#heartoffire
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ortamına göre değişir. İş ortamında, samimi olmadığım insanların yanında, kalabalık ortamlarda yapmam. Ama yakın olduğum ve yakın hissettiğim insanların yanında abartmadan yaparım. Küfür olmadan duygularımı net aktarabildiğimi düşünmüyorum ve bunu eleştirenler de bana samimi gelmiyor.
Küfürlü konuşmayı tercih etmem sinirlendiysem onu daha uygun bir dille söylerim ifade ederim çünkü küfür ettiğim zaman haklı olduğum halde haksız duruma düşme olasılığım olabilir o yüzden düzgün bir şekilde iletişim kurmayı tercih ediyorum
Valla bu sıralarda alışmak üzereyim. İçimden etmeye başladım😬dışa vurmam an meselesi 🤦♀️😂
Ricalar baby 💋🖤
Çok samimi olduğum kişiler arasında ağzımdan kaçırabilirim bunun ötesinde mümkün değil. 😅
Teşekkürler bitanem💖
Rica ederim bebeim :D 💕💕
Cevap
87Cevap
Konuşurum ama sevgili ileyken dikkat ederim. Arada saygı kalmazsa hiçbir şey kalmaz bana göre
Küfür sanattır, iyi eserlerim var bu konuda. Sadece herkesin içinde konuşmam.
Çok sinirlenmişsem evet konuşurum...
Küfürlü konuşmam kültürlü konuşurum
Selam gadası 🙃
Genelde trafikte küfür ettiğim oluyor.
Hayır küfür sevmiyorum
Hayır asla. En nefret ettiğim şeyden biri. Kolay kolay bir insan benden küfür duyamaz. Yanımda eden olursa anında soğuma sebebi.
Küfürden nefret ederim. Erkekte sevmem ama kadında ayrı bir kötü görüntü oluşturuyor. Kadının narinliğine, doğasına yakıştıramadığım bir şey.
Küfürlü konuşmam birisi bana sana küfür ogreticegim kesin küfür et çok iyi gelir dedi o gün bende birine kızdım ve küfür ettim birde dün asla bir daha küfür etmem
küfürlü konuşmak var, küfürlü konuşmak var.
ağzından penisi düşürmeyen koymadsn yapamayan tipler çok rahatsız edici ama arada bir lafın geldiği yerde tatlı tatlı etmek güzel oluyor.
Benim icin kufur nokta virgulden cok ote hayatimda konusmam bir arac gibi hatta dun bunu denedik bir olayi anlatirken 10 kere aw demişim
Gunluk hayatta kufur sevmem taa ki aksam eve gidip pc basina oturup lanet oyuna girene kadar bi anda (hulk) gibi degisip canavara donusuyorun
Karşımdaki küfür ederse bende ederim ama küfürlü konuşmam kimseye normalde hakedene hakettiğini veririm acımam
Ya ben kufurlu konusamiyorum agzima yakistiramiyorum ama en mustehcen seyleri de arzu eden biriyim bilemedim
Normalde hayır ama motosiklet üzerinde agresif olabiliyorum. Özellikle hata yapan sürücülere karşı...
Hayır öyle pek bozuk değil ağzım. Genelde arkadaşlarımın yanındayken rahat olduğum için olabiliyor arada
Küfürlü konuştuktan sonra ağzıma vururum. Hiç kimsenin de ağzına yakışmadığını düşünüyorum.
Bu konuda dikkatliyimdir. Saygı ve sevgi çerçevesinde her şeyi yapmaya çalışırım. Sinirlensek de buna dikkat ederek söylediğimiz kelimeleri tartmamız gerekiyor. Kısacası küfürlü konuşmayı çok sevmem mk.
Lisede bi kız beni şikayet etti hoca ona inandı
Tüm sınıf beni savundu
Biz ederiz o etmez
Sinirlenince yanımda birisi yoksa ederim, trafikte söverim mesela yalan yok
Ergen olduğum zamanlarda ediyordum ve bunu marifetmiş gibi görüyordum 🤦♀️
Kolay kolayda küfür etmem. Daha anlamlı kelimelerle de küfür etkisi yaratılabiliyor.
Küfürlü konuşarak havalı yahut sert göründüğünü düşünenler, bence dünyanın en aciz ve zayıf insanlarıdır.
Küfür etmemeye çalışır, alenen asla küfür etmem, küfür eden de; hele ki hanımsa; asla haz etmem...
Herkes hayır falan demiş de ben küfür ederim valla Anqara bebesiyim
Hayır hiç konuşmam. Böyle yetiştirildim, utanırım ağzımdan çıkmaz asla öyle şeyler
yakın arkadaş eş yanında konuşurum. her yerde her şey söylenmez
Arada.. cok sinir olursam..
Ama guncel hayatta asla.
Hayır sevmiyorum. Bir bayan olaraktw kendime yakıştıramam küfürü falan.
toplum içinde hayır lakin trafikte zıvanadan çıkıyorum o zaman ağzımdan küfürlü sözler dökülebiliyor
Hayir, asla konusandan da nefret ederim istisnalar hariç
Edenden de yazi neden duzeltimiyor
Konuşmam, etrafımda çok yüksek sesle konuşulduğunda da rahatsız olurum
Yani küfürlü konuşmam ama bazen ağımdan kaçıyor bir şeyler 😂
Küfürlü konusırum ama bayanların oladıgı zaman arkadaslarla iken küfür bir sanattır ama hak edene.
Çok sabirliyimdir ama çığırımdan çıkarırlarsa istemsiz olabiliyor bazen🤦🏻♂️
küfür kadına da erkeğe de yakışmaz. Küfür insanı değersizleştirir.
Ağzından küfür eksilmeyen biri değilim ama arkadaş ortamında ediyorum
Çok fazla olmasa da maalesef arkadaşlarımın sayesinde kaybediyorum kendimi :))
Pek sevmem ağzıma da yakışmaz zaten ama arada kaçabiliyor tek tük
Topluluk olan yerlerde hayır, genelde sıcak arkadaş sohbetlerinde ve sinir anında evet.
Ortamda çok ederim ama annenin babamin ya da tanımadığım birinin yaninda Barbie bebek gibiyim
Hayır küfürlü konuşmayı da yanımda konuşulmasınıda sevmem
Küfürlü konuşurum ama küfürbaz haydo gibi de tuzluğa masaya küfür etmem
Arada bir ağzımdan kaçsa da daha çok etmemeye çalışıyorum
Asla! Erkeğede kadınada asla ve asla yakışmıyor. O el hareketleri ne bileyim espiri yapıyoz ya diye söylenen iğrenç küfürler beynimi yakıyo 😡 milyon tane gönülleri feth edecek kadar💐 güzel kelimeler varken küfürü tercih etmek!!!
gerçekten çıldırtırlarsa ederim o da iki kez oldu refleks olarak bağırırken etmiştim herkes bana bakmıştı utandm 🤨
Normalde sadece trafikteydi ama artık alayına sövmeye başladım... Hayat zorlaştıkça küfürler sanatsallaşıyor ya
Kızlar Bir Adım Öne Evet
Yerine göre bazen cuk oturur. Samimi arkadaşlar arasında, sevgililer arasında bence çok tatlı oluyo. Birde sevişme asnasında edilenler daha da insanı baştan çıkarır
Üff hem de çok, sinirlendiğimde freni patlamış iş makinası gibi olurum. Her şey dümdüz…
3 sene abdde kaldım ağzımda yemin ederim 1 tane küfür çıkmadı! Turkiyede ise insanlar yüzüne rüyamda küfür edermisin düşün artık 😶
Yerinde edilen küfür şiir gibidir🤞😄
ama ben konuşmam ağzıma yakışmıyor pek
teşekkürler 😂
Konuşurum ama sinirlendiğimde veya olumsuz bir durum olduğunda sadece.
Bu konuda istifa ettim ve yapmıyorum. That's enough
Hak edene konuşurum. Açtırmasın kutuyu söyletmesin kötüyü. Benimde bir sabrım var yani.
Sanırım en sevmediğim huyum bazen kendimi tutamıyorum.
Evde herkes küfürlü konuşuyor. Rutin aktivite haline geldi bizde
Asla küfürlü konuşmam. Sevgilim de konuşmaz yani ben duymadım. Duysam soğurum
Ağzım bozuk evet ama durup dururken küfür etmem damarıma basilirsa sülalesine jdjd
Nefffret ederim konuşmamak için elimden geleni yaparım
Hiç beceremedim küfür olayını. Ama sinirlenince bir miktar ediyorum.
normalde küfür etmem ama araba kullanırken şiir okur gibi dökülüyor ağzımdan :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?