İyidir karşımdaki kişiye göre değişir. Karşımdakine göre hareket ederim. Çok nadirdir bugüne kadar anlaşamadığım insan sayısı antipatik ve kişiliğinde sorun olmadığı sürece iyi anlaşırız.
Aşırı derece iyi anlaşırım. Zaten benle anlaşamayan insan da genelde sorun vardır. Reel hayatım da ve iş hayatım da yeteri kadar iyiyim. Sanal platformlarda çoğu insan yapay zekadan ibaret olduğu için anlaşamam.
Çabuk kaynaşabilirim fakat çabuk kaynaşabildiğim gibi çok çabukta soğuyabilirim tek hareketi yetebilir bunun için. sıcak kanlıyım ama oldukça da bazı şeyleri ciddiye alabilen biriyim.
Aşırı pozitif, sıcak kanlı, samimi bir kişiliğim. İlk defa girdiğim, tanıştığım ortamda sanki hep oranın bir parçası gibi yakın ilişkiler kurabilen biriyim ama bu konuda bazen kendimi eleştiriyorum.
Şu capsı hazırlayanın pedofili too pedofiliyi normallestirmeye çalişan bir sapık olduğü açık ve net. Siz iyi niyetinizle hataya düşüp paylaşmışsınız. Bence silinmesini talep edin
İnsana göre değişir bazı insanlara çok soğuğum ama bugün mesela memur bir kadın vardı bir devlet dairesinde ona biraz iş attım hızlıca işimi hallettirdim işi bileceksin abi ;)
Çabuk kaynaşmak mi asla 😂 zor isinirim ben. Fazla arkadaş edinemem çünkü yapmacık tavırlara tahammül edemem. Aklımı kurcalayan şeyleri gülüp geçemem. O yüzden nadir anlaştığım kişiler olur.
Ben biraz mesafeliyim. Uzaktan da soğuk gibi dururum ama zamanla ısınırım. Sadece kafa dengim olan ve karakteri iyi insanları yanımda tutar, onlarla samimi olurum.
Mininicik bi zaman oldu amaaa yaş tahtaya basmayan, insanı DENEYEN🤣 insanları kırmaktan korkan ve özür dilemeyi bilen ve gurur yapanlardan asla değilsin ✌