Depomuz var ve bir hafta yetiyor olmadi şu getirtip bu sorunu bir şekilde her türlü hallederiz. Ama elektrik sıkıntı onun içinde jeneratör alalım diyorum fakat çok ses yapıyormuş. Okiside beni etkilemez yatar uyurum.
Elektrik gidince telefonuma veda ediyorum 🥺 Zaten 5 saate en uzun geliyor, o yüzden suyu daha çok idare edebilirim. Uzun vadede elbette seçeceğim su olurdu.
Tabikide su.. eskiden elektiriksiz yasaniyordu demekki yasamda büyük bi sikinti degil.. ama susuz yasamak cokta mümkün degil. Su durumda bi kac saatligine kesilmesi sanirim ikiside cok sikinti yaratmaz. Bira daha uzun kesilmesi sanirim en zoru yine hep su olurdu.. günlük temel ihtiyaclarin var cünkü..
Elektriğin bir şekilde çözümü varda su büyük sıkıntı. Gün içinde en çok ihtiyaç duyulan şey su. İçmek için gerekli yemek için gerekli kişisel temizliğimiz için gerekli ev temizliği için gerekli Her yer de su var :)
Sular önemli dayı. Su yoksa hiçbir şey olmuyor. Elektrikte önemli ama ışık birşekilde oluyor. Tv olmasada olur. Birtek dolap kalıyor elektrikli. Oda 12 13 saat koruyor yiyecekleri bildiğim. Su önemli.
yani depomuz var olduğu için sorun olmuyor su, elektirik gidince sorun oluyor kablolara bağlı yaşıyor gibiyim telefonun sarjı bitince sinirlerim geriliyor
İkisi de insanlık için büyük adımlardır. Barajlarda su olmasa, elektrik olmaz. Hepsi birbirini zincirleyen olaylar aslında. Öyle bir hale geldi ki dünya, biri olmadan öteki olmuyor. Eskiden ne güzel adam ateşi bulmuş, üstüne et koymuş pişmiş diye sevinmiş. Dertler birken şimdilerde bir milyon olmuş.