Kimi insanlar vardır ki girdiği her ortama adapte olmakla birlikte kolaylıkla arkadaş edinebilirler. Yeni insanlar tanımaya da oldukça açıktırlar. Fakat bazıları da vardır ki, hayatlarına yeni kişilerin girmesine tahammülleri yoktur. Bilindik çevreleri onlar için yeterlidir. ▪︎Tamamen kişinin kendi yapısına bağlı olan bu durumda, siz hangi taraftasınız? 💕 Yeni insanlar tanımayı sever misiniz? Sevmez misiniz? 👍👎
Yeni insanlarla tanışmayı sever misiniz yoksa duvarlar ören biri misiniz?
Aslında yeni insanlarla tanışmayı severim. Bana göre her insan başka bir şehir gibi. Keşfettikçe ortaya çok güzel şeyler çıkabiliyor. Fakat bunun için her gördüğüm insan ile samimi olmayı tercih etmem. Önemli olan karşımda ki insanın verdiği enerji tamamen.
Az ve öz insan kafasında birisi olaraktan hayatıma birisini çok özenle, seçerek alan kolay hayatıma katmayan birisi olaraktan söyleyebilirim ki gerçekten yeni insanlar tanımayı çok seviyorum. Duvar örmem. Mesafem her zaman , her koşulda olur lakin komple duvar örmem. Saygısı ile gelene kapım açık. Sohbetimi ederim güzel bir şekilde seviyelice. Soğuk nevale değilimdir. İki lafın belini kırmasını , hoş sohbet etmesini de bilirim
Yeni insanlar tanımak güzel bir şey, duvar örmem, o kişiyi gözlemledikten sonra buna karar veririm, samimiyetsizse zaten duvar kendisi otomatik örülüyor.
Yeni insanlar elbette iyidir. Girdiğim ortamdan kendime yakın birilerini bulmayı isterim. Bir ya da iki arkadaş bile yeterli gelir benim için. Hiç kendime yakın birini bulamazsam da kendi kuşağımı kendim keserim. Normal şartlar altında yeni bir ortama giriş yapmıyorsam arkadaş edinme gayesinde de bulunmam. Bende böyle biriyim.
Spontane gelişirse ayak uydururuz, başka türlüsüne ne gücüm ne de tahammül var. Ayrıca asıl mesele akışı yani sürdürülebilirliği sağlamak. Yoksa merhaba demek çok kol... :)
Severim çünkü insanları dinlemeyi seviyorum , herkesin kendine ait bir hikayesi var , hayatı var bu da beni etkiliyor , bir kaç kez beni pişman etsede bazıları gercekten tam kafa yapıma uygun çıkıyor , konuşurken saatlerin nasıl geçtiğini bile anlamıyorum , bu hoşuma gidiyor , hiç tanımadan da birşeyler paylaşabilmek , güzel zaman geçirmek , özelliklr ön yargılarımı kırmamda bana çok yardımcı oldu.
Yapım gereği sıcakkanlı ve samimi biriyim. Herkesle tanışabilirim ve arkadaş olabilirim ama hepsini de çok ince filtrelerden geçirerek belli yerlere koyarım kendimce. Sonrasında ise belli başlı çizgilerimi geçenler olduğu an duvar ardında bırakırım hepsini. Arkadaşlıklarda 1 den fazla şans vermem kimseye.
Seviyorum ama pek kalıcı olmuyorlar. Yanımda kalmaya değer kimse yok pek. Kalmaya değer birisi var şimdilik. Türünün nadide örneklerini seviyorum ben. Bknz 👉 @Vault_Boy 🤗
Onlarla hemen kanka olabiliyorum zaten. Bizim ülkede biraz haremlik- selamlık oluyor. Kadınlara bazen ilgimizi çeken şeyleri bile soramıyoruz. Üstündeki kıyafeti beğenip eşimize dostumuza alacak olsak yolda soramayız 😂
Bu konu da duvar örmem tabi ki yeni insan demek yeni çevre yeni heyecan yeni aktivite demek fakat kafa yapısına uymayan birini hayatımıza da dahil etmem kesinlikle
Eğer düzgün karaktere sahipse tanışırım konuşurum. İnsanlarla muhabbet etmek benim için çok güzel, tanışmakta aynı şekilde fakat bu davranışı herkesin hakettiğini düşünmüyorum.
Tanımaya açığım ama elektrik alamadığım birine hayatta isinamam kolay kolay insanların ilk tavır konuşma ve üslup tarzlarına her zaman dikkat ederim ona göre bir yol cizerim