AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Astım hastasısın ve dertler sebebiyle sigara içmek istiyorsun. Bence kendine güzel bir hobi bul boş ver bu işleri. Kendin olmak her zaman iyidirdir. Özenme böyle şeylere
Kendime göre bir hobim olsa aktivite yapsam sevgilim okulum işim sosyalliğim gezmelerim olsa zaten neden içeyim sigara..
Sigara içince olacak mı bu saydıkların? Aslında ihtiyacın olan şeyleri sıralamışsın. Onlara odaklan
Ben işte yaşayan ölü olmuşum battı balık yan gider misali atın ölümü arpadan olsun diye , onlara odaklanamam maalesef elimde değil sosyofobi özgüvensizlik ne ararsan var baş edemiyorum yıllar oldu elimde değil onları gerçekleştirmek yıllar var hele nasıl sorumluluk alacağım hiç bilmiyorum..
Bunun icin 6 aylik kurslar var. 2 ay eline almayi öğretiyorlar. 2 ay agzina nasil alirsin. 2 ayda da icine cekip birakmayi falan. Tavsiye ederim
Komikmiş
Kalite marka ahhahaha
İlk defa sigara içecek bir insana sigara nasıl içilir anlatmam.
Kötü şeyler önerilmez, ve dahi öğretilmez.
Öncelikle İki parmağının arasına al yere doğru açılı olarak fırlat üzerine bas bu şekilde içiliyo
Hic denemedim ama icme ya bu yasa kadar icmeden gelmissin az daha dayan dusme bu batakliga
Bende içmek istemiyorum aslında ama bir şeyler beni zorladı sıkıntılarım var ve içki sigara kumar kız iddiaa herşeye eksik kalmışım birini gerçekleştireyim dedim bari sadece deneme amaçlı 20 tane sigara var bir daha almıcam.. üstelik astım hastasıyım
Sigaraya degilde sakiz cignemeye basla
Sakiz stresi azaltir ve eminim sigaradan daha ferahlaticidir
Ustelik astim hastasiymissin obur dunyaya kisa yol mu ariyosun
Sakız mı hep aynı şey tatmadığım bir şey tatmak yaşamadığım bir şey yaşamak istiyorum sadece , Evet öbür dünyaya bir bilet istiyorum zaten sıkıntılarımı bilsen..
Bunca sikintinin arasinda sigaraya bulasirsan hic birakamayabilirsin. Ayrica sigara ile olum cok uzun vadede gerceklesen bir sey. Ayrica cebine zarar. Bunun yerine sana faydasi olabilecek bi aktivite yap. Hem sikintilarini unutursun hem rahatlarsin. Sigaraya baslamak cok pasif bi eylem.
sadece 1 seferlik 1 paket başka içmem , keşke ölebilsek , müptelası olmayacağım ki , sen benim derdimi anlamıyorsun zaten bir aktivite hobi yapabilsem zor gelmesi sorumluluk almak sevgili arkadaş gezme okul iş neden sigara içeyim ki hayata karşı yabancıyım sen benim 2012 yılından beri depresyonda olduğumu sosyalleşmek için hiç bir şey yapamadığımı günün her saatini odamda geçirdiğimi biliyor musun
Belki seni anlayamiyorum ama kendine sunu sor ‘ hep boyle mi yasayacagim’
Ben çok ileri dereceli bir sosyofobi hastasıyım sevgilim olması evlenmem bile 2099 yılında olacak sebebi yüzleşmek istemediğim sorumluluk korkuları beni öyle yetiştirdiler ki kolay normal gelen bir şey bana korku olarak dönüyor , böyle yaşamayacağım elbet işe gireceğim haber bekliyorum dededen miras düşecek biraz pay onları bekliyorum dış görünüşüme bakabilcem ama ya sosyallik nasıl arkadaşım sevgilim olur benim nasıl sosyal olmakdan korkmam sorumluluk alırım birey hissederim nasıl geliştirebilirim kendimi nasıl adam olabilirim hiç büyümedim ki çocuk gibi hissediyorum..
Eger imkanin varsa bi psikologla gorus internet uzerinden ama nasil
Yapilir bilmiyorum
webcamım yok , haziranda mirası alınca 18 bin lira özel psikologa gideceğim
Haziran da inşallah
İçmee
Niye
cok genc yasta baslayan bırısı olarak soyluorum cok kotu bırsey nasip olursa bırakmayı dusunuorum ve cigerlerine yazık
@oylesınetakılıorumbe siz benim neden içtiğimi nerden bileceksiniz
Neden böyle bir sey istiyorsun ki simdi
Sıkıntılarımdan
Ama öyle bişey yaparsan sonra daha cok sıkılırsın çaresi sigara değilki
biliyorum ama battı balık yan gider farklı bir şey yapmak istedim sadece
Nedir ki seni bu kadar karamsarlığa sürükleyen
Okul yok , iş yok , sevgili yok , arkadaş yok , sosyallik yok hobi yok aktivite yok , özgüven yok , neden yaşıyorum bende bilmiyorum
İçme bro
No no no no
Yes , yes , yes