Benden bir bok olur mu?

Öncelikle tip olarak kendimi gram beğenmiyorum. yandan ve çaprazdan burnum çirkin ve büyük ayrıca burnum ve dudağım da asimetrik. üstüne üstlük bir de gözlük takmak zorundayım ve gözlükle burnum daha da sırıtıyor. insanlara hep önden bakıyorum yan dönmemeye çalışıyorum kafayı yedim artık. sırtımda sorun var bu yüzden kambur duruyorum bu yüzden de garip yürüyorum. kim ne derse desin tip nerdeyse hayattaki her şeydir. babam hep sinirlidir ve bir şeyi yapamadığımda bir boku da beceremiyorsun niye yaşıyorsun ki s3lak deyip herkesin içinde bağıra bağıra aşağıladı daha az önce. annem de böyledir ne tipin var ne aklın var dedi daha dün. artık hayattan o kadar bıktım ki şartlar böyle olunca özgüvensiz birine evrildim. hep içime kapanıktım çünkü ailem hep bastırdı hep susturdu. bugün arkadaşımla dışarıya yemek yemeye çıksak garipserim çünkü bir kere bile dışarda yemek yemişliğimiz yok. tipimi düzeltecek maddi durumum da yok onu bırak gözlerimi düzeltmeye bile yetmiyor. madem bu kadar berbat bir evlatım madem hiçbir halta yaramıyorum neden dünyaya getirdiniz beni diye soramıyorum. artık bıktım hayattan bir ay kaldı üniversite sınavına ona çalışmak için mantıklı bir sebep bulamıyorum. bazen intihar en mantıklısı gibi geliyor ama canım tatlı herhalde ona da cüret edemiyorum. kısacası bu haldeyken benden bir bok olur mu?
Benden bir bok olur mu?