal kurmayı da çok severim. En basit mutfakta iş yaparken bile... Benim hayal dünyamın ucu bucağı yok. Anlık hayaller hep.
Eskisi gibi hayal kurmuyorum artık. Hayal etmek güzel bir şey ama bir noktada insana zarar veriyor. Bunun yerine hedef koymak daha uygun geliyor bana. Örneğin uzun vadeli hedefim başarılı olmaksa o yola giden kısa hedefler koyarım. Hem kısa vadeli hedefler insanı daha mutlu ediyor çoğu zaman. Bir şeyler başarmış olma hissi insanı ayakta tutuyor. Uzun vadenin hedefi de hayali de sıkıntı. Beklemekten nefret ediyorum, sabırsız bir koçum çünkü fhdhdd
Hayal uzun vadede ama hedef kısa vadede oluyor bende hep.
Teşekkür ederim 🙏
Uzun da var kısa da var hayalin büyüğü küçüğü olmaz
Cevap
4Cevap
Anı yaşıyorum
Hayallerim önümdeki 20 seneyi kurtaracak şekilde. Ondan sonrası için bir fikrim yok. Nedense yaşlılığımı hiç hayal etmiyorum🙄 Belki de yaşlılığımı göremeyecek oluşumdandır ya da iyi düşünelim fazla genç hissetmemdendir.
Göreceksin inşAllah
Hayalden çok amaç diyelim.. Hayal kurunca kırılma ihtimali de yüksek oluyor..
Ben yedi yirmi dört hayal kuruyorum bazen uzun kısa tabi hiçbir işe yaramıyor hala oturdugum yataktayım 🤐🙈
Kısa, orta, uzun vadeli
Hayal kurardık onunda icine sicardik
Uzun zaman önce bu işi bıraktım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?