Başımıza iş gelmesin. Bir defasında arkadaş bir siteye takıldığını gördüm. Lig attım oda yedi. Sonra o ne arkadaş ve bu ne yoksunluk. 🤣🤣🤣 Hemcinsimden bin beş yüz mesaj gelmişti. O değil siteyi tümden kapatacaktım platforma arkadaş olmasa. 😃Sinir oldum kapadım hesabı beş dakikada. Tovbe tövbe... 🤣🤣🤣
Taklit etmişliğim var sanal ortamda bu konuda muammalar bıraktığımıda itiraf edebilirim. Bir kadın için erkek kılığına girmek fazlasıyla tarz sayılacağını düşünüyorum. Bu yüzden zor olamaz ama erkek için büyük beceri gerektirir.
Ben degil ama erkek karsesimi kiz kılığına soktuk, sanırım 14 15 yaşındaydik alt komşumuzun oğlu vard bizim yaşlarda.. Annemler yoktu, kardeşime peruk taktik benim iç camasirimi giydirdim ve pamuk doldurdummm ve giysilerimi giydirdim. Alt komşumuza indi kapiyi çaldı Volkan'ın kardesi kapiyi açınca abinle konuşmaya geldim dedi. Annesini çağırdı ve annesi şok ve kızım gecenin bir yarısı Volkanı napacaksin diye sorguya aldı kardeşimi filan derken tabii biz kahkahalar atarken sesimiz duyuldu oyun bozuldu. Hala hatırlayıp güleriz. Kardeşime güzel makyaj yapmıştım tam süt dilimi gibi olmuş ve kadıncağız korkmuş oğlum ne halt yedi de gece gece bu kız kapıya dayandı diye...
şu erşan kuneri'de çok abartıldı gına geldi ya... şimdi de bunu boş yere gündeme getirir aylarca konuşur sonra unuturuz. :D ben bir seferinde sanal ortamda girmiştim adım da sinandı. tabii küçüktüm o zaman 13 yaşında ya varım ya yokum. kendimi 18-19 gösteriyordum ve kızlar tav oluyordu daha sözde erkek yüzümü görmeden. erkek olsam çok can yakarmışım bunu fark ettim ahaha. karşı cins kılığına girmem diğer türlü
toplumun mizah seviyesi yerlerde yabancı bir adam açıp izlese türkçe altyazılı sırf dalga amaçlı izler. 0 kültür. cehalet kokuyor buram buram. insanın şevki kırılır onu izlese. neyse renk zevk meselesi saygı duyarım benim görüşüm bu yönde.
Evett evet ve girdim dee😂 Daha önce tiyatroyla ilgileniyordum ve bunun için 2 kere erkek kılığına girdim. Hatta ilki okul gösterisiydi ve canlandırdığım karakter yaşlı bir adamdı. Kostümüm o kadar iyiydi ki arkadaşlarım ailelerini benim kız olduğuma zor ikna etmiş ajfjwjdje Hatta babamın çektiği bir videoda arkada hakkımda konuşan iki kadının da "kız öğrenci mi erkek öğrenci mi" dediği net bir şekilde duyuluyor.
Girmem Kadın kadın gibi, erkek erkek gibi olmalı, davranmalı, giyinmeli. Böyle şeyler bana çok itici geliyor. Özellikle erkeklerin kadın kılığına girmesi.
Belki çocukken girmişimdir. Hatırlamıyorum pek öyle bir şey ama erkek gibi hissetmek nasıl bir şey çok merak ediyorum. İmkanım olsa bir kereliğine erkek gibi hissetmeyi isterdim. 😊
Ben köyde yaşıyorum ve büyük abimin kıyafetlerini giymiştim hayvanları bakmaya giderken köyden abiler gelmisti ben biraz uzakta arkam dönüktü abim zannetmislerdi böyle nir kaç olayım daha var 😅