Endişe. Belirsizlikler sağ olsun. 10 yıl sonra nasıl bir konumda olacağımızı bilmeden yaşıyor olma düşüncesi endişe verici. Belki hiç olmadığım kadar mutlu edici bir pozisyonda olacağım, belki de hiç görmediğim kadar dibi göreceğim. Kim bilir...
İki yol var bunun için sanki. Ya çöküş ya da çıkış. Bizler sanki gelecek için biraz rahata ve her şeyi beklentilere bırakan türler olduk. Hani hali hazırda her şey önümüze sunulsun gibi. Bir tarafa bakıyorsun düşünceli diğer taraf düşüncesiz. Şimdi beraber bunlar bir gelecek için bir kümede neler düşünebilir. Gelecek uykusunu seven de çok. Uykusu kaçıp uyanan da diyeyim. A sosyalliği iyice kaptık grip gibi. Teknolojiye suç atmaya gerek yok bunun için. Şimdi burada çıkış nasıl görür insan gelecek de. Ancak sözlü ifadelerde kalır ya da bir haberin satırlarında. Geldik gidiyoruzla yetiniriz işte. Gelecek için olup bitecek sonrası için gelmeyecek vakti bekler gibi.
Koskocaman bir kaygı kaos ve karanlık kendimiz ve ileri yaşamımımızla ilgili düşünenler için kuracakları aile ve çocuklarının güzel yaşaması için çabalamasının sonuçsuz kalacağı verilen emeklerin boş olacağı Daha insancıl bir dünya için batsın bu dünya diyorum
'Kreatif yönetmeni olduğum şatafatlı bir markanın toplantısı esnasında, dişlerimi kenetlediğim leziz puro, serçe parmak tutuşu ile desteklediğim likör ve içimdeki köşeyi dönmüş esnaf kurnazlığı ile caka satarken' alarm çalmış da uyanmışım gibi bir duygu.
Sanatsal yorum dedikleri bu olsa gerek Myers ^^ İnsansal geçiş sahi bir insan bir insandan nasıl geçip gidebilir? Düşünsene biri kanina öyle karışmış ki sonra geçip gitmesini bekliyorsun geçer mi gider mi?
Ben son 3 günde 7 paket içtim 8i şimdi açıyorum yetişme sakın ^^' boş vermek istemediğim şeyler var sonunu görmek istiyorum uzun zamandır ilk defa kendim için bir şey istiyorum
Onun bunun saçma sapan lakırtılarıni/tabuları vb kendime engel görecek kuş beyinli ang*t değilim ben... Sadece yaşadıklarım fazlaca ağır/di Bu da umudumu öldürdü..
Sen umuda değil, kaygılara yönelik bi yorum yaptın. Ben de ona göre cevap verdim. Fakat ben de kolay şeyler yaşamadım. Umudum da bu yüzden var. Bundan sonrasını güzelleştirmenin elimde olduğunu biliyorum.