Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bana liseye geçtikten sonra bir şey oldu asla liseden önceki zeynep ile şu an ki Zeynep aynı değil. Liseden önce her şeye ağlardım, sürekli kendimi ağlarken bulurdum en ufacık bir şeye bile lakin şimdi hiçbir şeye ağlayamaz oldum. O yaşlar donuk adeta akmıyor bir türlü. Çok ara sıra ağlama gelir bir o da artık çok çok dolduysam onun patlaması olur da o bile çok nadir ayda yılda bir. En sevdiğim canımdan can olan iki kişinin ölümüne bile ağlayamadım yok. İçim kan ağladı içimde sanki bir şeyler koptu parçalandı ama dışım duvar gibiydi 0 his 0 mimik 0 hareket...
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSinirlendiğim için kızdığım için ağlamam ben.
Ama bazen çok pişman olduğum için ve nankör insanları düşündüğüm zamanlar gözlerim dolar.
Kızgınlık değil de haksızlık gözlerimi doldurur çok zaman sonra. Düşündüğümde…
İnsanların içinde pek ağlayamam ben ama kendi içimde yazı yazarken gözuaşlarımın da kelimelere döküldüğünü görürüm çoğu zaman. Aslında ben yazmam da sanki yaşlar yazar gibi olur. O zaman anlarım bana yazdıran asıl şeyin içimde biriken gözyaşları olduğunu. Dışa kelimelerle akar çünkü. Kelimeler sayesinde çıkar. Beni ağlatmak kolay, yazı yazarken ama..
#su12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.
+1 yılEvet fazla kolay oluyor fakat insanların yanında ağlamaktan nefret ediyorum. Bu yüzden genelde yalnızken yapıyorum bunu ya da bazen kendimi tutamadığım zamanlar oluyor, öyle zamanlarda direkt olarak uzaklaşıyorum bulunduğum yerden...
118 Yorumla- +1 yıl
Hıhı yatağıma atlayıp dimi.😂
- +1 yıl
tr.pinterest.com/pin/2744449764466654#imgViewer
Evet tam olarak öyle djdj - +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
@sssicaksutlukahvem sana gelsin 😬😬🤦♀️😂
https://youtu.be/lJ35uzHxF64 - +1 yıl
Shshd
Ağlarsam göz yaşımı koluna silcem, sadece göz yaşım olmayabilir ama olsundu.🤧 - +1 yıl
Kolunu direkt versin bence bana.😂🙄
- +1 yıl
Ahsjdj
Aslaağ, o sigaramın dumanında az boğulmadım seninle konuşup güleceğim diye.😂
Yan yanayken düşünemiyorum. - +1 yıl
- +1 yıl
🤫🚶♀️
Sen gel gel, diğer görüş altlarında devam edelim, malum hali hazırda üç beş yerden aynı anda konuşuyoruz. Djdjfk
+1 yılHayır beni ağlatmak kolay değildir. Ağlama duygum eksik biraz. Kolay kolay ağlama moduna giremem. Girersem de bir iki dakika sürer sonra hemen göz yaşlarımı siler devam ederim. Üzüntümü ağlayarak değil içimde yaşarım.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
16Cevap
+1 yılNe kolay ne zor. Çok üzüldüğümde dolar gözlerim özellikle ailesel durumlarda.. Geçen gün 40 yaşında adam karısı istedi diye annesini kapısından kovmuş. Kadın tek evladım var o da beni istemiyor diye ağlıyordu gözlerim doldu ne yalan diyim.
11 Yorumla
+1 yılHayır kolay ağlamam. Ama bazen dolmuş oluyorum en ufak şeye ağlıyorum. Bir de şöyle bir durum var sinirlenince ağlamak o bende mümkün olduğundan, ağlama aralığını bozuyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Aman boş ver ağlama
- +1 yıl
Aynen boş vermek gerekiyor
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Eğer gerçekten sinirlendiysem ağlarım.
Yani ağlarım ama öyle herşeye değil. 😂12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılArtık değil. En son agladigimda alay etmisti birileri. Aglamam gayrı tövbe 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Demek ki o birileri gibi sessiz sessiz ağlamam gerekiyor😄
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çok duygusal olduğum doğrudur.😒
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 206b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır güldürmekte ağlatmakta zor
10 Yorumla Kolaydır. Küçük bir söz, kırıcı bir davranış gözyaşı dökmeme neden olabiliyor. Bazen sinirden de gözlerim dolabiliyor. Bu daha üzücü.
11 YorumlaBu soru tam bana geldi...🙄
Maalesef çok duygusal bir insanım, çok kolay ağlayabiliyorum, yani bundan dolayı da sinir oluyorum, herkesin içinde ağlamam kendimi tutabildiğim kadarıyla, gizlice, yalnız ağlarım...22 Yorumla
+1 yılAyy çok aglayan biriyim ben. Akasya duraginda ki osman ağa ya hatta şazimente bile ağlayabiliyorum. Annem dün bahçede yılan görmüş öldürmuş korkunca ona da agladim. Nolcek boyle bilmiyom😂
23 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyim 😂
Yılan daha bahcede diye bahçeye cıkmıyom, onu öyle görmeyeyim diye :)
Kafası küçücükmüş yavru daha diye ben aglarken annemde köşeden gülüyordu 😂😂
Ben, benim için hiç bir önem arz etmeyen insanların sözleri ya da yaptıklarına ağlamam. Ağlıyorsam ya değerlidir, ya seviyorumdur ya da kendimle alakalı bir sorunumdur.
11 YorumlaDuygu, ruh durumuma bağlı.. herkes ağlatamaz kolay kolay. Bağım olan kişiler üzebilir beni sadece diğer türlü onların ağzına ott tıkarım görürler dünya kaç bucak
13 Yorumla
+1 yılYok ya genel olarak ağlayamam pek
Yarı duygusuz birisiyim10 Yorumla
+1 yılÖyle her şeye ağlamam. Olayların durumuna göre değişir ağlama durumum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKolay kolay aglamam. Aglamam icin ya surekli bir seyleri biriktirmem ve sonunda patlamam lazim ya da hirslanmisimdir ve sinirimi alamiyorumdur.
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHemen aglarım gözyasim akmak için hazirda bekliyor mübarek
21 Yorumla
+1 yılGençken daha kolay ağlardım. Artık birazcık daha güçlüyüm. Biraz işte 🙄
27 Yorumla- +1 yıl
Yok ona ağlanır mı? 😄
Duygusal durumlarda ağlıyorum ben. 😅
Hemen kalbim 💔 - +1 yıl
Ağlanır mı ona? 😄
- +1 yıl
Kendimi tekrar ettim şu an 😂
- +1 yıl
Hehe öyle unutmak kolay mı? 😄
Kolay ağlamam , ağlatmak için elinden geleni yap empati kuramiyorsam ya da gerçekten üzulmemişsem ağlayamam. Bazen ise çok değer verdiğim biriyle en ufak muhabbetimizde duygulansam göz yaşları sel olabiliyor
10 YorumlaTanıyıp değer verdiğim biri için çok kolay ama umrumda olmayan biri için o kadar da kolay değil gibi
12 Yorumla
+1 yılEğer toplum içinde gurur kırıcı bir söz söylenmediyse çabuk ve kolay ağlamam
Yapı olarak genelde biriktirip biriktirip saçma sapan bir neden yüzünden ağlarım ve genelde tekken ağlamaya dikkat ederim.
Birilerinin beni göremesini istemem10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazık ki beni ağlatmak kolay. Sinir, mutluluk, üzüntü direkt gözlerim dolar.
13 Yorumla- +1 yıl
Belli edince cidden pişman ediyorlar
Sinirlendiğimde sinirimden ağlarım sadece 😑 çok sulu göz değilimdir. 😂
12 Yorumla
+1 yılİşte o benim pskiyatriye bile gittim anormal miy diye. Bana dedi ki senin karakterin bu çok hassas ve duygusal birisin, senin gibi çok kişi geliyor dedi.
10 Yorumla
+1 yılKolay kolay ağlamam ortamlarda duygusuz diye anıldığım dahi olur ama kimse kusura bakmasın beni ağlatmaya çalışan kişiler benim için değersizdir ve ben değer vermediğim kişiler için gözyaşı dökmem..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılHassas birisi olduğum için gözlerim dolabilir. Bahar alerjisinden de tabi. Sadece sanki anormal bir şey gibi bakmayın. Duygularını açıkça belirten insanlardan çekinmeyin misali..
10 Yorumla kırıldığımda değil ama sinirlendiğimde çok çabuk ağlayabiliyorum bir hayvanın bacağı zarar görmüşse bile ağlayabilirim ama birinin kırıcı sözleri hayatımda çok önemli değilse ifademi bile değiştirmez
10 Yorumla
+1 yılkolay kolay ağlamadım hayatım boyunca..
ve bunlar kişilerin yaptıklarına göre değildi..11 YorumlaÖfkemde, hüznümde ve mutlululuğumda da kendimi tutamam ağlarım. Özellikle sinirlendiğimde ağlamak hoşuma gitmiyor. (Balık burcu değilim😂)
10 Yorumla
+1 yılKolay değil, hatta zor. Korkarım bir gün yakınlarımdan birinin ölüm haberini alırım da ağlayamam diye.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bazen çok acımasız olabilirim, ama bi Türk filmine ağlarım, olaya ve kişiye göre değişir kolay ağlamam
10 Yorumla
+1 yılEskiden bir kırıcı söze evet ama neyse ki şimdi biraz daha kalın duvarlarım her kırıcı söz olarak atılan oklar delemiyor duvarlarımı
10 YorumlaEvet çok kolay hemde. biraz fazla duygusalım sanırım
10 Yorumlamaalesef evt, ama önceden o kişiye karşı kendimi korumaya aldıysam hiç bi şekilde ağlatamaz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Ben en ufacık şeylere ağlayabilirim diziye bile ağlarım
10 Yorumla
+1 yılYok ya genel olarak ağlayamam pek
Yarı duygusuz birisiyim10 Yorumla
+1 yılBeni ağlatabilmek için beni en az benim kendimi tanıdığım kadar iyi tanımalısın.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Musluktan su akması kadar doğal ve kolay bir şeydir benim için ağlamak.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bonjour!
Kolaydır evet ama dışarı göstermem. Köşede ağlamak daha güzel. ❤10 Yorumla
+1 yılDokunsalar ağlarım :( yüreğim yufkadan yumurtam rafadan tahtam eksik biraz kafadan
02 Yorumla- +1 yıl
Ben ağlıyorum bile :'(
+1 yılSevdiklerim tarafından evet 🥲
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kolaydır, ama Bayadır ağlamıyorum şu an farkettim guclendim mi ne
00 Yorumla
+1 yılArtık üzülmemem gerekiyor çok üzüldüm en sonki yaşadığım olay ise tamda hislerimi korertti
00 Yorumla
+1 yılKolaydır bazen. Duygusal anına denk gelince de ahlayasin gelir
00 Yorumla
+1 yılTek başıma ve genelde geceleri ağlarım onun dışında beni kimse hiçbir anda ağlatamaz hele bi denesin ortam ateş yeri olur
10 Yorumla
+1 yılAğlamak nedir tam olarak unutmak üzereyim narkos
15 Yorumla- +1 yıl
Az ağlamadık bu güne geleli
- +1 yıl
Evet 😂tam da oni deyrum da sjsj
+1 yılHayır değil. Duygusal bir yapım yokki
14 Yorumla- +1 yıl
Güzel yanları var da kötü yanları da var
- +1 yıl
Ayn.
+1 yılEskidendi o zor biraz şimdi sulugoz değilim
15 Yorumla- +1 yıl
senin gibiler değil. Erkeklerin bazıları iki laf yapıp bir kadıni elde edeceğini sanıyor kariyeri olan bir kadın için bu gereksiz birsey o kadın istediğini bulur benim içinde tek kriter temiz bir kalp sadece
- +1 yıl
Kötü niyetli olanlar
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet sulu göz derler bana 🥹
02 Yorumla- +1 yıl
Ağlama sen :D dur ben ağlarım 😭
+1 yılKolay kolay aglayamam biride karşımda ota boka ağladığı da deli olur dovesim gelir
10 Yorumla
+1 yılpnem verdiğim biriyse her kötü sözü dokunur ver yanlızlıkta ağlarım yanında değil
10 YorumlaEvet mutlu olduğumda vs falan hep ağlarım kendime engel olamam
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ama evde ağlarım hatta ev kocaman bir göle dönüşür oysaki kimse bilmez ağladığımı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 706 cevap paylaştı. Hayır hiç ağlamam sinir krizi geçirmedikçe.
20 Yorumla
+1 yılGözyaşım pıt her daim🥲
20 Yorumla
+1 yılKomik bir şey söylesen bile ağlayabilirim..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkolay.. gözyaşım pıtt...
10 Yorumla
+1 yılhayır hiç kolay değil
10 YorumlaBen asla kolay ağlayamam yapı meselesi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kolay kolay ağlamamm..
10 Yorumla
+1 yılKarşımdaki kişiye bağlı.
10 Yorumla
+1 yılEskiden öyleydi ama artik zor..
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi