Biri bana sigara konusunda 'İçme, bırak, parana yazık, sağlığına yazık' gibi şeyler söylediğinde Behlül gibi ortalıktan kaybolasım geliyor. 🦁 Senin duyduğunda kaçmanı gerektiren şey nedir? Seviyoruz ki içiyoruz.. 🦁
Bu aralar vermiş olduğum kararları hayata geçiriyorum. Atı alan Üsküdar'a geçti İnsanların hala emin misin diye sorması beni çileden çıkarıyor. Beni bir salın!
Söylediğim bir söz ve ya yaptığım bir davranış için sana yakışmıyor gibi sözler duymak deli ediyor beni.. Yahu kimene benden.. Ailem de söylese buhar olup uçasım geliyor oradan. Bi rahat bıraksınlar ya beni. Ben böyle olmak istiyorum demekki ne karışıyosunuz... Yargılanacak, yakıştırılamayacak, tepki gösterilecek her davranış sözde behlül durumuna geliyorum. Bana ailem dahil kimse karışmasın istiyorum
Şunun çocuğu burayı kazanmış şunun kızı burada okuyor faln nefret ediyorum böyle sorulardan da o soruyu soran insanlardan da torunlarını öven akrabalara uyuz oluyorum gördüğüm yerde kaçıyorum gece gece sinir oldum yine düşününce
Valla kim diyorsa iyi diyor. Sigaraya giden paralara üzülüyorum çok. Sigara dumanı yerine başka şeyler içe çekilebilir alternatif olarak.🧐 Ihım ıhım neyse... Bana karıştıklarını hissettiğim her laf, söz bu etkiyi yaratıyor bende.
Su sosyal medya kliselesmis kalip cumleler var ya... ayni cumleyi evirip cevirip bin kere kullanip havali cool ve komik oldugunu dusunenlere boyle kurekle vurup behlul kacar diceksin...
Hayatımla ilgili detaycı sorular mesela sevgilimle buluştuğum gün sonunda aşırı yakın olmadığım kişinin her ayrıntıyı anlatmamı bekleyip merak etmesi gibi
Akıl danışmadığım insandan nasiyat dinlemem... Kendi aklım yettiğince doğru yaşıyorum... Eksilerim, artılarım beni bağlar... Insanlarla mesafemi iyi ayarlıyorum, öyle ki bazı şeyleri ne sormaya cüret ediyorlar ne de akıl vermeye..
Sigara içen herkese bende yapıyorum içmeyin çünkü öyle bir an gelicek ki elinde sigara olmayan kalmicak yanlışın uyarılması gerekiyor bence🙈sigoro içmeyin çok pahalı bide paraya yazık 😅
Sigarayı ters yakınca, "aşık mısın" sorusunu duyunca Behlül kaçıyor. Hayatta keşfedilmesi gereken o kadar şey varken, her şeyi aşka yormak mantıksız geliyor.
Daha yiyecek misin? bunun hepsini sen mi yiyeceksin? böyle yemeğe devam edersen ağır yaşamlar olacaksın :D şişman değilim algıları şişman ben de boğa burcuyum :D