Kişilik & Karakter Sevgili KS üyeleri sizi hayatta en çok ne şaşırtır? ozooo9090 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Buyrun yorumlara Güncellemeler+1 yıl Keşke olsa canoo Sevgili KS üyeleri sizi hayatta en çok ne şaşırtır? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hiç bir şeye şaşırmıyorum 0 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Bir kulağımın arkası kaldı hiçbir şey beni sasirtamaz 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl artık hiç bir şey... öyle şeyler görüp duyup yaşadım ki 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şaşıracağım şeyi bekkemiyo olurum yani bunun cevabını bilemem 0 0 Yorumla
Kafasıkarışıkkişi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Hiçbir şey shshsh hayat şaşırma yeteneğimi aldı benden. 0 0 Yorumla
Blodeuwedd Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Beni artık hiçbir şey şaşırtmaz 1 1 Yorumla ozooo9090 +1 yıl Hayat belli olmaz Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. O etek nasıl alttan havalandı öyle ben ona takıldım şimdi 0 3 Yorumla ozooo9090 +1 yıl Rüzgar var bilir misin ani da yakalayınca ortaya böyle bi fotoraf cikti Yorumla Oxseli +1 yıl Çok güzel yakalanmış Bi resim ama Yorumla ozooo9090 +1 yıl ✌️✌️ Yorumla
hakanhakan1989 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Kadindan gelen Grup Seks teklifi👍 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Bilim insanları 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yaşam üzerinde olan şeylere artık şaşırmıyorum. 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl şanslı bir anım olursa gerçekten şaşırtır. 0 0 Yorumla
sessizölümmeleğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Senin penisin olmasi 1 5 Yorumla sessizölümmeleğ +1 yıl Niye kiz Yorumla ozooo9090 +1 yıl Ya da senin idiot olman yok şaşırmadım aklı uckurunda olan zavallı Yorumla sessizölümmeleğ +1 yıl Kendinden niye bahsediyon Yorumla ozooo9090 +1 yıl Seviyesizyotum yapan kendinsin Yorumla sessizölümmeleğ +1 yıl Aman aman Yemen'de alın sakin çıplak foto istedim topu topu şaka yaptim Yorumla
Sseerrhhaattttt Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. Sennn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç bir şeye şaşırmıyorum
Bir kulağımın arkası kaldı hiçbir şey beni sasirtamaz
artık hiç bir şey... öyle şeyler görüp duyup yaşadım ki
Şaşıracağım şeyi bekkemiyo olurum yani bunun cevabını bilemem
Hiçbir şey shshsh hayat şaşırma yeteneğimi aldı benden.
Beni artık hiçbir şey şaşırtmaz
Hayat belli olmaz
O etek nasıl alttan havalandı öyle ben ona takıldım şimdi
Rüzgar var bilir misin ani da yakalayınca ortaya böyle bi fotoraf cikti
Çok güzel yakalanmış Bi resim ama
✌️✌️
iktidarın değişmesi sanırım :)
Kadindan gelen Grup Seks teklifi👍
Her şeyin istediğim gibi gitmesi
An itibariyle hiçbir şey
Bilim insanları
Yaşam üzerinde olan şeylere artık şaşırmıyorum.
şanslı bir anım olursa gerçekten şaşırtır.
Senin penisin olmasi
Niye kiz
Ya da senin idiot olman yok şaşırmadım aklı uckurunda olan zavallı
Kendinden niye bahsediyon
Seviyesizyotum yapan kendinsin
Aman aman Yemen'de alın sakin çıplak foto istedim topu topu şaka yaptim
Düşmem
Hiçbişey
Sennn
Doların 1 TL olması